Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ مگه ما مسخره ایم؟ یه دفعه می گی منم یه دفعه می گی خودتی ... :w00: منو تو و اون نداره که بالاخره یکی هست دیجه همین پیچوندناش شیرینه 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ تمامیه اطلاعاتت اشتباه بودقطعا خودت صاحب عکسی آی شولوخ یهنی یدونه دخمل نبود تو تولدت دهوت کنی ؟رفتی هر چی پسره جمع کردی دوروبرت! چرا ذهن بچه هارو منحرف میکنی... دیگه مطمن شدم خودتی.. چه خوشملیاااااا 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من فهمیده ام صاحب عکس بین ما نیست ... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ چرا ذهن بچه هارو منحرف میکنی...دیگه مطمن شدم خودتی.. چه خوشملیاااااا من تصمیم دارم شرکت کنم ولی هنو عکسام رو اسکن نکردم زمان ما دیجیتالی نبود که الان عکسام تو کامپیتور باشه ایشالا مسابقات بعدی 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من فهمیده ام صاحب عکس بین ما نیست ... پس من اینجا شیکال میکنم؟! 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بابا اين كه تابلوه منم نه بابا منم عه من دیر رسیدم .. میخواسم بگم یاسیه پشیمان شدم..حدس اولم... خودشه بگیریتش چشم :w410: دوستان این عکس یه نفره ... هر کی رد میشه میگه منم ... :167: منم من حدس دومم رو هم میگم....asal sadra:ws3: خسته نباشی واقعاً تویی؟ :167: فاطمههههههههههههه ... حدس سومم : یوحنا ... امتیازمو بده ... :icon_pf (19): یوحی نیست بابا خودمم مگه ما مسخره ایم؟ یه دفعه می گی منم یه دفعه می گی خودتی ... :w00: دهوا نکن باو اجکال نداره 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ پس من اینجا شیکال میکنم؟! جناب عالی منافق هستی ... :167: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من فهمیده ام صاحب عکس بین ما نیست ... برو کشف بعدیت من تصمیم دارم شرکت کنم ولی هنو عکسام رو اسکن نکردمزمان ما دیجیتالی نبود که الان عکسام تو کامپیتور باشه ایشالا مسابقات بعدی پس من اینجا شیکال میکنم؟! نیگا ذهن مردمو بازی نده یه بار می گی منم یه بار می گی نیستم دهه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ برو کشف بعدیت نیگا ذهن مردمو بازی نده یه بار می گی منم یه بار می گی نیستم دهه :ws28: بالاخره یا من هستم یا من نیستم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ جناب عالی منافق هستی ... :167: نه من خیلی دخمل مظلومیم پرتو ژوووووونم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ نه من خیلی دخمل مظلومیم پرتو ژوووووونم شاهد داری؟ :167: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ شاهد داری؟ :167: شاهد چی؟ برا مظلومیتم؟ یا برا اینکه ثابت کنه من اون عکسه بیدم یا نع؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ شاهد چی؟ برا مظلومیتم؟ یا برا اینکه ثابت کنه من اون عکسه بیدم یا نع؟ برا مظلومیتت دیگه ... حالا واسه اثبات عکس هم شاهد داشتی چه بهتر ... :167: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ملت بیاین هویت نی نی رو تشخیص بدید ... حدس ان اُم : yasi* 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ملت بیاین هویت نی نی رو تشخیص بدید ... حدس ان اُم : yasi* شما همچنان به حدسات ادامه بده 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کی این سری تموم میشه؟ بابا وقت امتحاناست میخوایم بریم مرخصی یکماهه بالاخره من بودم یا نع؟! 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کی این سری تموم میشه؟ بابا وقت امتحاناست میخوایم بریم مرخصی یکماهه بالاخره من بودم یا نع؟! یکی دو روز دیگه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شما همچنان به حدسات ادامه بده چشم ... کی این سری تموم میشه؟ بابا وقت امتحاناست میخوایم بریم مرخصی یکماهه بالاخره من بودم یا نع؟! هر کی بود عکس الآنشم میزاره ... :167: مگه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هر کی بود عکس الآنشم میزاره ... :167: مگه نه؟ ایهین ایهین حتما:w16: :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده