Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۸ با سلام خدمت دوستان عزیز .ریاضیات همیشه جزء سخت ترین درسها بوده و البته برای بعضی ها شیرین و ساده :ws6: خیلی ها هم همیشه میگن ریاضی شیرینه اما وقتی کارنامشونو میدیدی کمترین نمرشون ریاضی بوده خلاصه اینکه ریاضیات دنیایی برای خودش داره و در تمام زمینه ها کاربرد داره مخصوصا در زمینه بهینه سازی .اینا مقدمه ایی بود برای این که بگم دوستان علاقه مند به ریاضی لطفا خودشونو معرفی کنند و اگر صحبتی در مورد ریاضی دارند بیان کنند . درسته من نوشتم ریاضیدانان اما منظورم این نیست که کل ریاضیاتو بلد باشید شاید می نوشتم علاقه مندان بهتر بود .لذا هر کس به ریاضی علاقه داره خودشو معرفی کنه و بگه نظرش در مورد ریاضیات چیه ؟ و هر حرفی در این زمینه داره بزنه . 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۸ طبق معمول صحبت از معرفی شد و سر و کله من پیدا شد :ugly_wink: من تا قبل از دانشگاه ریاضیم خوب بود و خیلی هم خوشم میومد. تو کل درسای دبیرستان فقط از ریاضی و فیزیک خوشم میومد. ولی تو دانشگاه دیگه چون باهاشون کاری نداشتم گذاشتم کنار و حسابی هم فراموش کردم همه چیو. که الان باعث شده تو ارشد با این ریاضی به مشکل بخورم اولش که اومدم رشته شهرسازی وقتی فهمیدم با ریاضی و فیزیک و این چیزا سر و کار نداریم خیلی حالم گرفته شد و خوشم نمیومد از رشتم. اما بعد از یه سال فهمیدم که درسای شیرین تر از ریاضی هم هست. یادش بخیر جونیا :w164: هنوزم که هنوزه میگم این دوتا درس ریاضی و فیزیک (فقط مباحث دینامیک و استاتیک) با اینکه خیلی سخته اما شیرین و جذابه. خسته کننده نیستن. من انقدر خودمو معرفی کردم دیگه اینجا اول نظرم رو نسبت به ریاضی گفتم. حالا خودمو معرفی میکنم. محمد، فارغ التحصیل شهرسازی دانشگاه گیلان، 23 ساله، الانم سربازم :ws54: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده