just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ از همه دوستانی که تبریک شب یلدا رو گفتن سپاسگذارم این لینک رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 32 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ از همه دوستانی که تبریک شب یلدا رو گفتن سپاسگذارم این لینک رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهندس....سپاسگزارم با "ز" هست نه "ذ" 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلاممرسی.... خواهش میکنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ خواهش میکنم مگه من تشکر کردم؟ لینکو ندیدم هنوز...شما پیشواز رفتید لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ پینیون عزیز...مرسی واقعا به موقع بود یلداتون مبارک:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ مگه من تشکر کردم؟لینکو ندیدم هنوز...شما پیشواز رفتید ببخشید پست تشکر من حذف شد موفق باشید لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ پینیون عزیز...مرسی واقعا به موقع بود یلداتون مبارک:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: یلدای شما هم مبارک 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ آخییییییییی خیلی قشنگ بود...چه فالی هم در اومد. شاد باشید لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ به من گفت مراقب باش یه فرصت خیلی خوب گیرت میاد به خاطر طالعت که مثه کشتیه نوح هستش اگر از دستش بدی نابودی ! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سپاسگزارم .... خانومه چه قدر شبیه من بود!!! ذوق کردم دیدمش :girl_blush2: آهنگشم که دیگه نگو!!! :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یا رب این شمع دل افروز ز کاشانه کیست...........جان ما سوخت بپرسید که جانانه کیست حالیا خانه برانداز دل و دین من است...............تا در آغوش که میخسبد و همخانه کیست باده لعل لبش کز لب من دور مباد....................راح روح که و پیمان ده پیمانه کیست دولت صحبت آن شمع سعادت پرتو.................بازپرسید خدا را که به پروانه کیست میدهد هر کسش افسونی و معلوم نشد..........که دل نازک او مایل افسانه کیست یا رب آن شاهوش ماه رخ زهره جبین............در یکتای که و گوهر یک دانه کیست:icon_pf (34): گفتم آه از دل دیوانه حافظ بی تو..............زیر لب خنده زنان گفت که دیوانه کیست:icon_pf (34): مرررررررسی 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ به من گفت مراقب باش یه فرصت خیلی خوب گیرت میاد به خاطر طالعت که مثه کشتیه نوح هستش اگر از دستش بدی نابودی ! :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سپاسگزارم .... خانومه چه قدر شبیه من بود!!! ذوق کردم دیدمش :girl_blush2: آهنگشم که دیگه نگو!!! :dancegirl2: :w155: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ رب این شمع دل افروز ز کاشانه کیست...........جان ما سوخت بپرسید که جانانه کیست حالیا خانه برانداز دل و دین من است...............تا در آغوش که میخسبد و همخانه کیست باده لعل لبش کز لب من دور مباد....................راح روح که و پیمان ده پیمانه کیست دولت صحبت آن شمع سعادت پرتو.................بازپرسید خدا را که به پروانه کیست میدهد هر کسش افسونی و معلوم نشد..........که دل نازک او مایل افسانه کیست یا رب آن شاهوش ماه رخ زهره جبین............در یکتای که و گوهر یک دانه کیست:icon_pf (34): گفتم آه از دل دیوانه حافظ بی تو..............زیر لب خنده زنان گفت که دیوانه کیست:icon_pf (34): مرررررررسی :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ :girlhi: ببین چی بود که با کشتی نوح مقایسه شد از همین 5 مین پیش منتظرم امیدوارم زود فرصته بیاد چون زیاد حوصله ندارم صبر کنم....... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده