رفتن به مطلب

وامصیبتا ... کلیپ قرآن سوزی در خوابگاه دختران دانشگاه یاسوج

ارسال های توصیه شده

ما قبل از اینکه از خبر این واقعه مطلع شویم، تکذیبش را شنیده بودیم ولی یکی از دوستان کلیپ این واقعه را ارسال کرده است.

من هم لینک دانلود این واقعه و هم متن تکذیبیه را درج می کنم.

a1.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
با فرمت ۳gp حجم

۵۰۰KB

توضیحات دانشگاه یاسوج درباره خبر «قرآن سوزی در خوابگاه دختران» را در دنباله می توانید بخوانید:

به گزارش دانشجونیوز مدیر روابط عمومی دانشگاه یاسوج با تکذیب برخی خبرها درباره مشاهده قرآن های سوخته در تعدادی از خوابگاه های دانشگاه های یاسوج گفت: کتب سوخته شده قرآن نبوده و هیچ عمدی هم در این اقدام وجود نداشته است.محمد علوی تبار، مدیر روابط عمومی دانشگاه یاسوج با اشاره به اینکه «موضوع آنگونه که در برخی رسانه ها درج شده، نبوده است» گفت: اطلاعات بدست آمده حاکی از درگیری دو دانشجوی دختر است که از اختلال روانی رنج برده و پس از یک درگیری در بیرون خوابگاه اقدام به آتش زدن جزوات و کتب خود نمودند که در کتب نیم سوز شده تعدادی کتاب مذهبی نیز به چشم می خورد که در میان آنها کتاب قرآن وجود نداشته است.

وی افزود: پیگیری مجدانه پیرامون این موضوع نشان می دهد نیت و قصد و غرض قبلی در اهانت به کتب دینی وجود نداشته و این موضوع کاملا اتفاقی بوده است.

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
کتب سوخته شده قرآن نبوده و هیچ عمدی هم در این اقدام وجود نداشته است

پس چی بوده؟:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تو کلیپ که نشون میده قران بوده! رو کتاب قران مجید نوشته شده و مشخصه!

ولی درکل نمایش مسخره ای بود! مخصوصا اون کاغذ روش "درود بر ازادی"

ولی دیالوگهای جالبی داره ..

"بچه ها نترسید!!!" ..."هر کی بوده وجدان نداره" ... "ادم نیست وجدان چیه!" ..."بسم الله ربی و اتوب الیه"!!! ... "این هرکیه دم بر دم شیطون پرسته" ... "استغفرلله" ... صدای گریه و شیون!!!! و ...

ادم میکشن هیچ کس هیچی نمیگه!

بعد یه کتاب که نه جون داره نه چیزی و مهم حرف توشه نه کاغذ پاره هاش .. میسوزه این همه داد و قال میکنن و زمین و زمونو به هم میریزن!!

• Like 15
لینک به دیدگاه

"بچه ها نترسید!!!" ..."هر کی بوده وجدان نداره" ... "ادم نیست وجدان چیه!" ..."بسم الله ربی و اتوب الیه"!!! ... "این هرکیه دم بر دم شیطون پرسته" ... "استغفرلله" ... صدای گریه و شیون!!!! و ...

بعد یه کتاب که نه جون داره نه چیزی و مهم حرف توشه نه کاغذ پاره هاش .. میسوزه این همه داد و قال میکنن و زمین و زمونو به هم میریزن!!

آفرین:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

افسوس

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

موافقم

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام :icon_gol:

دختر خاله من دانشجوی اونجاس

تازهههههههههههههه دختره رو دیده

میگفت یه کوچولو مشکل داشته

تا جاییم که من میدونم و شنیدم قرآن بوده :ws44:

اگه مشکل داشته که ایشالا خدا شفاش بده :ws21:

اگه هم مشکلی نداشته بازم ایشالا خدا شفاش بده

• Like 9
لینک به دیدگاه

حالا آدم کشتن چه ربطی به قرآن سوزوندن داره؟ :hanghead:

هر بحثی فرهنگی... اقتصادی ... مذهبی... علمی ... میکنیم شما می چسبید به سیاست ... :JC_thinking:

• Like 7
لینک به دیدگاه

قرآن و میسوزونن که چی بشه؟؟؟

یسری آدمای کوته فکرن دیگه با این کارا میخوان عقده های روانیشونو خالی کنن

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من هم هر بحثی جای خودش رو داره و مثلا ما دوتا جرم مثلا یکی قتل کرده و یکی دزدی کرده رو براش یه حکم صادر نمیکنیم پس هر چیزی جای خودش

واگر الان برای اون چیزی که طرفداران آزادی توقع دارند موقعیت مناسب نیست ولی نباید حساسیت خودمون رو دربرابر اعتقادات مسلمونیمون از دست بدیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من هم هر بحثی جای خودش رو داره و مثلا ما دوتا جرم مثلا یکی قتل کرده و یکی دزدی کرده رو براش یه حکم صادر نمیکنیم پس هر چیزی جای خودش

واگر الان برای اون چیزی که طرفداران آزادی توقع دارند موقعیت مناسب نیست ولی نباید حساسیت خودمون رو دربرابر اعتقادات مسلمونیمون از دست بدیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
حالا آدم کشتن چه ربطی به قرآن سوزوندن داره؟ :hanghead:

هر بحثی فرهنگی... اقتصادی ... مذهبی... علمی ... میکنیم شما می چسبید به سیاست ... :jc_thinking:

صحبت من سر اهمیت و ارزش گذاری عمل و عکس العمل بود!

نه به سیاست ربط داشت نه چیزی..

این دقیقا یه بحث فرهنگی بود که چرا جون ادما واسه کسی مهم نیست (که نه دیگه برمیگرده و زنده میشه نه میشه جایگزینی براش پیدا کرد و جای قبلی گذاشت نه چیزی) ولی یه کتاب که هزاران نسخه ازش هست و بازم میشه تهیه کرد و خوند(نه گذاشت رو طاقچه و بوسش کرد!!) و میشه هنوز هم حرفاش رو زنده نگه داشت و به جای اینکارا بهش عمل کرد ... این همه مهم میشه که شخص به قصاص یا بی وجدانی و ادم نبودن و ... محکوم میشه

یعنی جدا فرهنگ شما چند برگ کاغذه که با یه اتشسوزی ساده از بین میره؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه
صحبت من سر اهمیت و ارزش گذاری عمل و عکس العمل بود!

نه به سیاست ربط داشت نه چیزی..

این دقیقا یه بحث فرهنگی بود که چرا جون ادما واسه کسی مهم نیست (که نه دیگه برمیگرده و زنده میشه نه میشه جایگزینی براش پیدا کرد و جای قبلی گذاشت نه چیزی) ولی یه کتاب که هزاران نسخه ازش هست و بازم میشه تهیه کرد و خوند(نه گذاشت رو طاقچه و بوسش کرد!!) و میشه هنوز هم حرفاش رو زنده نگه داشت و به جای اینکارا بهش عمل کرد ... این همه مهم میشه که شخص به قصاص یا بی وجدانی و ادم نبودن و ... محکوم میشه

یعنی جدا فرهنگ شما چند برگ کاغذه که با یه اتشسوزی ساده از بین میره؟!

با این حرفت موافقم که می گی برای جون آدما ارزش قائل نیستن ...

ولی با این کار فرهنگ از بین نمیره ... حرمت از بین میره ...

:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
با این حرفت موافقم که می گی برای جون آدما ارزش قائل نیستن ...

ولی با این کار فرهنگ از بین نمیره ... حرمت از بین میره ...

:icon_gol:

حرمت با فرهنگی تعریف میشه.. حرمت جدا از فرهنگ نیست. چیزی که تو فرهنگ یه جامعه مهم شمرده بشه حرمت نامیده میشه.

پس نمیتونید ایندو رو از هم جدا کنید.

یعنی از نظر شما جون ادما و شخصیت ادما حرمت نداره؟ طوریکه دیگه کشتن ادما یه چیز عادی شده و کسی براش مهم نیست یکی کشته بشه ولی براش مهمه کتابی اتیش نگیره یا کاغذی با نوشته ی بسم الله دور نیفته و از صفحه اول کتاب بکنه بچسبونه به دیوار اتاقش؟!! (حالا خدا میدونه تا اخرعمرش چند تا کتاب و کاغذ پاره باید جمع کنه و چقدر دیوار جا داره و بعد اینهارو کجا باید بذاره که نه زیر وسیله ای قرار بگیره نه چیزی روش ریخته بشه!و ...)

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه حرفای یک کتاب و خوندن و عمل کردن به یه کتاب حرمت شناخته بشه نه کاغذش که یه وسیله س برای بیان اون حرفها، این مشکلات حله

مشکل اینجاس که حرمتها اشتباه تعریف شدن که باعث شده اعمال هم اشتباه و حتی متناقض با اصولی که ادعا میشه باشن

• Like 4
لینک به دیدگاه

اوممم ... حالا منظورت اینه که چون یه سری ها به محتویات کتاب اهمیت نمیزارن یا سوء استفاده می کنن باید از بین بردش یا آتیشش زد؟ :JC_thinking:

به هر حال ...

من نظرم این بود ... نباید اشتباهات کسی رو به پای چیز دیگه ای نوشت ...:icon_gol:

لینک به دیدگاه

نمی خوام بگم آدم معتقد و دیندار و از این حرف ها هستم ...

ولی میدونم اگر یه روزی یه تیکه نون خشک از رو زمین برداشتم بوسش می کنم و میزارم سرجاش ( خیلیا هم دیدم اینجوری هستن) ... کاری ندارم کی انداختش رو زمین ... چون میدونم حتی نون خشک هم حرمت داره و چجور تهیه شده ...

و فکر میکنم قرآن ارزشش بیشتر از اینهاست ... :flowerysmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...