shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ چرا؟؟:ws44:وحید اذیتش میکنه؟؟ چه ربطی به وحید بیچاره داره؟:jawdrop: بالاخره همه مون یه روز باید خداحافظی کنیم دیگه:w410: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ اره رفت برو بیرون اسپم نکن:w00: دوست دارم تو به من چی کار داری؟ ایشششششش 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ چه ربطی به وحید بیچاره داره؟:jawdrop:بالاخره همه مون یه روز باید خداحافظی کنیم دیگه:w410: مهسا بای بای بای بای ولی شقی تا اخر هفته به من گفت بر میگرده:hi: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دوست دارم تو به من چی کار داری؟ایشششششش اقلا یه ذره در مورد موضوع تاپیک حرف بزن:w00: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ مهسا بای بای بای بای ولی شقی تا اخر هفته به من گفت بر میگرده:hi: برو تو پروفش ببین گفته میام ولی نمیدونم کی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ساده لباس بپوش! ساده راه برو! اما در برخورد با دیگران ساده نباش!! زیرا سادگی ات رانشانه میگیرند! برای درهم شکستن غرورت!!! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ادمای ساده بی نهایت اصیل و اورجینال هستن به هرجز وجودش نگاه کنی اصالت و ناب بودن رو می تونی ببینی به چشاش به خنده های ملیح و کودکانه اش به تُن صدای مهربون وصادقانه اش به لباس های ساده تنش که به طرز عجیبی جذاب و باشکوه هستن به چهره معصوم و بی گناهش که از بس ساده هس زیباهس به اینکه میخواد بد باشه اما ناشیانه به جای بدی به دیگران به معصومیت خود ضربه میزنه به .... ... از اخرین باری که چنین موجود دوست داشتنیی دیدید چقدر میگذره ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده