*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نازييييييييييييييييييييي.................موضوع تاپيكم كه منحرف شد:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضعف من اینه که کسی بهم گیر بده بدم میاد از آدمای سیریش هم متنفرم دوست ندارم کسی مثل زنگوله دنبالم باشه و هی دلنگ دلنگ کنه 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ای که گفتی یعنی چه؟ ای فدای ابجیییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ای فدای ابجیییییییییییییییییییییییی آبجی اینجوری نگوی میپرم بخلتا 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اشتهات خوبه ها شاهين تو گلوت گير نكنه خدايي نكرده خفه ميشي ها :ws28: نه عزیزم این حرف ها چیه این 7 تا مرحله مقدماتی اگر بشه من می خوام به فینال که 360 تا هستش برسم نه نمیشه:w00:مگه دختر مردمو میخوام بدبخت کنم ؟ تو یه دونشو بگیر شیش تای بعدی رو نمیخواد بیچاره کنی دستت ئرئ نکنه تو هم برتی من یکش رو بگیر من دعات میکنم ای که گفتی یعنی چه؟ یعنی الان خود شیرینی کرد نقطه ضعف من اینه که کسی بهم گیر بده بدم میاد از آدمای سیریش هم متنفرم دوست ندارم کسی مثل زنگوله دنبالم باشه و هی دلنگ دلنگ کنه شقی باز که تو پیادات شد من بجات یه شاخه گل گذاشته بودم 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضعف من اینه که کسی بهم گیر بده بدم میاد از آدمای سیریش هم متنفرم دوست ندارم کسی مثل زنگوله دنبالم باشه و هی دلنگ دلنگ کنه نقطه ضعف بود نقطه ضعف قديميا :ws28: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نازييييييييييييييييييييي.................موضوع تاپيكم كه منحرف شد:dancegirl2: مشکل از استارترش هستش شما اینو نگاه کن مهسا. http://www.noandishaan.com/forums/sh...ad.php?t=39466سلام بیا نظر بده اسپم کنی میکشمت 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه عزیزم این حرف ها چیه این 7 تا مرحله مقدماتی اگر بشه من می خوام به فینال که 360 تا هستش برسم التماس دعا یعنی الان خود شیرینی کرد اوهوم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من یه اشکال دارم خیلی بده اونم اینه که بدون اینکه دست خودم باشه به همه ضد حال میزنم بخدا دست خودم نیست وحید مابه کارات عادت کردیم چون اذري هستي..............قلبت پاكه و كينه اي نيستي. عزیزم خوب آمار ماه تولدشم داریا 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ عزیزم خوب آمار ماه تولدشم داریا خودت تاپيك تولد زدياااااااااا 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه عزیزم این حرف ها چیه این 7 تا مرحله مقدماتی اگر بشه من می خوام به فینال که 360 تا هستش برسم دستت ئرئ نکنه تو هم برتی من یکش رو بگیر من دعات میکنم یعنی الان خود شیرینی کرد شقی باز که تو پیادات شد من بجات یه شاخه گل گذاشته بودم نخیر دوسم داره:icon_redface: به اصرار وحید اومدم ولی کنترل شده میام 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خودت تاپيك تولد زدياااااااااا آخه مال محمدم داشتی 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نخیر دوسم داره:icon_redface: به اصرار وحید اومدم ولی کنترل شده میام خوب خوشحالمون کردی که باز میبینیمت 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضعف من اینه که کسی بهم گیر بده بدم میاد از آدمای سیریش هم متنفرم دوست ندارم کسی مثل زنگوله دنبالم باشه و هی دلنگ دلنگ کنه :ws28: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخه مال محمدم داشتی مگه واقعا شهريوريه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ زووووود عصبی می شم..... از بنده سلام علیکم 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ از افراد مغرور خو شيفته كه اصلا نميدونن چطور حرف بزنن ناراحت ميشم زود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده