Hossein.T 22596 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 آقا جریان چیه!!؟ امروز یکی از آشنایان رفت چند تا غاز زنده بخره . . . قبلنا 15 هزار تومن بود . . . فروشنده میگه شده 25 هزار تومن!! . . . میپرسیم چرا!!؟ میگه یارانه ها واریز شده و قیمت غاز رفته بالا! کسی میدونه یارانه چه ربطی به قیمت غاز زنده داره!!!؟ 12
spow 44202 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 بخاطر بالارفتن قیمت گازوئیل بود که دولت هم قول داده کمکشون کنه 3
Hossein.T 22596 سازنده ارسال شده در 26 اسفند، 2010 بخاطر بالارفتن قیمت گازوئیل بود که دولت هم قول داده کمکشون کنه گازوئیل!؟ 3
spow 44202 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 گازوئیل!؟ اه خدای من بزار لینک کامل اخباررو برات پیدا میکنم ومیزارم سندیکای مرغداران یا دام وطیور یا یه چیزی مثل این بود بخاطر دون وغذا وگرمایش واینا اخبارش همه جا پره دی: 5
★napadid★ 2337 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 گازوئیل!؟ خیلیا هم اینجا گلخونه هاشونو جمع کردن اخه با گازوئیل گرم میکردن دیگه نمیصرفه اصلا 2
Hossein.T 22596 سازنده ارسال شده در 26 اسفند، 2010 اه خدای منبزار لینک کامل اخباررو برات پیدا میکنم ومیزارم سندیکای مرغداران یا دام وطیور یا یه چیزی مثل این بود بخاطر دون وغذا وگرمایش واینا اخبارش همه جا پره دی: آهان :دی! فکر کردم قیمت غازم جهانی شده!! 3
★napadid★ 2337 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 اه خدای منبزار لینک کامل اخباررو برات پیدا میکنم ومیزارم سندیکای مرغداران یا دام وطیور یا یه چیزی مثل این بود بخاطر دون وغذا وگرمایش واینا اخبارش همه جا پره دی: بعد اخبار میاد میگه قیمت لاستیک تریلی کم شده اخه لاستیک تریلی شکم مردم و سیر می کنه کم شد که شد نون و گرون کردن لاستیکو ارزون :imoksmiley: 3
pianist 31130 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 ولی من شنیده بودم که گازوییل رو به قیمت سابقش برگردوندن پس دیگه غاز هم باید ارزون بشه... 4
Hossein.T 22596 سازنده ارسال شده در 26 اسفند، 2010 ولی من شنیده بودم که گازوییل رو به قیمت سابقش برگردوندن پس دیگه غاز هم باید ارزون بشه... یه چیز جالب تر اینه که : این فروشنده ها ، اکثرا غاز هاشونو توو خونه و باغشون پرورش میدن!! ینی 4-5 تا غازو ول میکنن توو باغ تا بزرگ شن! فک نمیکنم ربطی به گازوئیل داشته باشه!! 4
pianist 31130 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 یه چیز جالب تر اینه که :این فروشنده ها ، اکثرا غاز هاشونو توو خونه و باغشون پرورش میدن!! ینی 4-5 تا غازو ول میکنن توو باغ تا بزرگ شن! فک نمیکنم ربطی به گازوئیل داشته باشه!! نه صد در صد به همون گازوییل ربط داره شک نکن... 2
Saeedhashemee 67 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 خدا به این دولت خدمتگزار توفق خدمت بیشتر بده،انشاا.. آمین.............................. 2
Avenger 19334 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 ولی من شنیده بودم که گازوییل رو به قیمت سابقش برگردوندن پس دیگه غاز هم باید ارزون بشه... هیچ وقت هیچ چیز ارزون نمیشه حتی اگه گاز و ییل به قیمت سابقش برگرد چون جو روانی جامعه اینطور میخواد 2
spow 44202 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 ایا نوه های ما روزی شرایط پایداررو خواهند دید؟ ما که نسل جزغاله بودیم... 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 آقا جریان چیه!!؟امروز یکی از آشنایان رفت چند تا غاز زنده بخره . . . قبلنا 15 هزار تومن بود . . . فروشنده میگه شده 25 هزار تومن!! . . . میپرسیم چرا!!؟ میگه یارانه ها واریز شده و قیمت غاز رفته بالا! کسی میدونه یارانه چه ربطی به قیمت غاز زنده داره!!!؟ لکنت زبون داشته شاید!!!!! میخواسته بگه گاز ، هی میگفته غاز........ 3
VINA 31339 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 ایا نوه های ما روزی شرایط پایداررو خواهند دید؟ما که نسل جزغاله بودیم... حقشونه اب برق گرون شه همش دارن اسراف میکنن این کلاسای ما هیچکی توش نیست همه برقاش روشنه میام خونه میگم خاموش کنید میگن دلمون میگیره:icon_pf (34):بزار گرون شه شاید یاد بگیرن کم مصرف کنن:icon_pf (34): تو بمب بنزین همینطوری بنزین داره میریزه طرف عین خیالش نیست:icon_pf (34): من نمیدونم چرا فک نمیکنیم اسراف نکنیم:icon_pf (34): این وسط ما قربانی شدیم 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری