Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ متخصصان همیشه بر این باور بودند که افراد باید برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مصرف چربی موجود در مواد لبنی را کم کنند ولی تحقیقات اخیر این باور را رد می کنند. به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران “ایسکانیوز”، به نقل از WebMD ، محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات خود ماده ای اصلی به نام اسید پالمیتولئیک ترانس را در چربی مواد لبنی یافتند که خطر بروز دیابت را در افراد کاهش می دهد. این ماده در چربی حیواناتی چون گاو، گوسفند و بز یافت می شود. پژوهشگران در بررسی های خود دریافتند افرادی که بیشترین مقدار این ماده اسید چرب را در خون خود دارند ۳ برابر کم تر از سایر افرادی که مقدار کم تری از این اسید چرب را دارا هستند در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند. همچنین افراد دارای اسید چرب بیشتر دارای کلسترول مفید خون بالاتر، کاهش چربی بدن و مقاومت انسولینی کم تری هستند. محققان با مطالعه گسترده ای که روی اسید پالمیتولئیک ترانس انجام دادند دریافتند افرادی که مقدار زیادی از این ماده را در بدن دارند حدود ۶۰ درصد کم تر دچار دیابت می شوند. در واقع افرادی که بیشتر از مواد لبنی در رژیم غذایی خود استفاده می کنند به دلیل برخورداری از مقدار بالای این اسید چرب کم تر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند. iscanews 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده