Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ همین آبیه تیره تر بشه چی؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ همین آبیه تیره تر بشه چی؟ از این آخری هم تیره تر ؟! مشکی میشه ها .. لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ از این آخری هم تیره تر ؟! مشکی میشه ها .. منظورم اینا بود :دی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ هرکدوم تأیید شد اندازه کوچیکشو بدین من بذارم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اینو ....... پترنشم اینه ... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به همین اندازه بزرگ بذارم؟ قرار شد کوچیک بدین که همینو بذارم؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ چرا اینقدر تیره؟ چون اولا تیره سنگین تره ...... دوما توجه رو به مرکز جلب میکنه .... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به همین اندازه بزرگ بذارم؟قرار شد کوچیک بدین که همینو بذارم؟ نه بابا برا نظر و اینا گذاشتم ..... اندازش 18 در 18ه لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من کلا با تیره موافقم به همون دلایلی که قبلا گفتم و یکیم همین جلب توجه به مرکزی که حمید گفت منتها مطمئنم کاربرا با این موضوع سریعا برخورد میکنند خوبیش اینه که قالب اصلی نیست یه چیزیم بگم کلا کاربرای انجمنمون خیلی گیرند اون سری تو قالب اصلی تقریبا همون رنگیو که قبلا بودو دادم دوباره برای اینکه خیلی با قبلیاش برخورد شد بازم میگفتند این چیه 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ الان این چطوره ؟ اگر موافقید چن تا رنگ هم تست کنیم .... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ راستی محمد .. اینو عوض نمیکنی ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اا من که اینو عوض کرده بودیم لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من که اینو عوض کرده بودیم زبان جدید ! من بودیم ! :دی عوض شده برای قالب 2 اون پترن رو هم برای من تغییر نکرده اگر دوباره عوض کردید 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ زبان جدید ! من بودیم ! :دی عوض شده برای قالب 2 اون پترن رو هم برای من تغییر نکرده اگر دوباره عوض کردید فعلا سفیدش کردیم ... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ محمد راستی با این تمه چرا اینقده سنگینه قصه . ؟:JC_thinking: دیر باز میشه صفحات .. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ کدوم تم سنگینه. قصه و داستان چیه؟ سایت کلاً دو روزه سنگینه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ کدوم تم سنگینه. قصه و داستان چیه؟ سایت کلاً دو روزه سنگینه :icon_pf (34): خب منم همین فکرو میکردم ......... ولی الان که اومدم رو تم دیفالت ... همه چی مث قبله .... راحت اجرا میشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ قرمز و مشکی ترکیب سنگینیه..نظر ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده