رفتن به مطلب

تغییر رنگ قالب انجمن

ارسال های توصیه شده

سلام

برای اینکه کمی تنوع به قالب سایت بدیم رنگ های اون رو دست کاری میکنیم و اینجا میذاریم تا بعد از تایید شدن اگر شد عملیش کنیم

فعلا زمینه سایت :

به نظر من رنگ زمینه یه کم مورد داره چون هدر رو تقریبا هر رنگی بزنی یه مقدار با این رنگ زمینه در تضاد هستش

اینا نمونه هاییه که من امتحان کردم حالا باز میشه تغییرش داد

8-30-2010%2010-58-32%20AM1.jpg

8-30-2010%2010-58-32%20AM2.jpg

8-30-2010%2010-58-32%20AM3.jpg

اینا تو طیف رنگی طوسی بود میشه عوض کرد

نظرات ؟:girlhi:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 91
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نميشه بريم تو طيف بنفش؟؟؟:girl_blush2:

البته مشكي هم خوبه ولي از بين اينا اولي بهتره چون تيره تر و باكلاستره!!!!:icon_redface:

از اون اخري خوشم نيومد ياد روپوشاي....ميفتم:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
هرچی تیره تر .. با کلاستر ... :ws3:

رنگ تبها هم باید تغئیر کنه .. بنظرم ..

یعنی اولیه خوبه؟

اونا رو تغییر دادم میذارم :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من تیرهه بهتر از همست یعنی اول اولیه چون باعث میشه رنگ روشن نمایشگره تاپیکا بهتر دیده بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من شما اول برین ببینین هر رنگ چه معنا و مفهومی داره بعد بیایین رنگ رو تغییر بدین

آبی به معنیه آرامش هست و بیشتر هم سعی میکنم آبی بذارم

ولی باید نوعی انتخاب شه که چشمو اذیت نکنه برای همین هی نمونه میذارم تا ببینیم کدوم بهتره

زیاد تیره بشه، آدمو خسته نمیکنه؟ :ws52:

ما هم روحیمون حساسه، تو روحیمون اثر میذاره همش ناراحت میشیم :ws3:

اینا همش نمونست روشن تر هم میذاریم:w16:

وسطیا بنظرم خوبن... :icon_gol:

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم با رنگ های تیره موافقم البته در مورد پس زمینه سایت یعنی اولی رو می پسندم ولی در مورد بقیه جاها به نظر میانه باشه از همه بهتره

ولی در مورد خود رنگ مثلا آبی یا سبز یا ..... باید نظر سنجی بشه و البته باید به روانشناسی رنگ ها هم دقت بشه تا هم چشم آدم خسته نشه و هم روحیه

این نظر من بود امیدوارم کمکی کرده باشم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

خب اون قالب style3 خیلی مشکل داشت. من بعضیاشو حل کردم. ولی مشکل قسمت ناوبار که پیغام خصوصیا رو میزنه رو هرکاری کردم درست نشد. اما از اون بدترش این بود که خواستم یه کار مدیریتی بکنم، ارور میداد و نمیشد. میخواستم تو اون قالب یه تاپیک رو انتقال بدم، ارور میداد و نمیذاشت :ws52:

باید رو همین قالب اصلی کار کرد. فقط تغییراتی که میخواین داشته باشه بگین.

پست بیتش مثل اون بشه؟

صفحات انجمن ها از هم جدا بشن؟ مثلاً بخش فنی و مهندسی از علوم پایه و انسانی جدا بشه و اون از فرهنگ و هنر و الی آخر. آره؟

تغییراتی که میخواین انجام بشه رو بگین که اونا رو انجام بدم و رو همین کپی که از قالب اصلی گرفتم اعمال کنم. :w139:

• Like 2
لینک به دیدگاه

قالب style2 رو یه نگاهی بندازین، تغییرات دیگه ای که لازمه توش انجام بشه رو بگین. همون قالب دیفالته، سعی کردم شبیه به style3 بشه.

قسمت هایی که هنوز احتیاج به تغییر هست بگین، از رنگ ها گرفته تا دکمه ها و ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...