رفتن به مطلب

طرح هدفمند کردن یارانه ها

ایا از حذف یارانه ها شما رضایت دارید؟  

39 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا از حذف یارانه ها شما رضایت دارید؟

ارسال های توصیه شده

به نظر من طرح فوق العاده ای بود ...

راستش دیگه نمیشد این مردمی رو که به اصراف کردن عادت کرده بودن صرفه جو کرد جز این راه...

من که خوشحالم یه همچین طرحی اجرا شد ...اینجوری مردم میتونم مدیریت کردن رو یاد بگیرن ..

دیشب برای اولین بار احساس کردم شب و روز با هم یه فرقی دارن ...نور خیابون نور چراغی که از خونه ها بیرون میزد مناسب و عادی بود ...

حتی دیگه خیل از مردم چراغها رنگارنگشون رو در راه خدا برای گربه ها و سگهایی که تو کوچه پرسه میزنن روشن نمی کنن:ws3:

دیگه از نان هایی که خریداری میشه هیچ نون خشکی بیرون نمی یاد ..زباله زیاد تولید نمیشه ..

مردم یاد میگیرن با زیر پیراهن جلوی بخاری لم دادن اشتباهه ...

واقعا برام غیر قابل باور بود وقتی شنیدم تو این سرمای اروپا که هی باعث مرگ و میر میشه گاز مصرفیشون کمتر از گاز مصرفی ایرانه ...

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 83
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دیدیم که رییس جمهور محبوب و مردمی دیروز فرمودند :روز اول تحول بزرگ اقتصادی به خوبی و خوشی سپری شد !

؟

من چند تا سوال دارم که جوابشون رو نمیدونم:

چرا وقتی کشور توی تحریم اقتصادی قرار میگیره ،مردم اولین و آخرین قربانی ها هستند؟ چونکه مردمند. مردن کار مردمه دیگه.

چرا در این شرایط یارانه ها حذف میشه تا دولت راحت گذران امور کنه و مردم مهم نیستند؟

برای اینکه خودشون خربوزه رو خوردند و خودشونم باید پای لیزش بشینند.

چرا ما باید بنزین رو با قیمت جهانی بزنیم ولی پراد 4 ملیونی رو 8 ملیون بخریم؟

پراید با پول کره که تبدیل به ریال بشه یک میلیون و چهارصد هزار تومن قیمتشه. نه 4 میلیون.

چند دهک مردم میتونن خودروی با کیفیت خارجی بخرن؟همش گیر دادی به خودرو .

چرا قیمت خوردروی خارجی تو ایران دو برابر قیمت جهانیه؟ بازم میگه خودرو

چرا وقتی هوا آلوده میشه به جای اینکه راه حل پیدا کنند،ماشین هامون رو که با قیمت دوبل خریدیم باید یه روز در میون در بیاریم؟بازم مردم اولین قربانی هان به جای راه حل؟ولی اونها که چند تا ماشین دارن هم روزای زوج ماشین دارن هم فرد؟اینم یه جور عدالته خوب!!! خوب

مگه عامه مردم چه قدر درامد دارن که نون سنگک بخرن 1000 تومن و لواش 150 تومن؟

نون نخورن چی بخورن؟ نون سنگک قیمتش فرقیس نکرده. شایعه راه ننداز.

چه طوری میشه گازوییل از 16 تومن بشه 300 تومن و ماشینی که کالا حمل میکنه گازوییل مصرف میکنه و کالاها افزایش نداشته باشه؟به این میگن یه سئوال حرفه ای و خوب که جواب نداره.

پول نفت بعد 5 سال سر سفرتون اومده؟یا همونم که سر سفرتون بوده برداشتن؟

پول چی ؟

آیا قراره نفس کشیدن هم سهمیه بندی بشه؟نخیر. اگه جرات داری بکش.

چرا تو انگلیس به خاطر افزایش شهریه دانشگاه دو هفته مردم اعتراض میکنن؟از خودشون بپرس

چرا تو فرانسه به خاطر دوسال افزایش سن بازنشستگی 1 ماه کشورشون تعطیل میشه؟نمیدونم

پسر آقای ناطق که فساد اقتصادی داشت داره چی کار میکنه؟مگه قرار نبود یه آقایی به جرایمشون رسیدگی کنه؟نه

تا کی قراره تو هر مشکلی اولین راه حل فشار به مردم باشه؟تا ابد

این راسته که میگن اگه میخوای به ایرانی ها حکومت کنی گشنه نگهشون دار؟بله

مگه مردم از طرح هدفمند کردن یارانه ها راضی نیستن؟پس چرا دو روزه تهران پر از گارد ویژه است. اومدن هوا خوری . بدبین نباش.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

منم سوال دارم :icon_redface:

گیرم یارو دانشجو هستش و میره یه شهره دیگه خونه میگیره ......

آیا اون پولیو که واسه بهای برق و گاز بدونه یارانه میده ......دولت فکرشو کرده؟:banel_smiley_4:

.

.

یکی دیگه اینکه چرا مموتی میاد میگه این پوله امام زمانه که داریم میدیم بهتون :banel_smiley_4:

باید نظر هم میدادم ....... مخالفم ..... چون مردم ایران خودشون به خودشون رحم نمیکنن چه برسه دولت بخاد بهشون رحم کنه :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من طرح فوق العاده ای بود ...

راستش دیگه نمیشد این مردمی رو که به اصراف کردن عادت کرده بودن صرفه جو کرد جز این راه...

من که خوشحالم یه همچین طرحی اجرا شد ...اینجوری مردم میتونم مدیریت کردن رو یاد بگیرن ..

دیشب برای اولین بار احساس کردم شب و روز با هم یه فرقی دارن ...نور خیابون نور چراغی که از خونه ها بیرون میزد مناسب و عادی بود ...

حتی دیگه خیل از مردم چراغها رنگارنگشون رو در راه خدا برای گربه ها و سگهایی که تو کوچه پرسه میزنن روشن نمی کنن:ws3:

دیگه از نان هایی که خریداری میشه هیچ نون خشکی بیرون نمی یاد ..زباله زیاد تولید نمیشه ..

مردم یاد میگیرن با زیر پیراهن جلوی بخاری لم دادن اشتباهه ...

واقعا برام غیر قابل باور بود وقتی شنیدم تو این سرمای اروپا که هی باعث مرگ و میر میشه گاز مصرفیشون کمتر از گاز مصرفی ایرانه ...

اما یکم فکر کن ببین این صرفه جویی ای که مردم میکنن یه سودی داره دیگه ......

حساب کن سود این صرفه جویی تو جیبه کی میره؟:ws37:

.

صرفه جویی خوبه منم باهات موافقم اما یه صرفه جویی ای که محسناتش به مردم برگرده نه اینکه بره تو جیب آقایان :a030:

سرمای اروپا که هی باعث مرگ و میر میشه گاز مصرفیشون کمتر از گاز مصرفی ایرانه ...

همین گازیو که میگی میدونی که واسه دولت چقدر سود داره!

گاز رو از جنوب به هندو پاکستانو کشورای منطقه میفروشن و از کشورای شمالی مثل ترکمنستان ارزونتر ازاون قیمتی میخرن که گازو فروختن :a030:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...