partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ چرخاندن متن دور اشکال به صورت سه بعدی در این آموزش قصد داریم نحوه چرخاندن متن دور اشکال سه بعدی را یاد دهیم، بدون استفاده از نرم افزارهای سه بعدی. تصویر زیر، تصویر اولیه هستش که می خوایم متن رو دور کره زمین قرار بدیم تصویر زیر هم تصویر نهایی هستش، که متن دور تصویر به چرخش در آمده.... گام 1: ابزار Elliptical Marquee Tool را انتخاب کنید. گام 2: اطراف شکل مورد نظر را انتخاب کنید... برای اینکه ناحیه انتخابی کاملاً به شکل دایره شود دکمه Shift را نگه دارید.به همراه دکمه Shift دکمه Alt رو نگه دارید ...با این کار فتوشاپ متوجه میشه نشانگر موس روی مرکز ناحیه انخاب قرار داره... پس به همراه ابزار انتخاب دکمه های Shift+Alt رو بفشارید. گام3 : با پالت Path بروید... بر روی آیکن Make Work Path From Selection کلیک کنید. زمانی که بر روی این آیکن کلیک کردید، فتوشاپ ناحیه انتخابی را به مسیر تبدیل می کند ... به پالت Path، یک Work Path جدید اضافه شد... با این کار، می بینید که خطوط نقطه چین، به خط نازک پیوسته تبدیل شده.... که بر روی این خط(مسیر) نوشته قرار می گیرد. ادامه دارد ... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ گام 4: به پالت layer بازگردید. در این قسمت متن مورد نظر را با استفاده از ابزار Type Tool یا دکمه T تایپ کنید. زمانی که ابزار Type Tool را انتخاب کردید به قسمت تنظیمات رفته ، فونت و اندازه فونت مورد نظر را وارد کنید. بهتره برای زیبا جلوه دادن متن سه بعدی از فونت پهن و ضخیم استفاده کنید. که من در اینجا از فونت Helvetica استفاده کردم. گام 5: زمانی که در قسمت تنظیمات هستید برای انتخاب رنگ متن، بر روی Color کلیک کنید. پنجره Color Picker باز می شود که می توانید رنگ مورد نظر را انتخاب کنید. من در اینجا رنگ زرد مایل به نارنجی روشن را انتخاب کردم. گام 6: متنتون رو روی مسیر دایره ای بنویسید. برای این منظور مکان نمای موس را روی قسمتی از مسیر قرار دهید. توجه کنید در این زمان نشانه گر موس از مستطیل نقطه چین به خط منحنی تغییر می کند... متن خود را تایپ کنید... من در اینجا برای اینکه متن دور تا دور تصویر به نمایش در آید در پایان دوباره همان جمله را می نویسم... همانطور که مشاهده می کنید ، در اینجا فضای کافی بر روی مسیر، برای نوشتن جمله کامل نیست . برای حل این مشکل بر روی تصویر کوچک لایه متن دوبار کلیک کنید... متن با رنگ روشن نمایش داده می شود. دکمه های Alt+Left Arrow Key را باهم بفشارید... خواهید دید فاصله بین کلمات کمتر می شود. گام 7: در این قسمت قصد داریم متن رو به صورت سه بعدی نمایش بدیم... برای این منظور از Free Transform استفاده می کنیم. (Ctrl+T) برای خم کردن متن همزمان کلیدهای Ctrl+Alt را بفشارید و مانند شکل زیر عمل کنید... زمانی که متن رو به شکل دلخواه درآوردید ،کلید Enter را بزنید. گام 8: بر روی Layer Mask کلیک کنید. با این کار یک Layer Mask به لایه متن اضافه می شود. گام 9: برای اینکه قسمتی از متن رو پشت تصویر پنهان کنید ، باید دور شکل را انتخاب کنید... پس ابزار Elliptical Marquee Tool را انتخاب و به مرکز شکل مورد نظر بروید و دکمه های Shift+Alt را بفشارید ... تا دور شکل انتخاب شود. گام 10: ابزار Brush Tool را انتخاب و رنگ Foreground را سیاه کنید... ابزار براش را بر روی هر قسمتی از متن که می خواهید محو شود بکشید... کلیدهای Ctrl+D را بفشارید تا ناحیه انتخابی، از حالت انتخاب خارج شود... گام 11: برای اتمام کار بهتره کمی متن رو روشن تر کنیم... بر روی ایکن Layer Styles پایین پالت layer کلیک کنید... Gradient Overlay را از لیست انتخاب کنید... پنجره Layer Style نمایان خواهد شد... تنظیمات را مانند زیر انجام دهید.. بر روی Ok کلیک کنید... نتیجه نهای شبیه تصویر زیر می شود.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ دست گلت درد نکنه با این آموزش های ناب و قشنگ:4uboxsmiley: این آموزش هم زیبا بود هم تا حدودی آسان:dancegirl2: فقط یک سوال: در این گام 9 که گفته: ...و به مرکز شکل مورد نظر بروید و دکمه های Shift+Alt را بفشارید ... تا دور شکل انتخاب شود. چطوری مرکز شکل را پیدا کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خواهش می کنم ... چطوری مرکز شکل را پیدا کنم؟ با تمرین و ممارست ... البته یه راه دیگه ای هم هست واسه انتخاب دور شکل ... مثلاً میتونی به لایه شکلت بری و از ابزار magic Wand استفاده کنی. وقتی دور شکل انتخاب شد به لایه متن برگردی ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده