MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهترین سایتی که من تا به حال در زمینه اموزش زبان های مختلف دیدم حتی تو این سایت زبان شیرین پارسی رو هم اموزش میدن که خیلی برای من حالب بود میدیدم از روسیه خانومی فارسی به خوبی حرف میزد . تو این سایت پس از ثبت نام میتونین زبان مورد نظر خودتون رو اموزش ببینین . حتی اگر در زبانی مهارت دارید به دیگران در این سایت کمک کنید . امیدوارم مفید باشه .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14
niaz 9807 ارسال شده در 4 آبان، 2011 محشـــــــــره یه عالمه متشکرم تو امروز یه چیز خوب به من نشون دادی:flowerysmile:هزار بار متشکر 3
EOS 14528 ارسال شده در 4 آبان، 2011 با نیاز کاملا موافقم واقعا عـــــــــــــالــــــــــــــی بود ممنونم :icon_gol::icon_gol::icon_gol:.......... 3
MOJTABA 77 8304 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2011 با نیاز کاملا موافقم واقعا عـــــــــــــالــــــــــــــی بود ممنونم :icon_gol::icon_gol::icon_gol:.......... محشـــــــــره یه عالمه متشکرمتو امروز یه چیز خوب به من نشون دادی:flowerysmile:هزار بار متشکر خواهش میکنم 3
ارسال های توصیه شده