هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ میگم اشتباه نمیکنی؟اون دکمه باز و بسته بشه بارون که بیشتر میاد یعنی میگی بارون میاد خوبه خدارو شکر اینجوری کشاورز خوشحاله 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی میگی بارون میاد خوبه خدارو شکر اینجوری کشاورز خوشحاله 1 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ كدام شوهرمياد دكمه لباس ببندهاز 1000نفر مرد يكي به زور پيدا ميشه دكمه خانومشو ببنده اتفاقا آقایون از اینکارا خوب بلدن و خوبم انجام میدن آخه مهارت دارن از 1000 نفر شاید یکی به زور پیدا بشه اانجام نده عزیز دلم لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ شما بلد نیستی آقاتونو ... وگرنه دگمه بستن که سهله .... آفرین عزیزم فوق العاده ای تو:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خجالت بکشید یه مشت پیرمرد پیرزن ریختید تو ایت تاپیک اسپم میکنید از از سنتون خجالت نمیکشید حداقل از سمتتون خجالت بکشد البته بجز دکمه کت دکمه شلوار زن و مرد هم در جهت مخالف هست. حتی خود خدا هم میدونست که در به .... داد و تخته را به..... حالا پیدا کنید پرتغال فروش را لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خجالت بکشید یه مشت پیرمرد پیرزن ریختید تو ایت تاپیک اسپم میکنید از از سنتون خجالت نمیکشید حداقل از سمتتون خجالت بکشد البته بجز دکمه کت دکمه شلوار زن و مرد هم در جهت مخالف هست. حتی خود خدا هم میدونست که در به .... داد و تخته را به..... حالا پیدا کنید پرتغال فروش را حالا شانس آوردیم دیدم تاپیکو منتقلش کردم آموزنده و خودمانی. فکرشو بکن اینهمه مدیر تو گفتگوی آزاد اینهمه اسپم کردن. لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ حالا شانس آوردیم دیدم تاپیکو منتقلش کردم آموزنده و خودمانی. فکرشو بکن اینهمه سمت تو گفتگوی آزاد اینهمه اسپم کردن. دیشب میخواستم منقل کنم ولی گفتم خودتون منتقل کنید بهتره بابا خو یه سری سوال شرعی داشتن دوستان لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ دیشب میخواستم منقل کنم ولی گفتم خودتون منتقل کنید بهتره بابا خو یه سری سوال شرعی داشتن دوستان تو یکی حرف نزن همش زیر سر توئه! :vahidrk: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ حالا شانس آوردیم دیدم تاپیکو منتقلش کردم آموزنده و خودمانی. فکرشو بکن اینهمه مدیر تو گفتگوی آزاد اینهمه اسپم کردن. منم ده دقیقه پیش دیدم گفتم یه پست بزنم توش البته ماله من اسپم نبود ولی خب مدیران ارشد باید یکم با ملاحظه رفتار کنن به کار بر عادی بگیم اسپم نکنه به مدیر بگیم اسپم نکنه به مدیر ارشد بگیم اسپم نکنه والا با این نوناشون لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ منم ده دقیقه پیش دیدم گفتم یه پست بزنم توش البته ماله من اسپم نبود ولی خب مدیران ارشد باید یکم با ملاحظه رفتار کنن به کار بر عادی بگیم اسپم نکنه به مدیر بگیم اسپم نکنه به مدیر ارشد بگیم اسپم نکنه والا با این نوناشون :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4: خوب راست میگه دیگه! لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خوب راست میگه دیگه! زهر مار چتونه شما دو تا ضعیفه گیر آوردین اخراجتون کنم یکم دور هم بخندیم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ همانا روایت داریم ان الله یحب الاسپمین همانا خداوند اسپم کنندگان را دوست دارد من میخوام جز اون بنده خاصی بشم که رود شیر از جلو پاشون رد میشه به من چیکار دارید خو لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیک قفل! الهی بترکی اگر بخوای از اختیاراتت سوء استفاده کنی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده