رفتن به مطلب

نقطه ضعفتو بگو

ارسال های توصیه شده

من در خدمتم رئیس

رئیس ابزار شکنجه رو تایین کن :ws3:

باطوم گزینه مناسبیه فک کنم البت از هرچی صلاح میدونی میتونی استفاده کنی:ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 167
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شاهین من نقطه ضعفتو فهمیدم

تاپیک خوب میبینی کنترلتو از دست میدی میخوای اسپم کنی

انقدر از این تاپیکا دیدم که دیگه همش یجور شده کی منو دوست داره و به بالایی یه چیز بگو بذار پایینی این کارو باهات بکنه و اینوریت کیه اون وریت کیه چرا ناراحتیو چرا شادیو از این جور چیزا

• Like 2
لینک به دیدگاه
انقدر از این تاپیکا دیدم که دیگه همش یجور شده کی منو دوست داره و به بالایی یه چیز بگو بذار پایینی این کارو باهات بکنه و اینوریت کیه اون وریت کیه چرا ناراحتیو چرا شادیو از این جور چیزا

:w58::ws47::ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اولیش این هست که تنبل هستم و اهل ریسک و البته خیلی بیخیال

یعنی برایم یک نامه بیاد که تا تاریخ فلان ساعت 11:30 شب به این مکان مراجعه کن وگرنه میکشیمت .

من دقیقا اگر برم همون ساعت 11:30 شب همون روز میرم.

که این تو دانشگاه به من خیلی ضربه زد.

یعنی فکر کنید ترم اخر باشید پروژه را بردارید طرف بهت بگه الان وقت ندارم برو بعدا بیا.بعدا 3 ماه بعد بری که وقتش تموم شده و این واحد برایت حذف بشه.

یکی دیگه این هست که پول زیاد خرج میکنم.و اصلا اهل پس انداز نیستم.

اخریش هم این هست که بین افراد فرق نمیزارم که به ضررم شده.یعنی شاید با یکی سطح پایینتر و کوچکتر از خودم شوخی کنم که این باعث بشه اون طرف رو بیوفته و به قول معروف سوارم بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

من که دنیـــــــای نقطه ضعفم :icon_pf (34)::banel_smiley_4:

- خیلی تند وبی محابا صحبت می کنم

- زود عصبانی می شم

- به شدت حساسم کافیه بهم بگن بالای چشمت ابرو دیگه امکان نداره طرف رو ببخشم یا اون کارش از یادم بره

- سخت کینه ای ام

- اگر کسی که دوستش دارم شخص دیگه ای مورد توجهش قرار بگیره بشدت ناراحت و دلزده می شم

- خیـــــــــــــــــــــــــلی خونسرد و دیر جوشم

- به هیچ عنوان نمی تونم ابراز احساسات کنم حتی به خانواده ام

• Like 4
لینک به دیدگاه

زود عصبانی می شم

خیـــــــــــــــــــــــ ــلی خونسرد و دیر جوشم :ws52:

این یعنی چی سپیده جون؟هم زود عصبانی میشی هم خونسردی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
زود عصبانی می شم

پس به احتمال زیاد کم رو هم هستی و مردم حقتو میخورن چون نمیتونی حرف دلتو بزنی زود جوش میاری :icon_redface::icon_redface::icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
زود عصبانی می شم

این یعنی چی سپیده جون؟هم زود عصبانی میشی هم خونسردی؟

بله مهسا جون :ws37:

مثلا اگر کسی یه کم سر به سرم بذاره خیلی زود از کوره در می رم و برام هم فرقی نمی کنه کی باشه ........ :icon_pf (34):

از طرفی هم برای انجام هر کاری خیلی خونسردانه رفتار می کنم یه جوری که حرص همه اطرافیانم رو در میارم

البته از هر دو مورد هم ضربه خوردم :ws44:

پس به احتمال زیاد کم رو هم هستی و مردم حقتو میخورن چون نمیتونی حرف دلتو بزنی زود جوش میاری :icon_redface::icon_redface::icon_redface:

کم رو ؟! ...... نه اتفاقا :ws52:

خیلی رک حرفم رو می زنم و حقم رو می گیرم اما خب اگر کسی بخواد بحث رو کش بده یا رو اعصابم پیاده روی کنه دیگه غیر قابل کنترل می شم و به قول شما جوش میارم :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

نکته ضعف های من قد یه کتابه. شاید بشه گفت من یا نقطه قوت ندارم و یا اینکه نتونستم نقطه قوت خودمو کشف کنم.همه نقطه ضعف های دنیا در من هست. تنها چیزی که میدونم دارم و خوبه اینه که خودمو دوست دارم و عاشق خودمم. که اینم از نظر دیگران باز نقطه ضعف حساب میشه. در کل من نقطه قوت ندارم همش نقطه ضعفه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله مهسا جون :ws37:

مثلا اگر کسی یه کم سر به سرم بذاره خیلی زود از کوره در می رم و برام هم فرقی نمی کنه کی باشه ........ :icon_pf (34):

از طرفی هم برای انجام هر کاری خیلی خونسردانه رفتار می کنم یه جوری که حرص همه اطرافیانم رو در میارم

البته از هر دو مورد هم ضربه خوردم :ws44:

کم رو ؟! ...... نه اتفاقا :ws52:

خیلی رک حرفم رو می زنم و حقم رو می گیرم اما خب اگر کسی بخواد بحث رو کش بده یا رو اعصابم پیاده روی کنه دیگه غیر قابل کنترل می شم و به قول شما جوش میارم :icon_pf (34):

من به مهسا گفتم ها منظورم شما نبودی سپیده جان:jawdrop::jawdrop:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...