Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ خب خیلی خوب شده واقعا مرسی مشکل پیغام خصوصیم که تو استایل 2 دیگه حل شدست و استایل 3 رو لازم نیست بذاریم ....... منتها دکمه ها باید عوض شه احتمالا منو حمید دکمه جدید میزنیم بگراند کلی صفحه هم باید عوض شه این دوتا کد رنگیو فعلا میدم برا نمونه اگر شد بذارید ببینیم چطوره اولیش : 393838 دومیش : 4b4a4a اتفاقا بهتر شد بگراند پست ها سفید شده ......... راستی از این نوار تیره ها یه دونه هم اون پایینه پایین تو استایل 3 هست نمیشه اونو هم بذاریم تو استایل 2 ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ نگاه میکنم و انجام میدم :w139: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بک گراند رو تیره میذارم خوب نمیشه. الان یه نگاهی بندازین. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بک گراند رو تیره میذارم خوب نمیشه. الان یه نگاهی بندازین. روشن تر باید بشه ولی خیلی هم نه ...... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ راستی دکمه ها و اینا هم از همون استایل 3 بردارم؟ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ راستی دکمه ها و اینا هم از همون استایل 3 بردارم؟ دو تا پست بالاتر گفتم که منو حمید میزنیم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ قالب جدید رو چک کنید. یه سری از دکمه ها که داده بودین رو آپلود کردم. البته کامل نیست. مثلاً اون نقل قول چندگانه. یه حالت خاموش داره یه روشن. این فقط یه حالتش هست الان. دکمه ارسال پاسخ و موضوع جدید هم فعلاً نیست. اونایی که فرستاده بودین رو یه سریش رو گذاشتم. یه چک بکنید. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ قالب جدید رو چک کنید. یه سری از دکمه ها که داده بودین رو آپلود کردم. البته کامل نیست.مثلاً اون نقل قول چندگانه. یه حالت خاموش داره یه روشن. این فقط یه حالتش هست الان. دکمه ارسال پاسخ و موضوع جدید هم فعلاً نیست. اونایی که فرستاده بودین رو یه سریش رو گذاشتم. یه چک بکنید. من فقط دکمه تشکر رو میبینم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سوتی داده بودم، عکسا رو یه جا دیگه آپلود کرده بودم الان نگاه کنید. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ آها درست شد مرسی محمد که گذاشتی و مرسی حمید 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ رنگش خیلی خوبه منتها زمینش تیرست یه کم لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اوه اوه .... آبیه الان برا من اومد .... چقدر زشته .... ایییییییییی همون مشکیه بهتره ...... البته ... آبیه نقشش درشت تره .... همین اندازه باشه با رنگ آبیه خیلی تیره یا مشکی؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نقش مشکیه درشت تر شه یا همین آبیه رو تیره تر کنیم چی؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر منم قبلیه بهتر بود. این خیلی چشمو اذیت میکنه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ میگم نظرتون چیه به جای اون مربع مشکی حرف N باشه 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ میگم نظرتون چیه به جای اون مربع مشکی حرف N باشه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ تیره تر باشه چی ؟ محمد n میشه زد ولی حداقل باید 10 در 10 پیکسل باشه .... تو اون اندازه نمیشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده