shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان همه ما یه نقطه ضعفهایی داریم و یه کمی هم مشکل میتونیم به اون غلبه کنیم . شما هم اگه دوست دارید نقطه ضعفتونو بگید 20 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اول از خودم شروع میکنم نقطه ضعف من اینه که دوست ندارم کسی ازم ناراحت بشه اگه احساس کنم اینطور شده خیلی اذیت میشم 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اول از خودم شروع میکنم نقطه ضعف من اینه که دوست ندارم کسی ازم ناراحت بشه اگه احساس کنم اینطور شده خیلی اذیت میشم منم همینطور دوست دارم همیشه همه ازم راضی باشن واسه همین زیادی ساده ام!! خیلی سختمه بگم نه! زیادی از حقم می گذرم و خیلی (در حد بنز)حسسسساسم! و بدترین نقطه ضعغم شخصیت وابسته عاطفیمه که این دو مورد آخر مال سبک فرزند پروری بوده متاسفانه دو مورد اول هم ناشی از کمرویی زیر شاخه های همین سبک نا ایمن فرزند پروریه) آسیب شناسی شم کردم نمره م چنده مهسا جون؟ 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ منم همینطور دوست دارم همیشه همه ازم راضی باشن واسه همین زیادی ساده ام!! خیلی سختمه بگم نه!زیادی از حقم می گذرم و خیلی (در حد بنز)حسسسساسم! و بدترین نقطه ضعغم شخصیت وابسته عاطفیمه که این دو مورد آخر مال سبک فرزند پروری بوده متاسفانه دو مورد اول هم ناشی از کمرویی زیر شاخه های همین سبک نا ایمن فرزند پروریه) آسیب شناسی شم کردم نمره م چنده مهسا جون؟ من که بدتر از خودتم پری جونم .انقدر چوب سادگیمو خوردم بازم توبه نکردم تو بگو نمرم چنده؟ 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من که بدتر از خودتم پری جونم .انقدر چوب سادگیمو خوردم بازم توبه نکردم تو بگو نمرم چنده؟ واسه بقیه 20 ایم واسخ خودمون 10 !! لب مرزیم اگه یکم شل بیایم افتادیم اما اگه یکم خودمون رو نگه داریم ---->ما می تونیم 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من که بدتر از خودتم پری جونم .انقدر چوب سادگیمو خوردم بازم توبه نکردم تو بگو نمرم چنده؟ من نقطه ضعفم شقی جونمه 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من نقطه ضعفم شقی جونمه :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ واسه بقیه 20 ایم واسخ خودمون 10 !! لب مرزیم اگه یکم شل بیایم افتادیم اما اگه یکم خودمون رو نگه داریم ---->ما می تونیم پری جون شما رو نمیدونم ولی من درست بشو نیستم 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضعف منم اينكه نميتونم دل بشكنم در هيچ شرايط 6 لینک به دیدگاه
جوجه کوچولو 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضعف من ... زیاده کدوم رو بگم اول ازهمه این که از گربه می ترسم:banel_smiley_52: دوم در هیچ کاری ثابت قدم نیستم و هر کاری رو در شروع به پایان می رسانم سوم به دوستام خیلی اطمینان می کنم و چوبش رو هم خوردم چهارم زیاد به رای و تصمیم دیگران نسبت به خودم اهمیت میدم در واقع برای دیگران زندگی می کنم تا خودم پنجم ... بگم یا بسه 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خونسردی زیاد احساساتو اصلاً نمیتونم بروز بدم (یعنی از این نظر خیلی خشکم) ساده ام و زود به هر چیزی اعتماد می کنم. 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من هم دل ميشكنم هم دوست دارم خون به جيگر ملت بكنم 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خونسردی زیاداحساساتو اصلاً نمیتونم بروز بدم (یعنی از این نظر خیلی خشکم) ساده ام و زود به هر چیزی اعتماد می کنم. امان از دست شهريوريا!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من هم دل ميشكنم هم دوست دارم خون به جيگر ملت بكنم این که نقطه ضعف نیست بدجنسیه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
جوجه کوچولو 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضعف منم اينكه نميتونم دل بشكنم در هيچ شرايط آخه نازی 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ این که نقطه ضعف نیست بدجنسیه:icon_pf (34): نه عزيزم......ديدتو +كن!!!!! 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من هم دل ميشكنم هم دوست دارم خون به جيگر ملت بكنم بني آدم اعضاي يكديگرند كاش تغيير عقيده بدي تو 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بني آدم اعضاي يكديگرند كاش تغيير عقيده بدي تو هيچ وقت نقطه ضعفتو واسه بقيه نگو:smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من یه اشکال دارم خیلی بده اونم اینه که بدون اینکه دست خودم باشه به همه ضد حال میزنم بخدا دست خودم نیست 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده