samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ همانطور که می دانید در حال حاضر قدرتمند ترین نرم افزار طراحی پشت فیبر مدار چاپی در جهان نرم افزار Altuim Designer است که در واقع نسخه جدید Protel DXP می باشد . بخاطر پیچیدگی و وجود منوهای بسیار زیاد در این نرم افزار ، شرکت التیوم آموزش های ویدئویی این نرم افزار را در سایت خود قرار داده است ولی این آموزش های تصویری فقط قابل دیدن است و شما نمی توانید به راحتی آنها را دانلود کنید . با توجه به فراگیر شدن این نرم افزار در ایران تکنو الکترو زحمت آماده کردن این آموزش های ناب را برای کابران خود فراهم کرده است . کیفیت فیلم ها بسیار عالی می باشند امیدواریم این نرم افزار قدرتمند را به خوبی یاد بگیرید . نکته : فیلم ها با فرمت FLV می باشند و توسط نرم افزار هایی مثل K-lit Codec و یا KmPlayer قابل اجرا می باشند . --------------------------------------------------- حجم فایل: 1.2GB --------------------------------------------------- دانلود با لينک مستقيم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام لینک ها خرابه لینکها اصلاح شدند 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ چطوری باید دانلودش کنم اون کد رو داخل نوار بالا کپی کنید 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اون کد رو داخل نوار بالا کپی کنید کپی کردم این صفحه باز میشه چی بزنم ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ کپی کردم این صفحه باز میشه چی بزنم ؟؟؟ به نظر میرسه لینک دانلود از کار افتاده اگه لینک دانلود رو از جای دیگه پیدا کردم که هیچی اگه نه سعی میکنم با این سرعت داغون اینترنت خودم این آموزش رو از سیستمم براتون اپلود کنم البته این اموزش به همراه سایر موارد در پکیج الکترونیک و مخابرات نواندیشان موجود هست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده