Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من چن تا عکس دارم و نمیدونم کدومشو بفرستم....صب کن ازیکی نظر خواهی کنم بعد میفرستم 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ چه خووووووووب , منم هستم . آماده ي آماده , عكسمم الان تو دستمه حتي خب عكسي كه گرفتمو چجوري بدم بهت افسانه جون ؟! پ.خ ؟! 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اهه فکر نمیکردم به این زودی مسابقه برگزار بشه پس فرصت نمیشه بریم واسه عکاسی ببینم تو هارد چی دارم ! 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ من که همون لحظه ی اول فرستادمش ... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ من که همون لحظه ی اول فرستادمش ... :wubpink::wubpink::wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ بشتابید...بشتابید...... فقط 5 روز دیگر فرصت دارید... 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ به امید خدا من اخر شب میفرستم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من اون عکسی که میخواستم بفرستم و پیدا نمیکنم!!!!!! فک میکردم تو هارد externalم باشه ولی نیست!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ تا الآن چند نفر شرکت کردن؟ :shad: تا الان فقط 8 نفر :icon_pf (34): به امید خدا من اخر شب میفرستم ایشالا من اون عکسی که میخواستم بفرستم و پیدا نمیکنم!!!!!!فک میکردم تو هارد externalم باشه ولی نیست!!!!! حالا اون نبود یکی دیگه از عکسهاتو بفرست 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ تا الان فقط 8 نفر :icon_pf (34): ایشالا حالا اون نبود یکی دیگه از عکسهاتو بفرست هشت نفر که خوبه ... گفتم اگر دو سه نفرن منم شرکت کنم ... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ هشت نفر که خوبه ... گفتم اگر دو سه نفرن منم شرکت کنم ... شما شرکت کن چیکار به تعداد شرکت کننده ها داری... شاید تو برنده بشی:icon_pf (19): 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ 3 روز دیگه بیشتر وقت ندارید...بدویید عکس هاتون رو بفرستید دیگه 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خُب تا الان فقط 13 نفر عکس فرستادن... 4-3 نفر هم گفتن حتما شرکت میکنن هنوز عکسی نفرستادن... فقط تا فردا وقت دارید عکس هاتون رو بفرستید ! هیچی دیگه فقط گفتم که بدونید بعد نگید نگفتی ! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ تا الان 18 نفر ! دیگه کسی نبود ؟؟؟؟ تا ساعت 12 امشب بیشتر وقت نیست... بدو که جا نمونی........ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ تا الان 18 نفر ! دیگه کسی نبود ؟؟؟؟ تا ساعت 12 امشب بیشتر وقت نیست... بدو که جا نمونی........ ترو خدا واستید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده