EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Cordelia 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ عشق منه دیگه این پدرسوخته.......... اینقد از این نوع مارمولک و آفتاب پرست خوشم میاد..... جا داشتم چن تا میخریدم ول میکردم تو خونه حیاط بگردن....:w42::w36::w155: 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ عشق منه دیگه این پدرسوخته..........اینقد از این نوع مارمولک و آفتاب پرست خوشم میاد..... جا داشتم چن تا میخریدم ول میکردم تو خونه حیاط بگردن....:w42::w36::w155: ببخشیدا ..... ولی عشقت خیلی زشت و چندش آوره من که از دیدن عکسش هم حالم بد می شه و روح از تنم خارج می شه :banel_smiley_52: اولین باره که می بینم کسی از مارمولک خوشش میاد :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ فک کن داری راه میری یهو ببینی لهش کردی یا اینکه به یک درخت تکیه بدی بعد ببینی یه چیزی زیر پشتت داره تکون میخوره :w58: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ فک کن داری راه میری یهو ببینی لهش کردی یا اینکه به یک درخت تکیه بدی بعد ببینی یه چیزی زیر پشتت داره تکون میخوره :w58: اوخي...چه لطيف!! 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ اوخي...چه لطيف!! نخیر اینجوری بهتره : اوخی ....چه چندش!!!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ نخیر اینجوری بهتره : اوخی ....چه چندش!!!!:icon_pf (34): نه بابا...مارمولك كه جيگيليه! دوسش دارم 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ نه بابا...مارمولك كه جيگيليه! دوسش دارم دوستش داری ؟ :jawdrop: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دوستش داری ؟ :jawdrop: اوهوم...يه عالمههههههه 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اوهوم...يه عالمههههههه حالا که این طوره پس من هم اعتراف می کنم که عاشقانه این خزنده دلربا رو می پرستم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حتی از ذوقم وقتی جایی می بینمش چنان جـــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــغــــــــــــــــــــی می زنم که مرده ها هم راست بلند می شین می ایستن توی قبرشون :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ حالا که این طوره پس من هم اعتراف می کنم که عاشقانه این خزنده دلربا رو می پرستم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حتی از ذوقم وقتی جایی می بینمش چنان جـــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــغــــــــــــــــــــی می زنم که مرده ها هم راست بلند می شین می ایستن توی قبرشون :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: اي بتركي يه بار دمشو بگير...ببين چه ناز ميندازتش فرار مي كنه آخي آخي! 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اي بتركي يه بار دمشو بگير...ببين چه ناز ميندازتش فرار مي كنه آخي آخي! الهام جون مثل این که خیلی در این امر خبره شدی ؟!!!!! :jawdrop: به نظر خیلی خطر ناک میای :banel_smiley_52: بیچاره مامانت 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ الهام جون مثل این که خیلی در این امر خبره شدی ؟!!!!! :jawdrop:به نظر خیلی خطر ناک میای :banel_smiley_52: بیچاره مامانت آره خو...دوس دارم! چرا بیچاره مامانم؟؟ با مامانم چیکار دارم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اینا که افتاب پرستن مارمولک ها خیلی کوچیکن کوچیک که بودم بابام جایزه گذاشته بود هر کس بتونه یکیش رو زنده بگیره ولی خیلی حال میده با تفنگ افتاب پرست شکار کنی 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اینا که افتاب پرستن مارمولک ها خیلی کوچیکن کوچیک که بودم بابام جایزه گذاشته بود هر کس بتونه یکیش رو زنده بگیره ولی خیلی حال میده با تفنگ افتاب پرست شکار کنی اصنشم ما دوس میداریم راجع به مارمولک صحبت کنیییییییییییییییییم بهله هم! 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ آره خو...دوس دارم! چرا بیچاره مامانم؟؟ با مامانم چیکار دارم؟؟؟ این جوری که تو دوستشون داری الهام جون احتمالا یه کلکسیون ازشون داری :banel_smiley_52: از همین جهت بود که به فکر خانواده ات افتادم :icon_pf (34): من تو شمال یه مارمولک روی تختم پیدا کردم ساعت 2 نیمه شب همسایه های بغل دستمون رو کشوندم درب خونه بعد تو عاشقانه ازشون داد سخن سر می دیدی ؟!! :jawdrop: اینا که افتاب پرستن مارمولک ها خیلی کوچیکن کوچیک که بودم بابام جایزه گذاشته بود هر کس بتونه یکیش رو زنده بگیره ولی خیلی حال میده با تفنگ افتاب پرست شکار کنی یا خدا ........!!! این جا همه خطرناکن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من شکار رو دوست دارم اما نه شکار آفتاب پرست رو دیگه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ این جوری که تو دوستشون داری الهام جون احتمالا یه کلکسیون ازشون داری :banel_smiley_52: از همین جهت بود که به فکر خانواده ات افتادم :icon_pf (34): من تو شمال یه مارمولک روی تختم پیدا کردم ساعت 2 نیمه شب همسایه های بغل دستمون رو کشوندم درب خونه بعد تو عاشقانه ازشون داد سخن سر می دیدی ؟!! :jawdrop: نه دیگه در اون حد!!!! کلکسیون حشره داشتیم...که اونم دادیم رفت!! یه ریزه مارمولک اینهمه ترس نداره کههههههههههه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده