رفتن به مطلب

فلسفه متلک!!!!!

ارسال های توصیه شده

ببخشید یه سوال مهم از آقایون دارم!!!!

میشه فلسفه متلک و برای ما دخترا روشن کنید؟!!!!:banel_smiley_4:

کسایی که اینکار و میکنن یا قبلا انجامش میدادن و حالا آب توبه ریختن رو سرشون لطفا بیان بگن جریان این متلک چیه؟!!!!:banel_smiley_4:

چرا بعضیا نمیتونن از کنار آدم رد بشن حرف اضافه نزنن؟!!!!!:w00::icon_razz:

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بستگی به شعور داره!!

مسلما بستگی مستیقمم داره...ولی بعضیا با اینم کار تفریح میکنن!!!!!:banel_smiley_4:

من حتی آدمایی با تحصیلات بالا رو هم دیدم که اینکارو میکنن!!!!:ws51:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مسلما بستگی مستیقمم داره...ولی بعضیا با اینم کار تفریح میکنن!!!!!:banel_smiley_4:

من حتی آدمایی با تحصیلات بالا رو هم دیدم که اینکارو میکنن!!!!:ws51:

ربطی به تحصیلات نداره!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
ربطی به تحصیلات نداره!!

میدونم منظورم این نبود که شعور بستگی به تحصیلات داره! کلا گفتم....یعنی کسی که تحصیلات بالا داره...موقعیت اجتماعی ای برای خودش داره....واقعا ازین کار شرمش نمیشه!:banel_smiley_4:

چرا هیچ کس نمیاد اعتراف کنه؟!:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میدونم منظورم این نبود که شعور بستگی به تحصیلات داره! کلا گفتم....یعنی کسی که تحصیلات بالا داره...موقعیت اجتماعی ای برای خودش داره....واقعا ازین کار شرمش نمیشه!:banel_smiley_4:

چرا هیچ کس نمیاد اعتراف کنه؟!:w00:

بستگی به تحصیلات نداره!!

بستگی به شعور داره!!

موقعیت اجتماعی همیشه بستگی به تحصیلات نداره!! ولی بستگی به شعور داره!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

اوم اگه دختر قشنگ باشه میگن خیلی خودشو میگرف ضایش کردیم (با متلک مثلا)

اگه زشت باشه میگن خواسیم یه حالی بش بدیم:banel_smiley_4:

اگه خوش تیپ باشه میگن نظرمونو گفتیم..

اگه اریش داشته باشه میگن اگه میخواس نظر ندیم ارایش نمیکرد خوب واسه ما کرده امده خیابون (یبار میلاد میگف تو تاکسی بودم یه مرده با زنش بوده با یه مرد میانسال ..اخر مسیر مرد بر میگرده به زن یارو میگه ماتیکت خوش رنگ نیس شوهر زن برمیگرده بش حرف میزنه یاروم میگه خوب اگه نمیخواست نظر بدم برا جچی ارایش کرده واسه من بوده دیگه وگرنه خونه ارایش میکرد..:icon_pf (34): میلادم اینو با چه احسنت گفتنی برای من میگفت واااای که چه حرص داراره خیلی جلوی خودم گرفتم که بش نگم از شما کاشانیا ه همچین طرز فکری انتظار میره..)

حالا حالتای مختلف متلک استدلالای مختلف دارن .. مثلا اگه بی تفاوت رد شی میگه مغروربودو خودشو گرفته بود اگه چش و ابرو بره دختره میگن چراغ سبز نشون داد ... و برو تا اخر...

• Like 6
لینک به دیدگاه

والله من تا حالا به کسی تیکه ننداختم

کله مو پایین میندازم میرم و میام:hanghead:

اما به عنوان یه بیننده گاهی پیش اومده دیدم دختر تیکه میندازه :zadan:

خداییش بعضی دخترام خوششون میاد کسی بهشون تیکه بندازه:sigh:

کلا کار قشنگی نیست:viannen_38:

فقط هم پسرا مقصر نیستن.

البته بی تقصیر هم نیستن(نیستیم) :ubhuekdv133q83a7yy7

• Like 8
لینک به دیدگاه

وقتی 1 ایراد رو تو جامعه دارید بررسی می کنید باید کلی ببینید

سیستمی نگاه کنید. کل جامعه تو این قضیه نقش داره

اصلا چی سر جا خودشه که این باشه ؟:hanghead:

ادب و احترام و حیا و .......... پر :hanghead::sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اوم اگه دختر قشنگ باشه میگن خیلی خودشو میگرف ضایش کردیم (با متلک مثلا)

اگه زشت باشه میگن خواسیم یه حالی بش بدیم:banel_smiley_4:

اگه خوش تیپ باشه میگن نظرمونو گفتیم..

اگه اریش داشته باشه میگن اگه میخواس نظر ندیم ارایش نمیکرد خوب واسه ما کرده امده خیابون (یبار میلاد میگف تو تاکسی بودم یه مرده با زنش بوده با یه مرد میانسال ..اخر مسیر مرد بر میگرده به زن یارو میگه ماتیکت خوش رنگ نیس شوهر زن برمیگرده بش حرف میزنه یاروم میگه خوب اگه نمیخواست نظر بدم برا جچی ارایش کرده واسه من بوده دیگه وگرنه خونه ارایش میکرد..:icon_pf (34): میلادم اینو با چه احسنت گفتنی برای من میگفت واااای که چه حرص داراره خیلی جلوی خودم گرفتم که بش نگم از شما کاشانیا ه همچین طرز فکری انتظار میره..)

حالا حالتای مختلف متلک استدلالای مختلف دارن .. مثلا اگه بی تفاوت رد شی میگه مغروربودو خودشو گرفته بود اگه چش و ابرو بره دختره میگن چراغ سبز نشون داد ... و برو تا اخر...

کدوم میلاد و میگی شما؟:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم اهل این کارا نیستم

ولی دوستان زیاد هستند:icon_pf (34):

یکیشو مثلا بود توی یه مسیر که میرفتیم تعداد تیکه هاش رو یه بار شمرد و افتخار میکرد :ws52:

آخرش 13 تا شد..توی 20 دقیقه مسیر

فردا ازش میپرسم میگم دقیقشو:ws38:

فلسفه خاصی نداره

بیشتر فکر کنم اسه اینکه که چند نفر با همند همینجوری میگند یه چیزی خوش باشند... و جلوی دوستاشون خود شیرینی کرده باشند...واسه خنده و اینا

برای اینکه با یه دختر حرف زده باشند:ws51:

یه جور تست هم هست....عکس العمل دختره خیلی چیزا رو میتونه بگه :whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
کدوم میلاد و میگی شما؟:hanghead:

منو نمیگه ها :banel_smiley_4:

عسل وقتی میگی میلاد بگو کدوم رو میگی:w00:

اون موقع هم گفته بودی میلاد فلان چیز رو گفته...چرت گفته بوده همه فکر میکردند من اون حرف چرت رو گفته بودم:w00:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببخشید یه سوال مهم از آقایون دارم!!!!

میشه فلسفه متلک و برای ما دخترا روشن کنید؟!!!!:banel_smiley_4:

کسایی که اینکار و میکنن یا قبلا انجامش میدادن و حالا آب توبه ریختن رو سرشون لطفا بیان بگن جریان این متلک چیه؟!!!!:banel_smiley_4:

چرا بعضیا نمیتونن از کنار آدم رد بشن حرف اضافه نزنن؟!!!!!:w00::icon_razz:

فلسفه ی این کار که چندتا دختر میشینید کنار هم و یه بنده خدای دیگه رو مسخره میکنید چیه!!؟

چرا نمیتونید بشینید کنار هم و یکی رو سوژه نکنید!!؟

ما لااقل جلو رووتوون تیکه میندازیم و شما هم میتونید دفاع کنید از خودتون!!

شما که در نبود یه نفر ، از اسمش گرفته تا مدل لباس و اخلاق و . . .ایراد میگیرید چطور!!؟

البته به نظر من هر دو کار اشتباهه ولی تا وقتی یه گروه از جامعه ، ایراد بد تر داره ، لازم نیست ایراد گروه مقابل رو گوشزد کنه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
منو نمیگه ها :banel_smiley_4:

عسل وقتی میگی میلاد بگو کدوم رو میگی:w00:

اون موقع هم گفته بودی میلاد فلان چیز رو گفته...چرت گفته بوده همه فکر میکردند من اون حرف چرت رو گفته بودم:w00:

تو هم زیاد چرت میگی . جوش نیار smiley-face-whistle-1.gif

شوخی کردم بی جنبه :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فلسفه ی این کار که چندتا دختر میشینید کنار هم و یه بنده خدای دیگه رو مسخره میکنید چیه!!؟

چرا نمیتونید بشینید کنار هم و یکی رو سوژه نکنید!!؟

ما لااقل جلو رووتوون تیکه میندازیم و شما هم میتونید دفاع کنید از خودتون!!

شما که در نبود یه نفر ، از اسمش گرفته تا مدل لباس و اخلاق و . . .ایراد میگیرید چطور!!؟

البته به نظر من هر دو کار اشتباهه ولی تا وقتی یه گروه از جامعه ، ایراد بد تر داره ، لازم نیست ایراد گروه مقابل رو گوشزد کنه!

الان شما خیلی بهتون بر خورد که ما گفتیم متلک کار زشتیه و کار ادماییه که برای خودشون ارزش قایل نیستن!!!!!!!

دخترا هم اگه همچین کاری میکنن کار اشتباهی میکنن!

الان این شد دلیل؟!!!!که چون شما فلان کار و میکنین پس ماهم اینکارو میکنیم!!!!!!!!

یه توجیح جالب تر میاوردین لااقل!اینکه خیلی بچگانه بود!

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...