EOS 14528 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
Cordelia 459 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 عشق منه دیگه این پدرسوخته.......... اینقد از این نوع مارمولک و آفتاب پرست خوشم میاد..... جا داشتم چن تا میخریدم ول میکردم تو خونه حیاط بگردن....:w42::w36::w155: 5
EOS 14528 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2010 عشق منه دیگه این پدرسوخته..........اینقد از این نوع مارمولک و آفتاب پرست خوشم میاد..... جا داشتم چن تا میخریدم ول میکردم تو خونه حیاط بگردن....:w42::w36::w155: ببخشیدا ..... ولی عشقت خیلی زشت و چندش آوره من که از دیدن عکسش هم حالم بد می شه و روح از تنم خارج می شه :banel_smiley_52: اولین باره که می بینم کسی از مارمولک خوشش میاد :jawdrop: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 فک کن داری راه میری یهو ببینی لهش کردی یا اینکه به یک درخت تکیه بدی بعد ببینی یه چیزی زیر پشتت داره تکون میخوره :w58: 2
الهام. 8079 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 فک کن داری راه میری یهو ببینی لهش کردی یا اینکه به یک درخت تکیه بدی بعد ببینی یه چیزی زیر پشتت داره تکون میخوره :w58: اوخي...چه لطيف!! 3
pashaa 3249 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 اوخي...چه لطيف!! نخیر اینجوری بهتره : اوخی ....چه چندش!!!!:icon_pf (34): 1
الهام. 8079 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 نخیر اینجوری بهتره : اوخی ....چه چندش!!!!:icon_pf (34): نه بابا...مارمولك كه جيگيليه! دوسش دارم 1
EOS 14528 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 نه بابا...مارمولك كه جيگيليه! دوسش دارم دوستش داری ؟ :jawdrop:
EOS 14528 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 اوهوم...يه عالمههههههه حالا که این طوره پس من هم اعتراف می کنم که عاشقانه این خزنده دلربا رو می پرستم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حتی از ذوقم وقتی جایی می بینمش چنان جـــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــغــــــــــــــــــــی می زنم که مرده ها هم راست بلند می شین می ایستن توی قبرشون :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: 1
الهام. 8079 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 حالا که این طوره پس من هم اعتراف می کنم که عاشقانه این خزنده دلربا رو می پرستم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حتی از ذوقم وقتی جایی می بینمش چنان جـــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــغــــــــــــــــــــی می زنم که مرده ها هم راست بلند می شین می ایستن توی قبرشون :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: اي بتركي يه بار دمشو بگير...ببين چه ناز ميندازتش فرار مي كنه آخي آخي! 1
EOS 14528 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 اي بتركي يه بار دمشو بگير...ببين چه ناز ميندازتش فرار مي كنه آخي آخي! الهام جون مثل این که خیلی در این امر خبره شدی ؟!!!!! :jawdrop: به نظر خیلی خطر ناک میای :banel_smiley_52: بیچاره مامانت 1
الهام. 8079 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 الهام جون مثل این که خیلی در این امر خبره شدی ؟!!!!! :jawdrop:به نظر خیلی خطر ناک میای :banel_smiley_52: بیچاره مامانت آره خو...دوس دارم! چرا بیچاره مامانم؟؟ با مامانم چیکار دارم؟؟؟ 1
afshin18 11175 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 اینا که افتاب پرستن مارمولک ها خیلی کوچیکن کوچیک که بودم بابام جایزه گذاشته بود هر کس بتونه یکیش رو زنده بگیره ولی خیلی حال میده با تفنگ افتاب پرست شکار کنی 1
الهام. 8079 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 اینا که افتاب پرستن مارمولک ها خیلی کوچیکن کوچیک که بودم بابام جایزه گذاشته بود هر کس بتونه یکیش رو زنده بگیره ولی خیلی حال میده با تفنگ افتاب پرست شکار کنی اصنشم ما دوس میداریم راجع به مارمولک صحبت کنیییییییییییییییییم بهله هم! 1
EOS 14528 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 آره خو...دوس دارم! چرا بیچاره مامانم؟؟ با مامانم چیکار دارم؟؟؟ این جوری که تو دوستشون داری الهام جون احتمالا یه کلکسیون ازشون داری :banel_smiley_52: از همین جهت بود که به فکر خانواده ات افتادم :icon_pf (34): من تو شمال یه مارمولک روی تختم پیدا کردم ساعت 2 نیمه شب همسایه های بغل دستمون رو کشوندم درب خونه بعد تو عاشقانه ازشون داد سخن سر می دیدی ؟!! :jawdrop: اینا که افتاب پرستن مارمولک ها خیلی کوچیکن کوچیک که بودم بابام جایزه گذاشته بود هر کس بتونه یکیش رو زنده بگیره ولی خیلی حال میده با تفنگ افتاب پرست شکار کنی یا خدا ........!!! این جا همه خطرناکن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من شکار رو دوست دارم اما نه شکار آفتاب پرست رو دیگه :icon_pf (34):
الهام. 8079 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 این جوری که تو دوستشون داری الهام جون احتمالا یه کلکسیون ازشون داری :banel_smiley_52: از همین جهت بود که به فکر خانواده ات افتادم :icon_pf (34): من تو شمال یه مارمولک روی تختم پیدا کردم ساعت 2 نیمه شب همسایه های بغل دستمون رو کشوندم درب خونه بعد تو عاشقانه ازشون داد سخن سر می دیدی ؟!! :jawdrop: نه دیگه در اون حد!!!! کلکسیون حشره داشتیم...که اونم دادیم رفت!! یه ریزه مارمولک اینهمه ترس نداره کههههههههههه
ارسال های توصیه شده