رفتن به مطلب

فلسفه متلک!!!!!

ارسال های توصیه شده

فک نمیکنم اعصاب کسی از این بحث ها ، به هم ریخته باشه . . .

شبتون بخیر و یلداتونم مبارک . . .

مرسی ...یلدای شمام مبارک...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درسته موافقم ...تاییدش از طرف دیگران میتونه یه جور تشویق باشه....ولی کلا چرا اینکار انجام میشه اصلا؟...چرا تو کشورای دیگه اینجوری نیست؟...اگرم احیانا باشه خیلی کمه...ولی اینجا حتی با تیپ معمولی و ساده هم باز در معرض نگاه و حرف دیگران هستی!

نسل امروز به جای اینکه بهتر بشن و سعی کنن اینکارو انجام ندن بد تر شدن!!!!

به نظر من ابراز وجود

کسی که در خودش چیزی نمیبینه که به خودش افتخار کنه و کلا خودشو پایین تر از همه میبینه با متلک انداختن ، مسخره کردن و ... سعی در کوچیک کردن دیگران داره

حاضر نیست خودش بزرگ شه . دیگرانو کوچیک می کنه

عقده ای هستن:sigh::hanghead:

من یه چیزی تعریف کنم.

داشتم از تو پیاده رو می رفتم خونه...بعد پباده روش هم باریک بود. یه پسره رسید جلوم...بعد دید من دارم میام سرشو انداخت پایین رفت تو خیابون واستاد تا من رد شم!!!!!!!!!

اینقدر از این رفتار لذت بردم که حد نداشت :icon_redface:

:4uboxsmiley:

:icon_pf (17):

مرد بوده:ws50:

• Like 5
لینک به دیدگاه
فلسفه ی این کار که چندتا دختر میشینید کنار هم و یه بنده خدای دیگه رو مسخره میکنید چیه!!؟

چرا نمیتونید بشینید کنار هم و یکی رو سوژه نکنید!!؟

ما لااقل جلو رووتوون تیکه میندازیم و شما هم میتونید دفاع کنید از خودتون!!

شما که در نبود یه نفر ، از اسمش گرفته تا مدل لباس و اخلاق و . . .ایراد میگیرید چطور!!؟

البته به نظر من هر دو کار اشتباهه ولی تا وقتی یه گروه از جامعه ، ایراد بد تر داره ، لازم نیست ایراد گروه مقابل رو گوشزد کنه!

اگه دخترا پشت سر مسخره می کنن مزاحم اون پس نمی شن آسایششو بهم نمی زنن البته کم جمع پسرون ندیدم که نشستن دارن یه دختریو سوژه می کنن می خندن مشکل پسرا شد 2 تا:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته موافقم ...تاییدش از طرف دیگران میتونه یه جور تشویق باشه....ولی کلا چرا اینکار انجام میشه اصلا؟...چرا تو کشورای دیگه اینجوری نیست؟...اگرم احیانا باشه خیلی کمه...ولی اینجا حتی با تیپ معمولی و ساده هم باز در معرض نگاه و حرف دیگران هستی!

نسل امروز به جای اینکه بهتر بشن و سعی کنن اینکارو انجام ندن بد تر شدن!!!!

ای عزیز دل به تیپ ربط نداره که هر جور باشی یه چیزی می گن فقط مدل آدم هایی که بهت تیکه می اندازن به تیپت بستگی داره

البته من چند وقت پیش با دوستم بیرون بودم یه خانوم بالای 70 سال سن به من تیکه انداخت

اونم یه حرف زشت که مردا توی خونه ی ها فساد به دخترا میگن:jawdrop::jawdrop:

این عجیب ترین مدل تیکه ای بود که تو عمرم دیده بودم:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

کلا چیز اصلا خوبی نیست یعنی کلا همش زشتیه

نباید اینکارو کرد معصیت داره همش

هر تیکه ای نشان از نگاه معصوم و چشم زهر آلود به نامحرم هستش

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه دخترا پشت سر مسخره می کنن مزاحم اون پس نمی شن آسایششو بهم نمی زنن البته کم جمع پسرون ندیدم که نشستن دارن یه دختریو سوژه می کنن می خندن مشکل پسرا شد 2 تا:banel_smiley_4:

عجب . .!

مزاحمت چه ربطی به موضوع داره !!؟ :ws52:

اگه دوست دارین با هم بشینیم تمام ایرادات پسرا و دخترا رو بررسی کنیم و در آخر امتیاز شماری کنیم!!! :banel_smiley_4:

-------------------------------

بحث رو قاطی نمیکنم

تمام حرف من اینه که زدن این تاپیکا جز اینکه : دو نفر داستان تعریف کنن و چهار نفر دیگه بیان بگن کار بدیه و از وضوحات صحبت کنن . . . نتیجه ی دیگه ای به دنبال نداره . . .

اگه واقعا سوالی در این رابطه دارید ، از کسانی که این کارو میکنن بپرسید . . . اینجا کسی کمکی نمیتونه بکنه . . .

حالا تا شب بشینید اسپم کنید پنجه هاتون قوی تر شه . . . :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

متلک ، رسم خوشایندی است.........

متلک، بال و پری دارد با وسعت مرگ.......

پرشی دارد اندازه عشق........

متلک ،چیزی نیست که لب طاقچه عادت ، از یاد من و تو برود.........

(البته متلک هایی که من به دوستام میگم همش از روی محبت واقعیست،نه بیشتر نه کمتر)

• Like 4
لینک به دیدگاه
متلک ، رسم خوشایندی است.........

متلک، بال و پری دارد با وسعت مرگ.......

پرشی دارد اندازه عشق........

متلک ،چیزی نیست که لب طاقچه عادت ، از یاد من و تو برود.........

(البته متلک هایی که من به دوستام میگم همش از روی محبت واقعیست،نه بیشتر نه کمتر)

:w58:

یعنی تو خیابون همه رو دوست داری متلک میگی؟:banel_smiley_4::w58::ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:

یعنی تو خیابون همه رو دوست داری متلک میگی؟:banel_smiley_4::w58::ws47:

نه بابا،میگم به دوستام متلک میگم،چه حقیقی باشن چه مجازی......

البته اگر بی جنبه باشند،از زمره خواص خارج میشن.....

• Like 6
لینک به دیدگاه

آخه حال میداد در زمان مجردی! :ws3:

ولی اصولا متلک باید به جا و به موقع انداخته بشه. هدف از متلک نباید آزردن دختران معصوم، مظلوم و با شخصیت باشه.

هرچند که اساسا از متلک های بی تربیتی بدم میاد.

در ضمن متلک باید طرف مقابل رو هم به خنده بندازه. وگرنه اسمش متلک نیست و آزار دادنه.

هییییی جوونی... :icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه

ولی اصولا متلک باید به جا و به موقع انداخته بشه. هدف از متلک نباید آزردن دختران معصوم، مظلوم و با شخصیت باشه.

در ضمن متلک باید طرف مقابل رو هم به خنده بندازه. وگرنه اسمش متلک نیست و آزار دادنه.

مثلا به دختره می گفتی صبر کنه بعد مینشستی نیم ساعت براش جوک می گفتی ؟:ws3:

فحش نده

میدونم منظورت چیه :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مثلا به دختره می گفتی صبر کنه بعد مینشستی نیم ساعت براش جوک می گفتی ؟:ws3:

فحش نده

میدونم منظورت چیه :hanghead:

نخیر. در کسری از ثانیه یک تیکه ناب حواله میکردیم. :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

معلوم که درین امر بسیار خبره هستید!!!!:ws3:

میشه بگید آخه چه لذتی داره؟!:w00::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حالا یکی واقعا میخواد مخ یک دختره را بزنه .اونم نه هر جا و ن ه وسط خیابون.میتونه تا حدودی قابل پذیرش باشه.

ولی همینطوری خیلی متنفرم.تو عمرم اینجوری متلک ننداختم

• Like 4
لینک به دیدگاه
من خودم اهل این کارا نیستم

ولی دوستان زیاد هستند:icon_pf (34):

یکیشو مثلا بود توی یه مسیر که میرفتیم تعداد تیکه هاش رو یه بار شمرد و افتخار میکرد :ws52:

آخرش 13 تا شد..توی 20 دقیقه مسیر

فردا ازش میپرسم میگم دقیقشو:ws38:

فلسفه خاصی نداره

بیشتر فکر کنم اسه اینکه که چند نفر با همند همینجوری میگند یه چیزی خوش باشند... و جلوی دوستاشون خود شیرینی کرده باشند...واسه خنده و اینا

برای اینکه با یه دختر حرف زده باشند:ws51:

یه جور تست هم هست....عکس العمل دختره خیلی چیزا رو میتونه بگه :whistle:

عزیز من کجای کاری

اینجا ایران هست.

یارو از کلاه برداری هایی که کرده برای دوستاش تعریف میکنه و افتخار هم میکنه.

من شاهد بودم که کسی از خفت کردن دختر ها و تجاوز بهشون.حتی به پسر بچه هات تعریف میکرد با افتخار

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید یه سوال مهم از آقایون دارم!!!!

میشه فلسفه متلک و برای ما دخترا روشن کنید؟!!!!:banel_smiley_4:

کسایی که اینکار و میکنن یا قبلا انجامش میدادن و حالا آب توبه ریختن رو سرشون لطفا بیان بگن جریان این متلک چیه؟!!!!:banel_smiley_4:

چرا بعضیا نمیتونن از کنار آدم رد بشن حرف اضافه نزنن؟!!!!!:w00::icon_razz:

متلك انداختن يا به اصطلاح "تيكه انداختن" جزئي از همون ويژگي شوخ طبعي ايرانياست ! هدف خنديدن با رفقاست فرقي هم نميكنه دخترا هم از اين كارا ميكنن فقط شكلش يكم فرق ميكنه! ((به هم خنديدن)) توي خون ايرانيهاست ! قبلا هم گفتم يه سري خصوصيات توي ايرانيا ژنتيكيه قديما يارو توي شعر از اين كارا ميكرد الان توي خيابون راه ميره استعدادشو نشون ميده !

• Like 6
لینک به دیدگاه
متلك انداختن يا به اصطلاح "تيكه انداختن" جزئي از همون ويژگي شوخ طبعي ايرانياست ! هدف خنديدن با رفقاست فرقي هم نميكنه دخترا هم از اين كارا ميكنن فقط شكلش يكم فرق ميكنه! ((به هم خنديدن)) توي خون ايرانيهاست ! قبلا هم گفتم يه سري خصوصيات توي ايرانيا ژنتيكيه قديما يارو توي شعر از اين كارا ميكرد الان توي خيابون راه ميره استعدادشو نشون ميده !

ای ول خوب اومدی

ولی در کل کار نفرت انگیزی میباشد

• Like 3
لینک به دیدگاه

موافقم:w16: ولی به قول مریم خیلی کار منزجر کننده ایه! ترکش کنید(نوعی گفتم منظورم تو نیستی):ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...