.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ آره دیگه ... ایناها ... حالا یعنی مشهدی نیست؟ نوچ هویجوری گفتم که اسپم نکرده باشم جدی؟ پس هیچی سیلاااامممم مسی قلبونت بلممم حاله حدس ندارم .. چرا همه دخملن... پسلارو بزار... راحتتر میشه شناسایی کرد اون همه پسر تو عکسا هست ببین :ws28: هومممم ، خُب باور میکنم میسی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اوهوم میدونم !... :smiley (18): اوهوم منم همینطور:smiley (18): من به این خوشگلیم آخه ؟ این نی نی ه خیلی نازهههههههه ... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ فاطمه گفت نی نی مشهدی هستش ... :Laie_28: من گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟ پرتو مدرک داری فاطی گفته نی نی مشهدیه رو کن... :gnugghender: اگر هم نداری ، بگو ببینم تو چرا اذهان عمومی رو منحرف میکنی ؟؟؟؟؟ :w00: هدفت چیه ؟؟؟ هااا هااا ؟ :w00: بازم میگم خودتی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اوهوم میدونم !... :smiley (18): :ws3: پس حباستو جم کن 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ آفرین آفرین این راهنماییت خیلی عالی بود، الان خیلی ها از دایره حدسیات من رفتن کنار مشهدی نیست ؟ خواهش می کنم بعد بگین این چه راهنمایی ایه؟ :w00: :banel_smiley_4: نه باو! بفرمایید اینم مدرک ... اینجا منظور داشت دیگه .... باور کنید ... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ پرتو مدرک داری فاطی گفته نی نی مشهدیه رو کن... :gnugghender:اگر هم نداری ، بگو ببینم تو چرا اذهان عمومی رو منحرف میکنی ؟؟؟؟؟ :w00: هدفت چیه ؟؟؟ هااا هااا ؟ :w00: بازم میگم خودتی بفرمایید اینم مدرک ... اینجا منظور داشت دیگه .... باور کنید ... من فقط گفتم راهنمایی هام خوبه نگفتم مشهدیه :ws52: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ خو پس حداقل به این نتیجه رسیدیم که مشهدی نیست ... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ بفرمایید اینم مدرک ... اینجا منظور داشت دیگه .... باور کنید ... :ws38: من فقط گفتم راهنمایی هام خوبه نگفتم مشهدیه :ws52: یعنی مشهدی نیست ؟؟ خو پس حداقل به این نتیجه رسیدیم که مشهدی نیست ... :w16: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ خو پس حداقل به این نتیجه رسیدیم که مشهدی نیست ... :ws38: یعنی مشهدی نیست ؟؟ :w16: :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ منم دیجه مشهدی نیستم دخمل خوگشلی بیدم خودمم خوده خودمم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ منم دیجه مشهدی نیستم دخمل خوگشلی بیدم خودمم خوده خودمم چرا لو می دی خودتو :w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ چرا لو می دی خودتو :w00::w00::w00: فاطمه جون من هر چی تلاش میکنم یکی بیاد جواب درست رو بگه نمیاد بگه که یکی نیومد بگه یوحناست بذال اینطولی منحرف شن ده امتیاز رو خودم بگیرم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ چرا لو می دی خودتو :w00::w00::w00: فکر کردی گول می خوریم؟ بچه ها توجه نکنید ... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ فاطمه جون من هر چی تلاش میکنم یکی بیاد جواب درست رو بگه نمیاد بگه که یکی نیومد بگه یوحناست بذال اینطولی منحرف شن ده امتیاز رو خودم بگیرم خسته نباشی :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ فکر کردی گول می خوریم؟ بچه ها توجه نکنید ... خسته نباشی :ws28: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ فکر کردی گول می خوریم؟ بچه ها توجه نکنید ... :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من به افسانه شک برده ام،خفن....... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ البته باید آمار شرکت کنندگان قبلی هم در بیاریم ... 1 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ یاااااااااااااااااافتم :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده