اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ دیگه باید کم کم ازیاد ببریم که زنده ایم... وقتی نون یشه200 تومن وقتی نتونی حتی یه وعده مثل قبل سفره ات پر باشه؟وقتی حتی تو دانشگاهت دیگه باید بگردی تا یه کلاس که بشه از برقش استفاده کرد رو پیداکنی این چه عدالتی؟واقعا یکی نیست بگه اخه شماها که ادعای مسلمونی دارین مگه ما چه گناهی کردیم ؟اگه میخواید مردم دست به خودکشی بزنن خوب صاف بگیددیگه این رایانه چی بود؟روزی که مردم توی صفهای پست داشتن ازهم دیگه سبقت میگرفتن واسه پرکردن فرم اگه میدونستن که قراره ایطور بشه ..... ای خدا کاش میشد اینایی که ازاین تصمیمای گنده خونه خراب کن میگیرن یه روز مثل من نوعی زندگی میکردن ایا اگه بیکاربودن اگه حتی نمیتونستن شهریه مدرسه بچشونو بدن..اگه همه اون چیزاییکه ادمو یاد زنده بودن میندازه میشد یه رویا براشون بازم اینکارمیکردن؟کاش من یه شهروند لبنانی بودم اونموقعه میتونستم از امکانات کشورم ایران بدون دردسر استفاده کنم وقتی تو کشوری که خودش بزرگترین تولیدکننده نفت وبنزینه من باید گاز رو 400 تومن بزنم نباید سربذارم بمیرم؟ کسی هست جواب فرزندان امثال من رو بده؟بچه های بیگناهی که از الان باید تو فقرونداری بزرگ بشن..... خدایا عجب صبری داری؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده