Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ دو نفر بودند و هر دو در پی حقیقت . اما برای یافتن حقیقت یکی شتاب را برگزید و دیگری شکیبایی را . اولی گفت : آدمیزاد در شتاب آفریده شده ، پس باید در جستجوی حقیقت دوید آنگاه دوید و فریاد برآورد : من شکارچی ام ، حقیقت شکار من است . او راست می گفت : زیرا حقیقت غزال تیز پایی بود که از چشم ها می گریخت . اما هرگاه که او از شکار حقیقت باز می گشت ، دست هایش به خون آغشته بود . شتاب او تیر بود وهمیشه پیش از آنکه چشم در چشم غزال حقیقت بدوزد او را کشته بود . خانه باورش مزین به سر غزالان مرده بود اما حقیقت غزالی است که نفس می کشد . این چیزی بود که او نمی دانست ... دیگری نیز در پی صید حقیقت بود اما تیر و کمان شتاب را به کناری گذاشت و گفت : خداوند آدمیان را به شکیبایی فراخوانده است پس من دانه ای می کارم تا صبوری بیاموزم . و دانه کاشت ، سال ها آبش داد و نورش داد و عشق داد . زمان گذشت و هر دانه ، دانه ای آفرید و هزار دانه ، هزاران دانه آفرید . زمان گذشت و شکیبایی سبزه زار شد و غزالان حقیقت خود به سبزه زار او آمدند بی بند و بی تیر و بی کمان . و آن روز ، مردی که عمری به شتاب و شکار زیسته بود ، معنی دانه و کاشتن و صبوری را فهمید . پس با دست خونی اش دانه ای در خاک کاشت ... همیشه بهترین راه را برای پیمودن میبینیم اما فقط راهی را می پیماییم که به آن عادت کرده ایم. پائولو کوئیلو 11 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ من عاشق تاپیکهای این استاتر هستم که اسمشم نمیدونم. ولی دوستمه. و همین کافی است. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ وذکر داستان همیشگی عادتهای روزمره عادتهای خوب عادتهای بد ادمهای همیشه خوب ذهنیتهایی که دوست ندارن روشنگری کنن وقصه بی سرانجام انسانها 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ سعی کنیم شکیبا باشیم بعضی وقتا شکیبایی خیلی سخته 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ بعضی وقتا شکیبایی خیلی سخته من چند ساله دارم سعی میکنم صبور باشم فکر کنم یه ذره موفق شدم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من چند ساله دارم سعی میکنم صبور باشم فکر کنم یه ذره موفق شدم اورین اورین:w16: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من چند ساله دارم سعی میکنم صبور باشم فکر کنم یه ذره موفق شدم تو میتونی آبجی من میدونم منم که بیخیال شدم چند ساله 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من چند ساله دارم سعی میکنم صبور باشم فکر کنم یه ذره موفق شدم افرین به این همه تلاااااش :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ افرین به این همه تلاااااش :girl_in_dreams: انخده صبور شدم خودمم باورم نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ انخده صبور شدم خودمم باورم نمیشه حالا انقدر از خودت تعریف نکن چشمت میزنن :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ حالا انقدر از خودت تعریف نکن چشمت میزنن :banel_smiley_52: نه بابا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده