RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 دوستان باید بگم این مطلب راجع به نوعی از قارچها هست که برای ما در عین مضر بودن مفید هم هست و از این نوع قارچ پنی سلین تهیه میشود: بعد از آسپرژیلوس پنیسلیم ها از جمله قارچهای مهم محسوب میشوند که روی محصولات غذایی مانند نان میوه جات سبزیجات و حتی ترشیجات ایجاد کپک سبز رنگ میکنند. مشخصات کلنی:این قارچها رشد سریعی دارند . قوام کلنیشان پودری مخملی و دارای سطح صاف میباشد وبه رنگ سبز مایل به آبی دیده میشود. پشت کلنی معمولا بی رنگ قرمز ویا قهوه ای رنگ است که بستگی به گونه ی پنی سلیم دارد خصوصیات میکروسکوپی:دارای هایف های شفاف که واجد تیغه میانی هستند میباشد. کونیدیو فور های پنیسلیم ها دارای دیواره عرضی(تیغه میانی )است . کونیدیو فور ها ممکناست منشعب شوند یا غیر منشعب باشند. در صورتی که منشعب شوند ایجاد بخشی به نام متولا میکنند. این انشعابات میتوانند به صورت اولیه به وجود آیند یا اینکه به طور ثانویه باشند یعنی متول های ثانویه به وجود آورند. بر روی هر متولا یک یا چند استریگی یا فیالید وجود دارد و بر روی هر فیالید یک ردیف کونیدی کروی شکل به رنگ آبی یا سبز با دیواره ی صاف یا خار دار که بستگی به گونه ی پنیسلیم دارد قرار میگیرد پنیسلیم ها فاقد وزیکول میباشند پنی سلیم 3
ارسال های توصیه شده