ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ خالْکوبی یا تَتو (تاتو) به عمل ایجاد نقوش دائمی یا با ماندگاری طولانی بر روی پوست گفته میشود. این عمل پدیدهای جهانگیر است. حتی در بین نقوشی که در جایهای گوناگون جهان انجام میشود، مانندگی نیز مشاهده شدهاست. خالکوبی در ایران بیشتر نزد زنان ،پهلوانان و اوباش جاهل مرسوم بودهاست. نظرتون در مورد تتو چیه ؟.....مخصوصا تتو روی بدن؟ حاضرید اینکارو روی بدنتون انجام بدید؟.... فک میکنید هنوز افکار منفی در مورد کسانی که اینکار و رو بدنشون انجام میدن وجود داره یا دیگه جا افتاده و حتی زیبا هم هست؟! 16 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ کار جالبی نیست بیشتر اراذل دنبال اینجور کارا هستن! البت تو خارج هنر پیشه های معروف هم از این کارا میکنن راستی باز من اول شدم... 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من گروه تتو رو اینقد دوست داررررررررررررررررررررررررررررررم 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من بدم میاد از تتو کردن..... از خال کوبی هم همینطور......... با کمال پوزش از کسانیکه اینکارو میکنند،یاد خوک هایی میوفتم که صاحبانشان برای شناسایی آنها، داغ بهشون میزدند..... 12 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من دوست دارم یه دونه کوچولو ولی بیشتر از یکی دیگه خوب نیست ... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ کار جالبی نیست بیشتر اراذل دنبال اینجور کارا هستن! البت تو خارج هنر پیشه های معروف هم از این کارا میکنن راستی باز من اول شدم... نظرت کلی بود ؟ دختر و پسر فرقی نداره؟ منظورم اینه که در مورد دخترا هم همین نظر و داری؟دخترای ارازل این کار و میکنن! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ نظرت کلی بود ؟ دختر و پسر فرقی نداره؟ منظورم اینه که در مورد دخترا هم همین نظر و داری؟دخترای ارازل این کار و میکنن! در مورد دخترا نمیدونم ولی ظاهرا ابروشونو تتو میکنن... چی بگم والا... 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ نهه من خودم دوست ندارم . ولی اصلا فک نمیکنم که ارازل یا اوباش اینکار رو میکنند به هیچ وجه . کلا بعضی ار خال کوبی ها قشنگه دوست دارم ولی بازم میگم گروه تتو خیلی باحالهههههههههههههههههههه 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ در مورد دخترا نمیدونم ولی ظاهرا ابروشونو تتو میکنن... چی بگم والا... الان بعضی از دخترا رو بدنشون اینکارو میکنن مثلا رو بازوشون یا روی مچ پاشون ....منظورم به غیر از تتوی ابرو بود البته فقط از شما نمیپرسما ...سوالم از همست نهه من خودم دوست ندارم .ولی اصلا فک نمیکنم که ارازل یا اوباش اینکار رو میکنند به هیچ وجه . کلا بعضی ار خال کوبی ها قشنگه دوست دارم ولی بازم میگم گروه تتو خیلی باحالهههههههههههههههههههه :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ چرا کار بدی باشه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w127: یکی دوست داره یکی نداره دیگه . یعنی هرکی خال کوبی میکنه ارازل هست؟:w127: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ .یعنی هرکی خال کوبی میکنه اراذل هست؟:w127: نخیر هرکس خالکوبی میکنه سمندون نشان هست....... 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نخیر هرکس خالکوبی میکنه سمندون نشان هست....... به به چه سعادتیییییییییییییییی:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ از بچگی کتنفر بودم و هستم همیشه میگفتم اگه شوورم از این کارا کنه خودم پوستشو سلاخی میکنم خدا رو شکر اونم بدش میاد 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ وااااااااااااا وا نه بسته:4chsmu1: چقد لوس:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چرا کار بدی باشه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w127:یکی دوست داره یکی نداره دیگه . یعنی هرکی خال کوبی میکنه ارازل هست؟:w127: خب بعضیا نظرشون اینه دیگه کممم نیستن تازه! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ از بچگی کتنفر بودم و هستمهمیشه میگفتم اگه شوورم از این کارا کنه خودم پوستشو سلاخی میکنم خدا رو شکر اونم بدش میاد واسه شوهرت فقط متنفری یا واسه خودتم متنفری؟.... لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ خب بعضیا نظرشون اینه دیگه کممم نیستن تازه! همشون پیشته بابا............:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ همشون پیشته بابا............:persiana__hahaha: این پیشته باباتو تو دهنه منم انداختی...اون روز نزدیک بود به یکی از استادام بگم!!!!! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ این پیشته باباتو تو دهنه منم انداختی...اون روز نزدیک بود به یکی از استادام بگم!!!!! :w58: :ws28::persiana__hahaha::persiana__hahaha: ایوووووووووول میگفتی بابا همه دور همی میخندیدین 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ منم بدم میاد ... اولا دردش زیاد دوما دائمی پدر ادم در میاد مخصوصا یه جاهای عمومی بری تو استخر همه بت چپ چپ نیگا میکنند ... اخه واقعا هم بعضی این خارجیا لوسش کردن یارو رو صورتشم خال کوبی کرده :w74: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده