★napadid★ 2337 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 الان شما خیلی بهتون بر خورد که ما گفتیم متلک کار زشتیه و کار ادماییه که برای خودشون ارزش قایل نیستن!!!!!!!دخترا هم اگه همچین کاری میکنن کار اشتباهی میکنن! الان این شد دلیل؟!!!!که چون شما فلان کار و میکنین پس ماهم اینکارو میکنیم!!!!!!!! یه توجیح جالب تر میاوردین لااقل!اینکه خیلی بچگانه بود! دهوا بشه خودتون میدونید و (یکی از کاربران گردن کلفت):viannen_38: 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 الان شما خیلی بهتون بر خورد که ما گفتیم متلک کار زشتیه و کار ادماییه که برای خودشون ارزش قایل نیستن!!!!!!!دخترا هم اگه همچین کاری میکنن کار اشتباهی میکنن! الان این شد دلیل؟!!!!که چون شما فلان کار و میکنین پس ماهم اینکارو میکنیم!!!!!!!! یه توجیح جالب تر میاوردین لااقل!اینکه خیلی بچگانه بود! شما اگه دنبال دلیل بودید میرفتید از آدمایی که متلک میندازن ، سوال میپرسیدید . . . مطمئن باشید اینجا کسی نمیاد خودش رو بد کنه . . . من چیزی رو توجیح نکردم . . . البته به نظر من هر دو کار اشتباهه گروهی که خودش این کار رو میکنه (هرچند اقلیت) حق اعتراض به گروه مقابل رو نداره! 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 منو نمیگه ها عسل وقتی میگی میلاد بگو کدوم رو میگی:w00: اون موقع هم گفته بودی میلاد فلان چیز رو گفته...چرت گفته بوده همه فکر میکردند من اون حرف چرت رو گفته بودم:w00: شرمنده میلاد اخه همیشه تورو که میگم میگم میلاد یوزاااا ولی باشه خودم خیلی ناراحت شدم... هربارم دیر میرسم.. خلاصه ببخشید شرمنده.. 2
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 دهوا بشه خودتون میدونید و (یکی از کاربران گردن کلفت):viannen_38: ناپدید جان شما هستی دیگه جدامون میکنی!! شما اگه دنبال دلیل بودید میرفتید از آدمایی که متلک میندازن ، سوال میپرسیدید . . . مطمئن باشید اینجا کسی نمیاد خودش رو بد کنه . . .من چیزی رو توجیح نکردم . . . گروهی که خودش این کار رو میکنه (هرچند اقلیت) حق اعتراض به گروه مقابل رو نداره! پس لطف کنین شما بفرمایید که من دنبال چی بودم؟!!!!!!بعضی وقتا لازم نیست برای کسی دلیلی بیاری همیننکه نظرات دیگران و بشنوه شاید زشتیشو درک کرد !!!!! درضمن با فلسفه شما هیچ کس نمیتونه به کسی ایرادی بگیره چون همه آدما یه ایرادایی دارن و یه جای کارشون اشتباست پس همه باید در مقابل اشتباهات همدیگه سکوت کنن!!!!!!! 3
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 جو یه جوری نشده؟ کلی می گم قدیما خوب بود جو تاپیک یا انجمن؟!!! ببخشید...من دیگه بحث نمیکنم ...خوبه؟! 1
میلاد 24047 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 شرمنده میلاد اخه همیشه تورو که میگم میگم میلاد یوزااااولی باشه خودم خیلی ناراحت شدم... هربارم دیر میرسم.. خلاصه ببخشید شرمنده.. عسل شوخی کردم باو ببخشید فقط یه بار واسه یکی سو تفاهم شده بود که من دوست تو هستم تو بیرون واس این میگم جو یه جوری نشده؟ کلی می گم قدیما خوب بود اوهوم همه روان پریش شدیم جو تاپیک یا انجمن؟!!!ببخشید...من دیگه بحث نمیکنم ...خوبه؟! منظورش شما نبودییی ایششششششش کلی گفت 4
★napadid★ 2337 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 جو تاپیک یا انجمن؟!!!ببخشید...من دیگه بحث نمیکنم ...خوبه؟! نه بابا این چه حرفیه یادمه قبلا با شوق میومدم نت الان فقط چون اعصابم خرده و نمیتونم درس بخونم اومدم اصلا جذاب نیست دیگه همه دارن قاطی می کنن . در دنیای نتیم دارم به پوچی میرسم 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 جو یه جوری نشده؟ کلی می گم قدیما خوب بود شی شده؟ چرا غصه می خوری؟ 2
★napadid★ 2337 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 همگی بخورین کیشششششششششششش میششششششششششششششش من یکی الان کوفت می خوام :imoksmiley: 1
سمندون 19437 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 ای بابا مثلا شب یلداس مثلا باید شاد یود . چه دپرسانه واه :persiana__hahaha: 2
★napadid★ 2337 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 شی شده؟ چرا غصه می خوری؟ نمیدونم مشکل از منه یا انجمنا یوزر عوض کردم. اسم عوض کردم. درست نمیشه انشاالله چند ماه دیگه زودتر برسه برم سربازی راحت شم حداقل 1 تنوعی تو زندگیمه 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 پس لطف کنین شما بفرمایید که من دنبال چی بودم؟!!!!!!بعضی وقتا لازم نیست برای کسی دلیلی بیاری همیننکه نظرات دیگران و بشنوه شاید زشتیشو درک کرد !!!!! درضمن با فلسفه شما هیچ کس نمیتونه به کسی ایرادی بگیره چون همه آدما یه ایرادایی دارن و یه جای کارشون اشتباست پس همه باید در مقابل اشتباهات همدیگه سکوت کنن!!!!!!! دنبال دلیل!!؟ بفرمایید از افرادی که این کار رو میکنن سوال بپرسید . . اینجا کسی کمکی نمیتونه بکنه . . . همیننکه نظرات دیگران و بشنوه شاید زشتیشو درک کرد !!!!! سیگار کشیدن چقدر زشت و بده!!؟ یه تاپیک بزنید در مورد سیگار!! ببینید چند تا سیگاری میان از مضرات سیگار میگن در حالی که خودشون این کار رو میکنن و زشتیشو درک کردن!!! سیگار فقط و فقط یه مثال خیلی کوچیک بود!!! هست مثال های بهتر از نمونه ی این کار ها . . . هیچ کسی نمیاد خودش رو بد کنه و بگه آره من متلک میندازم و خیلی مبسوط بیاد دلیلشم از این کار بگه . . . درضمن با فلسفه شما هیچ کس نمیتونه به کسی ایرادی بگیره چون همه آدما یه ایرادایی دارن و یه جای کارشون اشتباست پس همه باید در مقابل اشتباهات همدیگه سکوت کنن!!!!!!! کسی که از گروهی ایراد میگیره اول باید ایرادات گروه خودش رو برطرف کنه . . . . رطب خورده ، منع رطب کی کند!! 2
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 نه بابااین چه حرفیه یادمه قبلا با شوق میومدم نت الان فقط چون اعصابم خرده و نمیتونم درس بخونم اومدم اصلا جذاب نیست دیگه همه دارن قاطی می کنن . در دنیای نتیم دارم به پوچی میرسم ای بابا!!!!بده که!:pichak29: من یکی الان کوفت می خوام:imoksmiley: نمیدونم مشکل از منه یا انجمنا یوزر عوض کردم. اسم عوض کردم. درست نمیشه انشاالله چند ماه دیگه زودتر برسه برم سربازی راحت شم حداقل 1 تنوعی تو زندگیمه سربازی تنوع بشه؟!!!!! غصه نخور همه همینجورین ....ماله نداشتن امید و ایندست! دنبال دلیل!!؟ بفرمایید از افرادی که این کار رو میکنن سوال بپرسید . . اینجا کسی کمکی نمیتونه بکنه . . . سیگار کشیدن چقدر زشت و بده!!؟ یه تاپیک بزنید در مورد سیگار!! ببینید چند تا سیگاری میان از مضرات سیگار میگن در حالی که خودشون این کار رو میکنن و زشتیشو درک کردن!!! سیگار فقط و فقط یه مثال خیلی کوچیک بود!!! هست مثال های بهتر از نمونه ی این کار ها . . . هیچ کسی نمیاد خودش رو بد کنه و بگه آره من متلک میندازم و خیلی مبسوط بیاد دلیلشم از این کار بگه . . . کسی که از گروهی ایراد میگیره اول باید ایرادات گروه خودش رو برطرف کنه . . . . رطب خورده ، منع رطب کی کند!! دوست عزیز شما درست میگی من به خاطر امثال شما اعصاب دوستا م وبه هم نمیریزم...کسیکه بخواد حرف من و متوجه بشه میشه ...کسیم که نخواد نمیشه دیگه من مسئولش نیستم!!!!! ختم کلام 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 دوست عزیز شما درست میگی من به خاطر امثال شما اعصاب دوستا م وبه هم نمیریزم...کسیکه بخواد حرف من و متوجه بشه میشه ...کسیم که نخواد نمیشه دیگه من مسئولش نیستم!!!!! ختم کلام فک نمیکنم اعصاب کسی از این بحث ها ، به هم ریخته باشه . . . شبتون بخیر و یلداتونم مبارک . . . 3
★napadid★ 2337 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 اگه تو جمع یکی انجام بده هم از طرف دختر هم دوستاش عکس العمل تشویق کننده نبینه همه چی درست میشه کسی که متلک میندازه به تنهایی مقصر نیست 1 بار نخندی تو روش روشو کم می کنه. بقیه با خنده تاییدش می کنن کلا باید فرهنگش جا بیفته 4
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 اگه تو جمع یکی انجام بده هم از طرف دختر هم دوستاش عکس العمل تشویق کننده نبینه همه چی درسته کسی که متلک میندازه به تنهایی مقصر نیست 1 بار نخندی تو روش روشو کم می کنه. بقیه با خنده تاییدش می کنن کلا باید فرهنگش جا بیفته درسته موافقم ...تاییدش از طرف دیگران میتونه یه جور تشویق باشه....ولی کلا چرا اینکار انجام میشه اصلا؟...چرا تو کشورای دیگه اینجوری نیست؟...اگرم احیانا باشه خیلی کمه...ولی اینجا حتی با تیپ معمولی و ساده هم باز در معرض نگاه و حرف دیگران هستی! نسل امروز به جای اینکه بهتر بشن و سعی کنن اینکارو انجام ندن بد تر شدن!!!! 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من یه چیزی تعریف کنم. داشتم از تو پیاده رو می رفتم خونه...بعد پباده روش هم باریک بود. یه پسره رسید جلوم...بعد دید من دارم میام سرشو انداخت پایین رفت تو خیابون واستاد تا من رد شم!!!!!!!!! اینقدر از این رفتار لذت بردم که حد نداشت 7
ارسال های توصیه شده