Yoohoo 292 ارسال شده در 24 اسفند، 2010 زندگی نامه Estan laurel به روایت تصویر!!!! اسی در عنفوان جوانی(اولین عکسی که از استن ثبت شد، به روایتی میگن عکاس بیچاره بعد از گرفتن این عکس یه سکته ناقص زده و دهنش تا آخر عمر کج مونده!!!!!!!!!!) استن در سوگ همون عکاسه!!!!!!!! استنه آش خور!!!!!!!! ازدواج استن!!!!!!!!! استن بعد از پرداخت پول تالار و آرایشگاهو مخارج دامادی!!!!!!!!!!(تظاهر می کنه که خوشحاله و هیچ اتفاقی نیوفتاده) استنه شیطون!!!!!!!!!!! استن در ماه عسل!!!! استن دنبال یه لقمه نون حلال!!!!!1 استن پس از فارغ التحصیلی از حوزه علمیه خودشون!!!!!!!!!! (((( عکسو بچه های بالا سانسور کردن ))))) بدون شرح!!!!!!!!!! استن بعد از دیدن این تاپیک!!!!!!!!!! پی نوشت: این فقط یه شوخی با جناب جفرسون بود 7
Yoohoo 292 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2010 همه را مار میگزه ما را خر چسونه...... خلایق هر چه لایق!!!!!!!!!!!:w16: 1
Yoohoo 292 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2010 واقعا راست گفتن،خدایا دشمنان ما را از بیسواد ترین مردم قرار ده تا خودشان دلیلی باشند بر جهل خودشان!!!! کشته مرده اون Estan نوشتنت شدم............ دقت کن پسرجان !!!!!! این Estan دو منظوره است از صنعت ادبی ایهام استفاده کردم 1
Yoohoo 292 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2010 منم از صنعت ادبی تشبیه استفاده کردم...... تشبیه !!!!!! خواستی بگی یه صنعتی بلدی ؟؟؟:ws28:
Yoohoo 292 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2010 گاو ما شیر نمیده،ماشالله به شا.... ببین می خوای از گاو نر شیر بدوشی :ws28::ws28: یعنی صنعت گاوداری هم بلدی ؟؟؟؟؟:ws28:
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 چه عجب یکی هم استنلی را مسخره کرد،که عمرش را در راه شادی آدم ها گذاشته بود....... 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 دی، 2011 یادش بخیر، وقتی از مهندسان میومدن اینجا برای تخریب چهره ما ......... اما استنلی تا ابد جاودان میماند. در زمستان57 برف و باران چندانی نمیبارید و هوا گرم بود. مردم ایران خوشحال بودند و شعار میدادند: به کوری چشم شاه، امسال زمستون هم بهاره. حکایت ما هم اینست گویا.:JC_thinking:
lorena 10304 ارسال شده در 26 دی، 2011 تو این تاپیک چه خبره؟ پست اولش 4 تا عکس از استنلی هستش که بشه چی؟ شبیه سازیه؟قدر دانیه؟چیه؟:JC_thinking:
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 دی، 2011 تو این تاپیک چه خبره؟ پست اولش 4 تا عکس از استنلی هستش که بشه چی؟ شبیه سازیه؟قدر دانیه؟چیه؟:JC_thinking: یه بنده خدایی از مهندسان میومد مارو مسخره کنه،آواتارم را که عوض کردم به یادش افتادم.
felorans666 12046 ارسال شده در 26 دی، 2011 عجب زندگی غم انگیزی ... احیانا هندو نبوده ... استنلی دوست داشتنی با این همه مشکلات پر فراز و نشیب ... چقد من رو یاد یکی از مدیرا می ندازه ... :JC_thinking: ... یعنی کی بود ؟؟؟ ...
pari daryayi 22938 ارسال شده در 26 دی، 2011 در خانه اگر کس است یک حرف بس است... بعضی خاطره ها را باید به زباله دان تاریخ فرستاد بیخیال گذشته ها شید!! کاش...
ارسال های توصیه شده