soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلامٌ علیکم تصور کن اگه تصور کردنش سخته که مرگی وجود نداشته باشه؟ اگه به شما بگن شما اکسیر حیات دارین و عمرتون لایتناهیه افکارتون چه شکلی میشه تو این دنیا حرفای کشکی نزنید که نمیدونم نمیتونم مرگ خانواده رو ببینم و این حرفا حرفای پر مغز:دی موریس مترلینگ میگه نمرگ تنها عاملیه که ما میتونیم این زندگی کثافت رو تحمل کنیم چقدر موافقید؟ 13 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ واقعیت همینه!من دلم به ان خوشه که در بهشت برین سکنی گزیده و تا ابد سیب و موز بخورم و دنبال حوریان بدومهی اونا بدون ما هم بدویم!پس تا اخر سعی میکنم یه راهی برای تسلیم کردن جان به جان افرین پیدا کرده و وداع حیات با سعادت بکنم هر چند دل کندن سخت است 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ واقعیت همینه!من دلم به ان خوشه که در بهشت برین سکنی گزیده و تا ابد سیب و موز بخورم و دنبال حوریان بدومهی اونا بدون ما هم بدویم! خب اگه بهت بگن بهشتی هم وجود نداره و بعد مرگ عدمه و هیچ اونوقت چه جوری میشه جریان؟ همین حرفی که آتئیستا میزنن 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :ws52: دیگه زندگی بیمزه میشه... نمیشه؟!!!!! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مرگ خوبه بالاخره یه روزی انسان به پوچی میرسه و زنده بودن ارزشی نداره دیگه ! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ واسه من هیچ فرقی نمیکنه...... من دوست دارم برم نوک قله کوه بخوابم و آسمان را تماشا کنم،بدون هیچ دغدغه و استرسی..... 5 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ موریس مترلینگ میگه مرگ تنها عاملیه که ما میتونیم این زندگی کثافت رو تحمل کنیم آره موافقم تنها عاملی که میشه این زندگی کثافتو تحمل کرد مرگه تصور کن تو زنده میموندی و تمام دوستانت پدرو مادرت همسرت فرزندانت نوه هات و همه کسانی که بهشون احساس تعلق داری میمردن ..اونوقت زندگی دیگه برات معنا نداره ما به امید مرگ زنده ایم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ که چی؟؟واقعا که چی؟؟ به خصوص اگه قرارباشه ادم روز به روز ناتوان تر و پیر تر بشه... همینجوریش خیلی چرته زندگی چه برسه به اینکه بخواد جاوید باشه مثل این میمونه که ادم رو بندازن تو یه قفس..اولش به امید یه روز رها شدن دووم میاره اما اگه بفهمه رهایی در کار نیست روحا میپوسه.... 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ سلامٌ علیکمتصور کن اگه تصور کردنش سخته که مرگی وجود نداشته باشه؟ اگه به شما بگن شما اکسیر حیات دارین و عمرتون لایتناهیه افکارتون چه شکلی میشه تو این دنیا حرفای کشکی نزنید که نمیدونم نمیتونم مرگ خانواده رو ببینم و این حرفا حرفای پر مغز:دی موریس مترلینگ میگه نمرگ تنها عاملیه که ما میتونیم این زندگی کثافت رو تحمل کنیم چقدر موافقید؟ همیشهه امید هست که انسان رو به زندگی پایبند میکنه حاالا زندگی خوب یا بد اگه امید نباشه زندگی نیس برای یکی امید هست برای رسیدن به یه کار خوب برای یکی رسیدن به زندگی خوب برای یکی حتی رسیدن به یک تیکه نون و همین امید که در کنار هدف هست معنی پیدا میکنه که باز همین هدف از یه جیز کوچیک شروع میشه و هست تا یه هدف بزرگ حالا فرض کننین این هدف نباشه این امید هم دیگه وجود نداره و کلا زندگی میشه بی معنی کاری به این نداریم که الان چه جور زندگی رو داریم ...به صورت کلی بررسی میکنیم و م بیینیم شاید اگه اینطور تصور کنیم که یه رده طولانی زنده هستیم تصورش اسون تر باشه یعنی فرض کنین فرصت کامل برای این هدفهای کوچیک داشته باشین و به همه شون برسین بعدش چی؟ این یه نوع احساس پوچی و خلا رو به انسان میده و تنها امید ش همین مرگ هست ... 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ اون دنیام یارانه هارو برداشتن حوری و موز و عسل و اینام گرون شده نیتونی بخری همین جا عشق و حالاتونو بکنید بعد برید البته برا جهنمیا خوب شده پول گاز زیاد میاد روزی نیم ساعت بیشتر روشن نمی کنن همچین هواش حال میده نه داغ میشه نه سرد حرفای کشکی نزنی هرچی سعی کردم نشد خوب من بگم می خوام نمیرم نمیمیرم ؟ خفتت می کنن میبرنت تا تو این دنیایی حالشو ببر 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ اون موقع چون ديگه ترس از دست دادن جونمو ندارم يه مسلسل ميگيرم دستم ميرم سمت بيت! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ من به امید مردن زنده ام ما با ولایــت زنده ایم،تا زنده ایم رزمنده ایم...... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ اون موقع چون ديگه ترس از دست دادن جونمو ندارم يه مسلسل ميگيرم دستم ميرم سمت بيت! فقط مرگ نیست اخه...کاری میکنن به مرگت راضی بشی...به خصوص از نقطه ضعف های ادم که خانوادش باشن استفاده میکنن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ اون موقع چون ديگه ترس از دست دادن جونمو ندارم يه مسلسل ميگيرم دستم ميرم سمت بيت! می مردی که بهتر بودم ... بگیرنت انقدر شکنجت می دن مرگی هم که در کار نیست به به تا ابد در رنج !! لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ سلامٌ علیکمتصور کن اگه تصور کردنش سخته که مرگی وجود نداشته باشه؟ سخته!!؟ چرا آخه!!؟ جنتی چیکارست پس !!؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ سخته!!؟ چرا آخه!!؟ جنتی چیکارست پس !!؟ :ws28: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ سلامٌ علیکمتصور کن اگه تصور کردنش سخته که مرگی وجود نداشته باشه؟ اگه به شما بگن شما اکسیر حیات دارین و عمرتون لایتناهیه افکارتون چه شکلی میشه تو این دنیا کارتون کیمیاگر امروز ظهر رو دیدی؟! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ اون موقع چون ديگه ترس از دست دادن جونمو ندارم يه مسلسل ميگيرم دستم ميرم سمت بيت! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ بستگی داره همینجوری جوون (مثل خون آشام ها ) بمونیم یا پیر و چروکیده بشیم؟ اگه جوون بمونم خیلی خوبه یه سری کارایی که دوست دارم انجام میدم مثلا از یه کوه بلند می پرم پایین میرم جلوی یه ماشین که با آخرین سرعت میره میشینم و ..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده