Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ زندگی نامه Estan laurel به روایت تصویر!!!! اسی در عنفوان جوانی(اولین عکسی که از استن ثبت شد، به روایتی میگن عکاس بیچاره بعد از گرفتن این عکس یه سکته ناقص زده و دهنش تا آخر عمر کج مونده!!!!!!!!!!) استن در سوگ همون عکاسه!!!!!!!! استنه آش خور!!!!!!!! ازدواج استن!!!!!!!!! استن بعد از پرداخت پول تالار و آرایشگاهو مخارج دامادی!!!!!!!!!!(تظاهر می کنه که خوشحاله و هیچ اتفاقی نیوفتاده) استنه شیطون!!!!!!!!!!! استن در ماه عسل!!!! استن دنبال یه لقمه نون حلال!!!!!1 استن پس از فارغ التحصیلی از حوزه علمیه خودشون!!!!!!!!!! (((( عکسو بچه های بالا سانسور کردن ))))) بدون شرح!!!!!!!!!! استن بعد از دیدن این تاپیک!!!!!!!!!! پی نوشت: این فقط یه شوخی با جناب جفرسون بود 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ همه را مار میگزه ما را خرچسونه...... 7 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ همه را مار میگزه ما را خر چسونه...... خلایق هر چه لایق!!!!!!!!!!!:w16: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ همه را مار میگزه ما را خر چسونه...... 2 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ واقعا راست گفتن،خدایا دشمنان ما را از بیسواد ترین مردم قرار ده تا خودشان دلیلی باشند بر جهل خودشان!!!! کشته مرده اون Estan نوشتنت شدم............ دقت کن پسرجان !!!!!! این Estan دو منظوره است از صنعت ادبی ایهام استفاده کردم 1 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ منم از صنعت ادبی تشبیه استفاده کردم...... تشبیه !!!!!! خواستی بگی یه صنعتی بلدی ؟؟؟:ws28: لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ گاو ما شیر نمیده،ماشالله به شا.... ببین می خوای از گاو نر شیر بدوشی :ws28::ws28: یعنی صنعت گاوداری هم بلدی ؟؟؟؟؟:ws28: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خلایق هر چه لایق!!!!!!!!!!!:w16: یعنی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ یعنی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و تو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ چه عجب یکی هم استنلی را مسخره کرد،که عمرش را در راه شادی آدم ها گذاشته بود....... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ یادش بخیر، وقتی از مهندسان میومدن اینجا برای تخریب چهره ما ......... اما استنلی تا ابد جاودان میماند. در زمستان57 برف و باران چندانی نمیبارید و هوا گرم بود. مردم ایران خوشحال بودند و شعار میدادند: به کوری چشم شاه، امسال زمستون هم بهاره. حکایت ما هم اینست گویا.:JC_thinking: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ تو این تاپیک چه خبره؟ پست اولش 4 تا عکس از استنلی هستش که بشه چی؟ شبیه سازیه؟قدر دانیه؟چیه؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ تو این تاپیک چه خبره؟ پست اولش 4 تا عکس از استنلی هستش که بشه چی؟ شبیه سازیه؟قدر دانیه؟چیه؟:JC_thinking: یه بنده خدایی از مهندسان میومد مارو مسخره کنه،آواتارم را که عوض کردم به یادش افتادم. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ عجب زندگی غم انگیزی ... احیانا هندو نبوده ... استنلی دوست داشتنی با این همه مشکلات پر فراز و نشیب ... چقد من رو یاد یکی از مدیرا می ندازه ... :JC_thinking: ... یعنی کی بود ؟؟؟ ... لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ در خانه اگر کس است یک حرف بس است... بعضی خاطره ها را باید به زباله دان تاریخ فرستاد بیخیال گذشته ها شید!! کاش... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده