morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ امروز یه اتفاق جالب افتاد امتحان داشتیم برق نبود نشد کپی کنند ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ امروز یه اتفاق جالب افتاد امتحان داشتیم برق نبود نشد کپی کنند ... خوش بحالتون ولي بيشتر زد حاله دوباره بايد بخونين لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ 4 تا امتحان تو دو روز .......... الهی به امید تو و کمی امید به خلق روزگار که تو امتحان حاضر میشند ! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ من امتحانام هفته ی پیش تمومید...دل همتون جیلیز بیلییییییییییییییز امیدوارم همتون موفق باشید لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ من در 3 فهته ی اینده هر روز امتحان دارم :pichak29: لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ چه زود رفتین پیشواز !!! من امتحان دارمااا ولی زیاد مهم نیست تا خود ترم . ولی تا دلتون بخاد پروج دارم برای تحویل . نمیدونم چه کار کنم . تا 16 دی وقت دارم همه رو یه جا بتحویلم وگرنه نمره پرررررر لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ چه زود رفتین پیشواز !!! من امتحان دارمااا ولی زیاد مهم نیست تا خود ترم . ولی تا دلتون بخاد پروج دارم برای تحویل . نمیدونم چه کار کنم . تا 16 دی وقت دارم همه رو یه جا بتحویلم وگرنه نمره پرررررر لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ امتحان رو دادم با اینکه از جزو بهترین امتحانام بود ولی باز سوتی دادم اسون ترین سوال رو غلط نوشتم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ امروز اولين امتحان به خير گذشت فردا هم دوميشه:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ س...س....س...سلام:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ امتحان ترم شد این استادای گیر دست از سر میان ترم بر نداشتن منم رو کم کنی استاد هیچی نخوندم اخه یکی نیست بگه استاد مربوط به دکترا رو چه به کارشناسیییییییییی به قولل خیابانی صراحتا می گم هیچی نخوندم لینک به دیدگاه
shanay 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ سلام امتحانامون دارن شروع میشن وای دارم سکته میکنم.دعا کنین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده