Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ کلمه خــــــفـــــن فیلــــــتر شده است !!!!!!! همه چیز آرومه من چه قدر خوشحالم...... :w42::w42::w14::w14: خیلی باحال بود... :ws28: 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ بله آزادی مطبوعات داریم ...چهار روز به جای بی بی سی تلویزیون ایران رو نگاه کنید متوجه میشید ... من اخبارای خودمونو بیشتر از بی بی سی میبینم (ماهواره نداریم) البته درست میگی. مطبوعاتی که قراره تعریف .... رو بکنن کاملا ازادن تا از هر وسیله ای برای تعریف هرچه کامل تر استفاده کنن حتی تخریب ادما خیلی ناراحت شدم که اصلا یه همچین کتابی تونسته اجازه چاپ پیدا کنه و اینقد راحت تو هر کتاب فروشی در دسترس همه قرار بگیره و آخرش هم از مدرسه سر در بیاره .. مطمئنی این ازادی اندیشه هست؟ یاد یکی از مراجع افتادم که اوایل حکم داد گلدکوئیست شرعیه . چون نمی دونست چیه. بعد پس گرفت ازادی وقتیه که بدونن اون کتاب چیه بعد اجازه بدن. زمان انتخابان 1 سی دی ( 90 سیاسی ) اومد . مجوز داده بودن؟ الان شما میتونی بری روبروی سپاه (یا ...) مستقیم انتقاد کنی؟ و اگر انجام بدی به فردات امیدواری؟ اگر هم چیزی هست از دستشون در رفته . قانونای درستی در این باره نداریم 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ دیروز یکی از شاگردام از کتابخونه مدرسه یه کتاب رو پیدا کرد که ادیان شیطان پرستی و عرفان های غلط رو تبلیغ میکرد ...خیلی ناراحت شدم که اصلا یه همچین کتابی تونسته اجازه چاپ پیدا کنه و اینقد راحت تو هر کتاب فروشی در دسترس همه قرار بگیره و آخرش هم از مدرسه سر در بیاره .. ميشه اسم اين كتاب و ناشرش رو بگيد ؟؟؟ يا يه عكس از روي جلد اين كتاب بگيريد بذاريد اينجا ما هم ببينيم ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آيت الله كه رهبر عالي است و قدرت مذهبي و روحاني را در اختيار دارد از آسمان براي مردم نازل نشده، بلكه ثمره انتخاباتي است كه در محيط روحاني برگزار مي شوند. حكومت ايران به دور از تصميمات خودسرانه و انفرادي است. حكومت ايران تعداد بي شماري از مصالحه ها و هماهنگي ها است كه بين چند مركز نفوذ و قدرت بعمل مي آيند. همين هماهنگي ها و جستجوي دايم مصالحه ها است كه باعث مي شوند تا فرآيند سياسي ايران تا حدي كند شده، ولي از طرف ديگر، آن را بسيار موزون، منسجم و به دور از فراز و نشيب هاي تند نگه داشته است. :ws28:اخرشی به خدا!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده