★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ الان شما خیلی بهتون بر خورد که ما گفتیم متلک کار زشتیه و کار ادماییه که برای خودشون ارزش قایل نیستن!!!!!!!دخترا هم اگه همچین کاری میکنن کار اشتباهی میکنن! الان این شد دلیل؟!!!!که چون شما فلان کار و میکنین پس ماهم اینکارو میکنیم!!!!!!!! یه توجیح جالب تر میاوردین لااقل!اینکه خیلی بچگانه بود! دهوا بشه خودتون میدونید و (یکی از کاربران گردن کلفت):viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ الان شما خیلی بهتون بر خورد که ما گفتیم متلک کار زشتیه و کار ادماییه که برای خودشون ارزش قایل نیستن!!!!!!!دخترا هم اگه همچین کاری میکنن کار اشتباهی میکنن! الان این شد دلیل؟!!!!که چون شما فلان کار و میکنین پس ماهم اینکارو میکنیم!!!!!!!! یه توجیح جالب تر میاوردین لااقل!اینکه خیلی بچگانه بود! شما اگه دنبال دلیل بودید میرفتید از آدمایی که متلک میندازن ، سوال میپرسیدید . . . مطمئن باشید اینجا کسی نمیاد خودش رو بد کنه . . . من چیزی رو توجیح نکردم . . . البته به نظر من هر دو کار اشتباهه گروهی که خودش این کار رو میکنه (هرچند اقلیت) حق اعتراض به گروه مقابل رو نداره! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ منو نمیگه ها عسل وقتی میگی میلاد بگو کدوم رو میگی:w00: اون موقع هم گفته بودی میلاد فلان چیز رو گفته...چرت گفته بوده همه فکر میکردند من اون حرف چرت رو گفته بودم:w00: شرمنده میلاد اخه همیشه تورو که میگم میگم میلاد یوزاااا ولی باشه خودم خیلی ناراحت شدم... هربارم دیر میرسم.. خلاصه ببخشید شرمنده.. 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دهوا بشه خودتون میدونید و (یکی از کاربران گردن کلفت):viannen_38: ناپدید جان شما هستی دیگه جدامون میکنی!! شما اگه دنبال دلیل بودید میرفتید از آدمایی که متلک میندازن ، سوال میپرسیدید . . . مطمئن باشید اینجا کسی نمیاد خودش رو بد کنه . . .من چیزی رو توجیح نکردم . . . گروهی که خودش این کار رو میکنه (هرچند اقلیت) حق اعتراض به گروه مقابل رو نداره! پس لطف کنین شما بفرمایید که من دنبال چی بودم؟!!!!!!بعضی وقتا لازم نیست برای کسی دلیلی بیاری همیننکه نظرات دیگران و بشنوه شاید زشتیشو درک کرد !!!!! درضمن با فلسفه شما هیچ کس نمیتونه به کسی ایرادی بگیره چون همه آدما یه ایرادایی دارن و یه جای کارشون اشتباست پس همه باید در مقابل اشتباهات همدیگه سکوت کنن!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ جو یه جوری نشده؟ کلی می گم قدیما خوب بود 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ جو یه جوری نشده؟ کلی می گم قدیما خوب بود جو تاپیک یا انجمن؟!!! ببخشید...من دیگه بحث نمیکنم ...خوبه؟! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ شرمنده میلاد اخه همیشه تورو که میگم میگم میلاد یوزااااولی باشه خودم خیلی ناراحت شدم... هربارم دیر میرسم.. خلاصه ببخشید شرمنده.. عسل شوخی کردم باو ببخشید فقط یه بار واسه یکی سو تفاهم شده بود که من دوست تو هستم تو بیرون واس این میگم جو یه جوری نشده؟ کلی می گم قدیما خوب بود اوهوم همه روان پریش شدیم جو تاپیک یا انجمن؟!!!ببخشید...من دیگه بحث نمیکنم ...خوبه؟! منظورش شما نبودییی ایششششششش کلی گفت 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ همگی بخورین کیشششششششششششش میششششششششششششششش 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ جو تاپیک یا انجمن؟!!!ببخشید...من دیگه بحث نمیکنم ...خوبه؟! نه بابا این چه حرفیه یادمه قبلا با شوق میومدم نت الان فقط چون اعصابم خرده و نمیتونم درس بخونم اومدم اصلا جذاب نیست دیگه همه دارن قاطی می کنن . در دنیای نتیم دارم به پوچی میرسم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ جو یه جوری نشده؟ کلی می گم قدیما خوب بود شی شده؟ چرا غصه می خوری؟ 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ همگی بخورین کیشششششششششششش میششششششششششششششش من یکی الان کوفت می خوام :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا مثلا شب یلداس مثلا باید شاد یود . چه دپرسانه واه :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ شی شده؟ چرا غصه می خوری؟ نمیدونم مشکل از منه یا انجمنا یوزر عوض کردم. اسم عوض کردم. درست نمیشه انشاالله چند ماه دیگه زودتر برسه برم سربازی راحت شم حداقل 1 تنوعی تو زندگیمه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ پس لطف کنین شما بفرمایید که من دنبال چی بودم؟!!!!!!بعضی وقتا لازم نیست برای کسی دلیلی بیاری همیننکه نظرات دیگران و بشنوه شاید زشتیشو درک کرد !!!!! درضمن با فلسفه شما هیچ کس نمیتونه به کسی ایرادی بگیره چون همه آدما یه ایرادایی دارن و یه جای کارشون اشتباست پس همه باید در مقابل اشتباهات همدیگه سکوت کنن!!!!!!! دنبال دلیل!!؟ بفرمایید از افرادی که این کار رو میکنن سوال بپرسید . . اینجا کسی کمکی نمیتونه بکنه . . . همیننکه نظرات دیگران و بشنوه شاید زشتیشو درک کرد !!!!! سیگار کشیدن چقدر زشت و بده!!؟ یه تاپیک بزنید در مورد سیگار!! ببینید چند تا سیگاری میان از مضرات سیگار میگن در حالی که خودشون این کار رو میکنن و زشتیشو درک کردن!!! سیگار فقط و فقط یه مثال خیلی کوچیک بود!!! هست مثال های بهتر از نمونه ی این کار ها . . . هیچ کسی نمیاد خودش رو بد کنه و بگه آره من متلک میندازم و خیلی مبسوط بیاد دلیلشم از این کار بگه . . . درضمن با فلسفه شما هیچ کس نمیتونه به کسی ایرادی بگیره چون همه آدما یه ایرادایی دارن و یه جای کارشون اشتباست پس همه باید در مقابل اشتباهات همدیگه سکوت کنن!!!!!!! کسی که از گروهی ایراد میگیره اول باید ایرادات گروه خودش رو برطرف کنه . . . . رطب خورده ، منع رطب کی کند!! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ نه بابااین چه حرفیه یادمه قبلا با شوق میومدم نت الان فقط چون اعصابم خرده و نمیتونم درس بخونم اومدم اصلا جذاب نیست دیگه همه دارن قاطی می کنن . در دنیای نتیم دارم به پوچی میرسم ای بابا!!!!بده که!:pichak29: من یکی الان کوفت می خوام:imoksmiley: نمیدونم مشکل از منه یا انجمنا یوزر عوض کردم. اسم عوض کردم. درست نمیشه انشاالله چند ماه دیگه زودتر برسه برم سربازی راحت شم حداقل 1 تنوعی تو زندگیمه سربازی تنوع بشه؟!!!!! غصه نخور همه همینجورین ....ماله نداشتن امید و ایندست! دنبال دلیل!!؟ بفرمایید از افرادی که این کار رو میکنن سوال بپرسید . . اینجا کسی کمکی نمیتونه بکنه . . . سیگار کشیدن چقدر زشت و بده!!؟ یه تاپیک بزنید در مورد سیگار!! ببینید چند تا سیگاری میان از مضرات سیگار میگن در حالی که خودشون این کار رو میکنن و زشتیشو درک کردن!!! سیگار فقط و فقط یه مثال خیلی کوچیک بود!!! هست مثال های بهتر از نمونه ی این کار ها . . . هیچ کسی نمیاد خودش رو بد کنه و بگه آره من متلک میندازم و خیلی مبسوط بیاد دلیلشم از این کار بگه . . . کسی که از گروهی ایراد میگیره اول باید ایرادات گروه خودش رو برطرف کنه . . . . رطب خورده ، منع رطب کی کند!! دوست عزیز شما درست میگی من به خاطر امثال شما اعصاب دوستا م وبه هم نمیریزم...کسیکه بخواد حرف من و متوجه بشه میشه ...کسیم که نخواد نمیشه دیگه من مسئولش نیستم!!!!! ختم کلام 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز شما درست میگی من به خاطر امثال شما اعصاب دوستا م وبه هم نمیریزم...کسیکه بخواد حرف من و متوجه بشه میشه ...کسیم که نخواد نمیشه دیگه من مسئولش نیستم!!!!! ختم کلام فک نمیکنم اعصاب کسی از این بحث ها ، به هم ریخته باشه . . . شبتون بخیر و یلداتونم مبارک . . . 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اگه تو جمع یکی انجام بده هم از طرف دختر هم دوستاش عکس العمل تشویق کننده نبینه همه چی درست میشه کسی که متلک میندازه به تنهایی مقصر نیست 1 بار نخندی تو روش روشو کم می کنه. بقیه با خنده تاییدش می کنن کلا باید فرهنگش جا بیفته 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ این لبخند رو اورد به لبم برا شماها هم میذارم 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اگه تو جمع یکی انجام بده هم از طرف دختر هم دوستاش عکس العمل تشویق کننده نبینه همه چی درسته کسی که متلک میندازه به تنهایی مقصر نیست 1 بار نخندی تو روش روشو کم می کنه. بقیه با خنده تاییدش می کنن کلا باید فرهنگش جا بیفته درسته موافقم ...تاییدش از طرف دیگران میتونه یه جور تشویق باشه....ولی کلا چرا اینکار انجام میشه اصلا؟...چرا تو کشورای دیگه اینجوری نیست؟...اگرم احیانا باشه خیلی کمه...ولی اینجا حتی با تیپ معمولی و ساده هم باز در معرض نگاه و حرف دیگران هستی! نسل امروز به جای اینکه بهتر بشن و سعی کنن اینکارو انجام ندن بد تر شدن!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من یه چیزی تعریف کنم. داشتم از تو پیاده رو می رفتم خونه...بعد پباده روش هم باریک بود. یه پسره رسید جلوم...بعد دید من دارم میام سرشو انداخت پایین رفت تو خیابون واستاد تا من رد شم!!!!!!!!! اینقدر از این رفتار لذت بردم که حد نداشت 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده