Avenger 19333 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من در خدمتم رئیس رئیس ابزار شکنجه رو تایین کن باطوم گزینه مناسبیه فک کنم البت از هرچی صلاح میدونی میتونی استفاده کنی:ws28: 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 هه هه بشین مهسا دیروز به حسابت نیاوردن باز ناراحتی :ws51::2525s::2525s: 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 جوجه ی :vahidrk:بی ادب :icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): 1
Avenger 19333 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 شاهین من نقطه ضعفتو فهمیدمتاپیک خوب میبینی کنترلتو از دست میدی میخوای اسپم کنی انقدر از این تاپیکا دیدم که دیگه همش یجور شده کی منو دوست داره و به بالایی یه چیز بگو بذار پایینی این کارو باهات بکنه و اینوریت کیه اون وریت کیه چرا ناراحتیو چرا شادیو از این جور چیزا 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 انقدر از این تاپیکا دیدم که دیگه همش یجور شده کی منو دوست داره و به بالایی یه چیز بگو بذار پایینی این کارو باهات بکنه و اینوریت کیه اون وریت کیه چرا ناراحتیو چرا شادیو از این جور چیزا :ws47: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 :icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): :vahidrk::vahidrk: 3
danielo 15239 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 اولیش این هست که تنبل هستم و اهل ریسک و البته خیلی بیخیال یعنی برایم یک نامه بیاد که تا تاریخ فلان ساعت 11:30 شب به این مکان مراجعه کن وگرنه میکشیمت . من دقیقا اگر برم همون ساعت 11:30 شب همون روز میرم. که این تو دانشگاه به من خیلی ضربه زد. یعنی فکر کنید ترم اخر باشید پروژه را بردارید طرف بهت بگه الان وقت ندارم برو بعدا بیا.بعدا 3 ماه بعد بری که وقتش تموم شده و این واحد برایت حذف بشه. یکی دیگه این هست که پول زیاد خرج میکنم.و اصلا اهل پس انداز نیستم. اخریش هم این هست که بین افراد فرق نمیزارم که به ضررم شده.یعنی شاید با یکی سطح پایینتر و کوچکتر از خودم شوخی کنم که این باعث بشه اون طرف رو بیوفته و به قول معروف سوارم بشه 3
★napadid★ 2337 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 منم ولخرجی تو خونمه اصلا بلد نیستم پس انداز کنم یاد میگیری سخته ولی ممکنه 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 یاد میگیری سخته ولی ممکنه حسین جان یه جورایی برای من محاله 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 بزرگترین اشکال من تنبل بودنمه ... دائم کار امروز رو میندازم به فردا 4
EOS 14528 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من که دنیـــــــای نقطه ضعفم :icon_pf (34): - خیلی تند وبی محابا صحبت می کنم - زود عصبانی می شم - به شدت حساسم کافیه بهم بگن بالای چشمت ابرو دیگه امکان نداره طرف رو ببخشم یا اون کارش از یادم بره - سخت کینه ای ام - اگر کسی که دوستش دارم شخص دیگه ای مورد توجهش قرار بگیره بشدت ناراحت و دلزده می شم - خیـــــــــــــــــــــــــلی خونسرد و دیر جوشم - به هیچ عنوان نمی تونم ابراز احساسات کنم حتی به خانواده ام 4
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 زود عصبانی می شم خیـــــــــــــــــــــــ ــلی خونسرد و دیر جوشم این یعنی چی سپیده جون؟هم زود عصبانی میشی هم خونسردی؟ 4
Avenger 19333 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 زود عصبانی می شمخیـــــــــــــــــــــــ ــلی خونسرد و دیر جوشم پس به احتمال زیاد کم رو هم هستی و مردم حقتو میخورن چون نمیتونی حرف دلتو بزنی زود جوش میاری :icon_redface: 5
EOS 14528 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 زود عصبانی می شمخیـــــــــــــــــــــــ ــلی خونسرد و دیر جوشم این یعنی چی سپیده جون؟هم زود عصبانی میشی هم خونسردی؟ بله مهسا جون مثلا اگر کسی یه کم سر به سرم بذاره خیلی زود از کوره در می رم و برام هم فرقی نمی کنه کی باشه ........ :icon_pf (34): از طرفی هم برای انجام هر کاری خیلی خونسردانه رفتار می کنم یه جوری که حرص همه اطرافیانم رو در میارم البته از هر دو مورد هم ضربه خوردم پس به احتمال زیاد کم رو هم هستی و مردم حقتو میخورن چون نمیتونی حرف دلتو بزنی زود جوش میاری :icon_redface: کم رو ؟! ...... نه اتفاقا خیلی رک حرفم رو می زنم و حقم رو می گیرم اما خب اگر کسی بخواد بحث رو کش بده یا رو اعصابم پیاده روی کنه دیگه غیر قابل کنترل می شم و به قول شما جوش میارم :icon_pf (34): 4
غایب 4790 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 نکته ضعف های من قد یه کتابه. شاید بشه گفت من یا نقطه قوت ندارم و یا اینکه نتونستم نقطه قوت خودمو کشف کنم.همه نقطه ضعف های دنیا در من هست. تنها چیزی که میدونم دارم و خوبه اینه که خودمو دوست دارم و عاشق خودمم. که اینم از نظر دیگران باز نقطه ضعف حساب میشه. در کل من نقطه قوت ندارم همش نقطه ضعفه. 5
Avenger 19333 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 بله مهسا جون مثلا اگر کسی یه کم سر به سرم بذاره خیلی زود از کوره در می رم و برام هم فرقی نمی کنه کی باشه ........ :icon_pf (34): از طرفی هم برای انجام هر کاری خیلی خونسردانه رفتار می کنم یه جوری که حرص همه اطرافیانم رو در میارم البته از هر دو مورد هم ضربه خوردم کم رو ؟! ...... نه اتفاقا خیلی رک حرفم رو می زنم و حقم رو می گیرم اما خب اگر کسی بخواد بحث رو کش بده یا رو اعصابم پیاده روی کنه دیگه غیر قابل کنترل می شم و به قول شما جوش میارم :icon_pf (34): من به مهسا گفتم ها منظورم شما نبودی سپیده جان:jawdrop::jawdrop: 4
ارسال های توصیه شده