just work 12354 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 از همه دوستانی که تبریک شب یلدا رو گفتن سپاسگذارم این لینک رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 32
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 از همه دوستانی که تبریک شب یلدا رو گفتن سپاسگذارم این لینک رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهندس....سپاسگزارم با "ز" هست نه "ذ" 7
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 خواهش میکنم مگه من تشکر کردم؟ لینکو ندیدم هنوز...شما پیشواز رفتید
ooraman 22216 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 پینیون عزیز...مرسی واقعا به موقع بود یلداتون مبارک:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1
just work 12354 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 مگه من تشکر کردم؟لینکو ندیدم هنوز...شما پیشواز رفتید ببخشید پست تشکر من حذف شد موفق باشید
just work 12354 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 پینیون عزیز...مرسی واقعا به موقع بود یلداتون مبارک:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: یلدای شما هم مبارک 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 به من گفت مراقب باش یه فرصت خیلی خوب گیرت میاد به خاطر طالعت که مثه کشتیه نوح هستش اگر از دستش بدی نابودی ! 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 سپاسگزارم .... خانومه چه قدر شبیه من بود!!! ذوق کردم دیدمش :girl_blush2: آهنگشم که دیگه نگو!!! :dancegirl2: 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 یا رب این شمع دل افروز ز کاشانه کیست...........جان ما سوخت بپرسید که جانانه کیست حالیا خانه برانداز دل و دین من است...............تا در آغوش که میخسبد و همخانه کیست باده لعل لبش کز لب من دور مباد....................راح روح که و پیمان ده پیمانه کیست دولت صحبت آن شمع سعادت پرتو.................بازپرسید خدا را که به پروانه کیست میدهد هر کسش افسونی و معلوم نشد..........که دل نازک او مایل افسانه کیست یا رب آن شاهوش ماه رخ زهره جبین............در یکتای که و گوهر یک دانه کیست:icon_pf (34): گفتم آه از دل دیوانه حافظ بی تو..............زیر لب خنده زنان گفت که دیوانه کیست:icon_pf (34): مرررررررسی 2
just work 12354 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 به من گفت مراقب باش یه فرصت خیلی خوب گیرت میاد به خاطر طالعت که مثه کشتیه نوح هستش اگر از دستش بدی نابودی ! :girlhi: 1
just work 12354 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 سپاسگزارم .... خانومه چه قدر شبیه من بود!!! ذوق کردم دیدمش :girl_blush2: آهنگشم که دیگه نگو!!! :dancegirl2: :w155: 1
just work 12354 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 رب این شمع دل افروز ز کاشانه کیست...........جان ما سوخت بپرسید که جانانه کیست حالیا خانه برانداز دل و دین من است...............تا در آغوش که میخسبد و همخانه کیست باده لعل لبش کز لب من دور مباد....................راح روح که و پیمان ده پیمانه کیست دولت صحبت آن شمع سعادت پرتو.................بازپرسید خدا را که به پروانه کیست میدهد هر کسش افسونی و معلوم نشد..........که دل نازک او مایل افسانه کیست یا رب آن شاهوش ماه رخ زهره جبین............در یکتای که و گوهر یک دانه کیست:icon_pf (34): گفتم آه از دل دیوانه حافظ بی تو..............زیر لب خنده زنان گفت که دیوانه کیست:icon_pf (34): مرررررررسی :ws3: 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 :girlhi: ببین چی بود که با کشتی نوح مقایسه شد از همین 5 مین پیش منتظرم امیدوارم زود فرصته بیاد چون زیاد حوصله ندارم صبر کنم....... :ws28: 1
ارسال های توصیه شده