Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ هیچ کس هیچ بچه ای رو حق نداره بزنه :w00: اهان!باشه..چه خشن:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ به اینا مگه بچه های باهوش... حتما باهوشن 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یه بار یه طفل ازم پرسید: این ( جانماز ) چیه؟ گفتم: جا نماز گفت: این ( مهر ) چیه؟ گفتم: مهر یکم منو نگاه کرد بعد به جا نماز اشاره کرد و گفت : این جانمازه ؟ گفتم : بله گفت : اینم ( مهر ) جاش تو جا نمازه ؟ گفتم : بله گفت پس این ( مهر ) نمازه !!! سکوت --------------------------------------------------------- ممنون زیبا بودن 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بچه های حاظر جواب خیلی بهتر از بچه های شیطون وحشی ان حداقل دل آدم شاد می کنن البته حاظر جوابیو نباید با بی ادبی یکی کرد بعضی بچه هارو دیدم که زیر 5 سال سن دارن اما فحشهای رکیک می دن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بچه های حاظر جواب خیلی بهتر از بچه های شیطون وحشی ان حداقل دل آدم شاد می کننالبته حاظر جوابیو نباید با بی ادبی یکی کرد بعضی بچه هارو دیدم که زیر 5 سال سن دارن اما فحشهای رکیک می دن:icon_pf (34): اره اگه یبار تو یه جمع یه چی بگه اب بشی بری تو زمین اون وقت هم این حرفو میزنی 2 لینک به دیدگاه
جوجه کوچولو 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اره اگه یبار تو یه جمع یه چی بگه اب بشی بری تو زمین اون وقت هم این حرفو میزنی برات اتفاق افتاده که دلت پره 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ برات اتفاق افتاده که دلت پره اوه تا دلت بخواد پسرم کلی حاضر جوابه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اره اگه یبار تو یه جمع یه چی بگه اب بشی بری تو زمین اون وقت هم این حرفو میزنی اونو میگن بچه است مخندن تموم میشه خجالتش کمتر از اینه که بچه خونه ی یکی دیگه رو ویران کنه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ممنون فوق العاده بود آدم دلش میخاد این پدر سوخته رو بخوره یجا اگه شیرینم باشه زبونش مثه اون چیزایی که بالا ذکر شد دیگه معرکه هستش . این عکس پسمل منه ولی چشاش به من نرفته پدر سوخته 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ممنون فوق العاده بود آدم دلش میخاد این پدر سوخته رو بخوره یجا اگه شیرینم باشه زبونش مثه اون چیزایی که بالا ذکر شد دیگه معرکه هستش . این عکس پسمل منه ولی چشاش به من نرفته پدر سوخته مامانش کیه این پسملت ؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مامانش کیه این پسملت ؟؟؟؟؟ ماماننش زیاد مهم نیست ( اسمش کریستیناست ) این مهمه که چشای این پسملم همچین که دقت میکنم به مامانشم نرفته:icon_pf (34): میگی چیکارش کنم 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ماماننش زیاد مهم نیست ( اسمش کریستیناست ) این مهمه که چشای این پسملم همچین که دقت میکنم به مامانشم نرفته:icon_pf (34): میگی چیکارش کنم به تو هم که نرفته ، مطمئنی پسرته 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ به تو هم که نرفته ، مطمئنی پسرته آره بابا بهش که دختر نمیخوره 100%پسره جدا از اون قبلش سونوگرافی گرفته بودیم دیدیم که چقدر خوشگله.ولی اینقدر موهاش بلند نبودا.چشم و ابرو مشکیم بود تو عکس حالا دیگه نمیدونم چی شده.حتما بهش نور خورده رنگش پریده ممکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده