M_Archi 7762 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 امون بدید باومایکروفر نیستم که روت میشه بعد سه هفته اینو بگی؟ تست میذاری، بعد، سه هفته ملتو تو خماری میذاری بعد میگی مایکروفر نیستم؟! :3384s: تو این سه هفته رو شمعم بود پخته بود! مایکروفر پیشکش!:3384s: 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2011 خب اینم یه توضیح کوتاه برای دوستانی که دربه دست اوردن تراز ونمره تست ها دچار مشکل بودن اگر بازم موردی بود درخدمتیم 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 7 تیر، 2011 تست شخصیت به این نازی رو خیلی ها هنوز ندیدن تاپیک آپ:62izy85: 2
maryamallahyari 11 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 خب اینم یه توضیح کوتاه برای دوستانی که دربه دست اوردن تراز ونمره تست ها دچار مشکل بودناگر بازم موردی بود درخدمتیم چه جالب . کجاست توضیح شما؟ من فقط بخاطر این تست و نمراتش عضو سایت شما شدم اما هیچکدوم از لینک ها جواب نمی ده. نگید که بقیه گرفتن و پاسخ دادن پس چرا من نتونستم؟ سوالات رو خودم دارم دسته بندی هم کردم فقط در نمرات مشکل دارم. اینجا رو توضیح بدین... 1
فایول 11 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 چه جالب . کجاست توضیح شما؟من فقط بخاطر این تست و نمراتش عضو سایت شما شدم اما هیچکدوم از لینک ها جواب نمی ده. نگید که بقیه گرفتن و پاسخ دادن پس چرا من نتونستم؟ سوالات رو خودم دارم دسته بندی هم کردم فقط در نمرات مشکل دارم. اینجا رو توضیح بدین... سلام دقیقا منم مشکل همینه ایا کسی هست سوال منو جواب بده 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 چه جالب . کجاست توضیح شما؟من فقط بخاطر این تست و نمراتش عضو سایت شما شدم اما هیچکدوم از لینک ها جواب نمی ده. نگید که بقیه گرفتن و پاسخ دادن پس چرا من نتونستم؟ سوالات رو خودم دارم دسته بندی هم کردم فقط در نمرات مشکل دارم. اینجا رو توضیح بدین... سلام دقیقا منم مشکل همینه ایا کسی هست سوال منو جواب بده سلام من تفسیر نتایج رو به صورت عکس اپلود کرده بودم که متاسفانه از روی سرور پاک شده اگر تونستم برسم سعی میکنم نتایج رو مجددا براتون بزارم موفق باشید 1
ارسال های توصیه شده