Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): هی چی بگم والا..کاش از سر عشق بود مهسا جان اینا همشون دروغ میگن که عاشقن..چیزایی که من شنیدمو دیدم جز عشق به پول نبود.. حالا من اینجوری میگم ولی اون مرد بی وجدانی که به زنش خیانت میکنه مرد نیس حالا هرچقدرم دخترا براش سوسه بیان هه از کجا به کجا رسید:persiana__hahaha: طبق دین مبین اسلام اگر مردی تا چهار تا زن عقدی بگیر به زنانش خیانت نکرده است:jawdrop::jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ميترسين بگين اهل كجايي چون گند كاري زياد دارين تو شهرتون فهميدم اكي من همین الان به شما اخطار دادم. عذر خواهی الکی بود؟ در صورتی یه پست یا پیغام دیگه این طور حرف بزنید مجبورم دسترسیتون رو قطع کنم. روز اولتونم نیست تو انجمن هستین، گفتم بررسی آی پی نشون داد. اگه جای دیگه مدیر هستین این قضیه هم باید بدونین. 3 لینک به دیدگاه
PEUMAN 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من همین الان به شما اخطار دادم. عذر خواهی الکی بود؟در صورتی یه پست یا پیغام دیگه این طور حرف بزنید مجبورم دسترسیتون رو قطع کنم. روز اولتونم نیست تو انجمن هستین، گفتم بررسی آی پی نشون داد. اگه جای دیگه مدیر هستین این قضیه هم باید بدونین. شرمنده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده