morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام دوسان برقی .. خیلی ببخشید جمع مهندسیتون رو به هم زدم ... ببخشید من یکم تو این بخش برق و خازن فیزیک 3 مشکل دارم اگه میشه کمکم کنید ... فردا هم امتحان دارم این سوال رو میشه یه نگاهی بندازید فقط یه راهنمایی کوچیک بکنید چه کار باید :icon_gol: ( ببخشید image resizer در اختیار نداشتم ): :ws38: فرمول ها رو بلدم ها c=(f/q) c = kq/r^2 U = 1/2 (cv^2) و... 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ کاری نداره که فک کنم باید مدار معادل رو بدست بیاری و از آخر انرژی ذخیره شده رو حساب کنی و برگردی عقب. پتانسیل 2 نقطه ام با همون روش بالا ینی مدار رو ساده کن و خازنهای معادل رو یکی یکی جم کن تا آخر که یه خازن داشته باشی.بار همه خازنهارو هم که داری. 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ کاری نداره که فک کنم باید مدار معادل رو بدست بیاری و از آخر انرژی ذخیره شده رو حساب کنی و برگردی عقب. پتانسیل 2 نقطه ام با همون روش بالا ینی مدار رو ساده کن و خازنهای معادل رو یکی یکی جم کن تا آخر که یه خازن داشته باشی.بار همه خازنهارو هم که داری. ممنون ...:icon_gol: دقیقا روش همین ه ... امروز برمون مثال حل کرد و ... لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ممنون ...:icon_gol:دقیقا روش همین ه ... امروز برمون مثال حل کرد و ... من در همین حد مسائل برقی و بلدم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده