Nightingale 10531 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 سلام برای اینکه کمی تنوع به قالب سایت بدیم رنگ های اون رو دست کاری میکنیم و اینجا میذاریم تا بعد از تایید شدن اگر شد عملیش کنیم فعلا زمینه سایت : به نظر من رنگ زمینه یه کم مورد داره چون هدر رو تقریبا هر رنگی بزنی یه مقدار با این رنگ زمینه در تضاد هستش اینا نمونه هاییه که من امتحان کردم حالا باز میشه تغییرش داد اینا تو طیف رنگی طوسی بود میشه عوض کرد نظرات ؟:girlhi: 9
*mishi* 11920 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 نميشه بريم تو طيف بنفش؟؟؟:girl_blush2: البته مشكي هم خوبه ولي از بين اينا اولي بهتره چون تيره تر و باكلاستره!!!! از اون اخري خوشم نيومد ياد روپوشاي....ميفتم 5
CodePlus 15426 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 هرچی تیره تر .. با کلاستر ... رنگ تبها هم باید تغئیر کنه .. بنظرم .. 4
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 هرچی تیره تر .. با کلاستر ... رنگ تبها هم باید تغئیر کنه .. بنظرم .. یعنی اولیه خوبه؟ اونا رو تغییر دادم میذارم 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 به نظر من شما اول برین ببینین هر رنگ چه معنا و مفهومی داره بعد بیایین رنگ رو تغییر بدین 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 زیاد تیره بشه، آدمو خسته نمیکنه؟ ما هم روحیمون حساسه، تو روحیمون اثر میذاره همش ناراحت میشیم 3
ooraman 22216 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 به نظر من تیرهه بهتر از همست یعنی اول اولیه چون باعث میشه رنگ روشن نمایشگره تاپیکا بهتر دیده بشه 4
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 به نظر من شما اول برین ببینین هر رنگ چه معنا و مفهومی داره بعد بیایین رنگ رو تغییر بدین آبی به معنیه آرامش هست و بیشتر هم سعی میکنم آبی بذارم ولی باید نوعی انتخاب شه که چشمو اذیت نکنه برای همین هی نمونه میذارم تا ببینیم کدوم بهتره زیاد تیره بشه، آدمو خسته نمیکنه؟ ما هم روحیمون حساسه، تو روحیمون اثر میذاره همش ناراحت میشیم اینا همش نمونست روشن تر هم میذاریم وسطیا بنظرم خوبن... 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 منم با رنگ های تیره موافقم البته در مورد پس زمینه سایت یعنی اولی رو می پسندم ولی در مورد بقیه جاها به نظر میانه باشه از همه بهتره ولی در مورد خود رنگ مثلا آبی یا سبز یا ..... باید نظر سنجی بشه و البته باید به روانشناسی رنگ ها هم دقت بشه تا هم چشم آدم خسته نشه و هم روحیه این نظر من بود امیدوارم کمکی کرده باشم 3
CodePlus 15426 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 کاش مشکل سرعت نداشتیم .. تا از پترن واسه بکگراندش استفاده میکردیم 2
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 کاش مشکل سرعت نداشتیم .. تا از پترن واسه بکگراندش استفاده میکردیم دقیقا ! مثلا پترن پروفایل خودم 3
پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 دقیقا ! مثلا پترن پروفایل خودم من ميگم اول همه بزن ببين اين 9 امتيازت چيه. بعد يه رنگ مشكي قرمز بزن باكلاس بشه. :4chsmu1: 3
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2011 سبزم خیلی خوشگل میشه منتها بگراندش یه کوچولو روشن تر
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 خب اون قالب style3 خیلی مشکل داشت. من بعضیاشو حل کردم. ولی مشکل قسمت ناوبار که پیغام خصوصیا رو میزنه رو هرکاری کردم درست نشد. اما از اون بدترش این بود که خواستم یه کار مدیریتی بکنم، ارور میداد و نمیشد. میخواستم تو اون قالب یه تاپیک رو انتقال بدم، ارور میداد و نمیذاشت باید رو همین قالب اصلی کار کرد. فقط تغییراتی که میخواین داشته باشه بگین. پست بیتش مثل اون بشه؟ صفحات انجمن ها از هم جدا بشن؟ مثلاً بخش فنی و مهندسی از علوم پایه و انسانی جدا بشه و اون از فرهنگ و هنر و الی آخر. آره؟ تغییراتی که میخواین انجام بشه رو بگین که اونا رو انجام بدم و رو همین کپی که از قالب اصلی گرفتم اعمال کنم. :w139: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 قالب style2 رو یه نگاهی بندازین، تغییرات دیگه ای که لازمه توش انجام بشه رو بگین. همون قالب دیفالته، سعی کردم شبیه به style3 بشه. قسمت هایی که هنوز احتیاج به تغییر هست بگین، از رنگ ها گرفته تا دکمه ها و ... 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 آها ... این الان دیفالته اینجوری شده؟ خیلی خوب شده .... فقط همون قسمت پیغام خصوصی .. 1
ارسال های توصیه شده