رفتن به مطلب

برسی طراحی فنداسیون

ارسال های توصیه شده

سلام

رضا جان این فونداسیون من هست که طراحیش کردم یک زحمتی می کشی ببینیش مشکلش چیه استاده میگه باید یکیرو حداقل مدل کنم این فونداسیونه برای مدل سازه بتنی ایتبزم هست که توی فایل پیوست هستش ستونهای طبقه اول45*45هست دیواربرشی هم داره و از برنامه ایتبزبرایsafe خروجی گرفتم مشخصات روهم ازروی کتاب باجی دادم ولی ارورمیده می بینی مشکلش چیه اگرممکنه مشکلاتشورفع کنی تافردا بهم بدی برم چهارشنبه نمرشو بگیرم چون استاده میره تا بعد امتحانا اگرسوالیم درموردش داری بگو بگم بهت خودپروژه هم هست میتونی ازروی اون برسی کنی ضخامت رو هم80گرفتم و سایر موارد که خودت استادی منتظرم خواهشن این یکی رودریاب کارم گیره ممنون.رضا جان فونداسیونه رو بی زحمت برسی بفرمایید باید برم چهارشنبه بهش بدم ممنون.

انشالا جبران کنم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

یک عالمه تکست نوشتم دوباره خواست لاگین کنم همش پرید :icon_pf (34):

چیزایی که من تو فایل سیف دیدم تا جایی که یادم مونده اینا بود:

اول از همه استریپهای دو جهت رو رسم نکرده بودی

دوم وزن بتن رو برای مشخصات ستونت صفر بده چون قبلا تو ایتبز محاسبه شده

سوم ضخامت ستونهاتو 4 متر بده. (5 برابر ضخامت پی درنظر بگیر که سختیش محاسبه بشه)

چهارم ضریب بستر خاکت به یکم بالاست. تو صورت مسئله بوده؟

آیین نامه نرم افزار سیف رو aci318-95 تنظیم کن

ترکیب بارا خوبه

نمیدونم چرا ارور میده :ws52:

شاید خروجی ایتبز مشکل داره. من رو سیستم خونه ایتبزو ندارم. با سون کار نمیکنه.

دوباره ازش خروجی بگیر.

اکسپورت رو که انتخاب کردی که f2k سیو کنی چک کن ببین ورژن safe رو نوشته (نمیدونم ایتبز نوشته بود یا sap) اگه بود ورژن 6/7 رو انتخاب کن

تو صفحه ای که میاد حتما طبقه base رو از منوی پول دونش انتخاب کن

گزینه floor load and load from above رو انتخاب کن

یه قسمتم داره که بارها رو انتخاب میکنی که فقط بارهای مرده و زنده و زلزله در دو جهت ایکس و وای رو انتخاب کن. باقی رو انتخاب نکن...

با این شرایط فایلتو سیو کن ببر تو safe دوباره مدل کن اوناییم که برا سیف گفتم در نظر بگیر انشاالله درست میشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...