.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ امون بدید باومایکروفر نیستم که حقته :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ امون بدید باومایکروفر نیستم که روت میشه بعد سه هفته اینو بگی؟ تست میذاری، بعد، سه هفته ملتو تو خماری میذاری بعد میگی مایکروفر نیستم؟! :3384s: تو این سه هفته رو شمعم بود پخته بود! مایکروفر پیشکش!:3384s: 1 لینک به دیدگاه
nariman awesta 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ استاد من كه نتونستم دانلود كنم ولي به هر حال ممنونم لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خب اینم یه توضیح کوتاه برای دوستانی که دربه دست اوردن تراز ونمره تست ها دچار مشکل بودن اگر بازم موردی بود درخدمتیم 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تست شخصیت به این نازی رو خیلی ها هنوز ندیدن تاپیک آپ:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
maryamallahyari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ خب اینم یه توضیح کوتاه برای دوستانی که دربه دست اوردن تراز ونمره تست ها دچار مشکل بودناگر بازم موردی بود درخدمتیم چه جالب . کجاست توضیح شما؟ من فقط بخاطر این تست و نمراتش عضو سایت شما شدم اما هیچکدوم از لینک ها جواب نمی ده. نگید که بقیه گرفتن و پاسخ دادن پس چرا من نتونستم؟ سوالات رو خودم دارم دسته بندی هم کردم فقط در نمرات مشکل دارم. اینجا رو توضیح بدین... 1 لینک به دیدگاه
فایول 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ چه جالب . کجاست توضیح شما؟من فقط بخاطر این تست و نمراتش عضو سایت شما شدم اما هیچکدوم از لینک ها جواب نمی ده. نگید که بقیه گرفتن و پاسخ دادن پس چرا من نتونستم؟ سوالات رو خودم دارم دسته بندی هم کردم فقط در نمرات مشکل دارم. اینجا رو توضیح بدین... سلام دقیقا منم مشکل همینه ایا کسی هست سوال منو جواب بده 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ چه جالب . کجاست توضیح شما؟من فقط بخاطر این تست و نمراتش عضو سایت شما شدم اما هیچکدوم از لینک ها جواب نمی ده. نگید که بقیه گرفتن و پاسخ دادن پس چرا من نتونستم؟ سوالات رو خودم دارم دسته بندی هم کردم فقط در نمرات مشکل دارم. اینجا رو توضیح بدین... سلام دقیقا منم مشکل همینه ایا کسی هست سوال منو جواب بده سلام من تفسیر نتایج رو به صورت عکس اپلود کرده بودم که متاسفانه از روی سرور پاک شده اگر تونستم برسم سعی میکنم نتایج رو مجددا براتون بزارم موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده