sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ایییییییی بیاد نصفت کنه؟:167::167: چن نفر به يه نفر؟:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ایییییییی بیاد نصفت کنه؟:167::167: نه بابا سر کاره میخوام بیارمش فقط ظرفا رو بشور و کهنه عوض کنه البت پیش خودمون بمونه ها 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بيچاره وحيد هرروز تو رو ميبينه بستشه ديگه منو ببينه كه واويلا:ws28: :viannen_38::viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اره یادم اومد تو نا مرئی بودی من تو رو ندیدم تو منو دیدی یادته تهرا کوچه اول:icon_redface: آره راست ميگي تو كوچه اول همديگه رو ديديم :banel_smiley_4::viannen_38: چيه؟ صادقانه گفتم كه ماديات برام مهم نيست 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بيچاره وحيد هرروز تو رو ميبينه بستشه ديگه منو ببينه كه واويلا:ws28: مگه شقی چشه ماه ماه ولی من یه دونه ستاره کم نور هم لازم دارم به عنوان چراغ قوه:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آره راست ميگي تو كوچه اول همديگه رو ديديم چيه؟ صادقانه گفتم كه ماديات برام مهم نيست مطمئنی؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ چن نفر به يه نفر؟:banel_smiley_52: دو نفر در مقابل یه تخس:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه شقی چشه ماه ماه ولی من یه دونه ستاره کم نور هم لازم دارم به عنوان چراغ قوه:icon_redface: :ws28: ایول وحید بدرد ظرف شستم و مای بی بی عوض کردن هم بخوره نور علی نوره 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه شقی چشه ماه ماه ولی من یه دونه ستاره کم نور هم لازم دارم به عنوان چراغ قوه:icon_redface: :w00::w00::w00: چرغ قوه ميخواي؟ بزار شوورم بياد:167: مطمئنی؟:JC_thinking: دو نفر در مقابل یه تخس:icon_redface: :w00::w00::w00: هر دوتونو از چراغ آويزون ميكنم 2 لینک به دیدگاه
حسام الدين 52 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مثل اينكه شما سه نفر جن زده شدين ها :ws28::ws28: ببخشيد يادم رفت سلام 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :ws28:ایول وحید بدرد ظرف شستم و مای بی بی عوض کردن هم بخوره نور علی نوره شقي يه ماي بي بي نشونت بدم:167::w00: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مثل اينكه شما سه نفر جن زده شدين ها :ws28::ws28: ببخشيد يادم رفت سلام آقا حسام بدو بيا كمك اين زن و شوور منو تنها گير آوردن باز 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ شقي يه ماي بي بي نشونت بدم:167::w00: :banel_smiley_4::4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آقا حسام بدو بيا كمكاين زن و شوور منو تنها گير آوردن باز فوری رفتی تو کوچه اولین نفرو دیدی رد شد گرفتی گفتی بیاد شو هرت بشه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ یکی بگه چه خبره اینجا؟ هیچی سکوت قراره چراق قوه من بشه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::4chsmu1: یکی بگه چه خبره اینجا؟ هيچي باز اين زن و شوور به من گير دادن:w00: فوری رفتی تو کوچه اولین نفرو دیدی رد شد گرفتی گفتی بیاد شو هرت بشه:ws28: هه هه هه زهرمار همين جا شوورم دادن حيف كه چهارشنبه مياد وگرنه ميگفتم بياد حالتو بگيره:w00: هیچی سکوت قراره چراق قوه من بشه:ws28: بتركي:w00: 3 لینک به دیدگاه
حسام الدين 52 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آقا حسام بدو بيا كمكاين زن و شوور منو تنها گير آوردن باز خب چي شده ؟ از دست من چه كاري بر مياد ؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خب چي شده ؟ از دست من چه كاري بر مياد ؟ نميدونم ميخوام هردوشونو حلق آويز كنم كمكم ميكنين؟ 1 لینک به دیدگاه
حسام الدين 52 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آخه چرا چي شده؟ كي گفته من قاتلم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده