hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ میدونستین توی کامپیوتر هیچ folder نمیتونین بسازین که اسمش con باشه ؟؟؟؟ کسی میدونه چرا؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ منم تازه فهمیدم تو یکی از پستای ادمین بعد به صورت عملی امتحان کردم دیدم راست می گن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خب اینا Device file ها هستن که به اصلاح ، فایلهایی هستن که به عنوان یه اینترفیس برای ارتباط با راه انداز یه سخت افزار خاص ، مورد استفاده قرار میگیرن . در واقع این فایل ها باعث میشن که نرم افزار های مربوط با سخت افزار های مربوطه ارتباط برقرار کنن و وظایف رو راحت تر انجام بدن . . . کلا هر سیستم عاملی از این نوع فایل ها داره . . . مثلا MS-DOS از Device File هایی استفاده میکنه که به پرینتر و پورت های سیستم دسترسی پیدا کنه . . . همین Device File ایی که شما نوشتین یعنی CON ، یه دیوایس فایلی هست که باعث نمایش نوشته های شما در مونیتور میشه . . . دیوایس فایل هایی مثل PRN و LPT1 تا LPT9 و . . . هم وجوود دارن که هر کدووم کار خاصی رو توو سیستم انجام میدن . . . اگه امتحان کنین میبینین اینارو هم نمیشه یه عنوان File name استفاده کرد! اینم بگم که مایکروسافت خیلی تلاش کرده که این نقص رو برطرف کنه ولی هنوز نتونسته! 13 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خب اینا Device file ها هستن که به اصلاح ، فایلهایی هستن که به عنوان یه اینترفیس برای ارتباط با راه انداز یه سخت افزار خاص ، مورد استفاده قرار میگیرن . در واقع این فایل ها باعث میشن که نرم افزار های مربوط با سخت افزار های مربوطه ارتباط برقرار کنن و وظایف رو راحت تر انجام بدن . . . کلا هر سیستم عاملی از این نوع فایل ها داره . . . مثلا MS-DOS از Device File هایی استفاده میکنه که به پرینتر و پورت های سیستم دسترسی پیدا کنه . . .همین Device File ایی که شما نوشتین یعنی CON ، یه دیوایس فایلی هست که باعث نمایش نوشته های شما در مونیتور میشه . . . دیوایس فایل هایی مثل PRN و LPT1 تا LPT9 و . . . هم وجوود دارن که هر کدووم کار خاصی رو توو سیستم انجام میدن . . . اگه امتحان کنین میبینین اینارو هم نمیشه یه عنوان File name استفاده کرد! اینم بگم که مایکروسافت خیلی تلاش کرده که این نقص رو برطرف کنه ولی هنوز نتونسته! مقسی ......:rose: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلام ستاره انجمن عزیزم. من نمیدونم. چون دونستنش هم به دردم نمیخوره. همه فولدر های من به دات غایب ختم میشن. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ 2 تا راه هست که میشه ساخت یکیشون که Alt+0160 هست! :دی 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ میدونستین توی کامپیوتر هیچ folder نمیتونین بسازین که اسمش con باشه ؟؟؟؟ من ميدونستم ! کسی میدونه چرا؟؟؟؟ من نميدونم ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده