ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ 1- به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو مینگرد... به دلی دل بسپار که بسیار جای خالی برایت داشته باشد... و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد باشد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 - هوس بازان کسی راکه زیبا میبینند دوست دارند... اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا میبینند... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3- وقتی تو زندگی به یک در بزرگ رسیدی نترس و نا امید نشو... چون اگه قرار بود در باز نشه جاش دیوار میذاشتن... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4- آنچه که هستی هدیه خداوند است و آنچه که میشوی هدیه تو به خداوند... پس بی نظیر باش. .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5- شریف ترین دلها دلی است که اندیشه آزار دیگران در آن نباشد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6- بدبختی تنها در باغچه ای که خودت کاشته ای میروید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7- وقتی زندگی برایت خیلی سخت شد یادت باشه که دریای آروم ناخدای قهرمان نمیسازه. .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8- هر اندیشه ی شایسته ای به چهره انسان زیبائی میبخشد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9- قابل اعتماد بودن ارزشمند تر از دوست داشتنی بودن است. .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10- نگو: شب شده است. .. : بگو صبح در راه است 3 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ 3- وقتی تو زندگی به یک در بزرگ رسیدی نترس و نا امید نشو... چون اگه قرار بود در باز نشه جاش دیوار میذاشتن... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مرسی هم بابا عکسا و هم جمله هاا خیلی دلم خواست جای این باشم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ همکار مدیر تالار کامپیوتر هم جای تالار عکس با تالار گفتگو رو رعایت نکنه دیگه وای بر من و این دل شکسته ام. البته من کمتر فضولی میکنم ولی این بار دیگه نشد که سکوت کنم. هر چه بگندد نمکش میزنن شد. ببخشید دیگه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده