alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ راسته که میگن مقاله چند اخیر رو نمیذارن دانلود کنن؟ مثلا الان تا سال 2007 2008 فقط برای دسترسی میذارن و بالاتر رو نمیدن...:JC_thinking: نه همین الان یه مقاله برا سال 2011 دانلود شد 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ نه همین الان یه مقاله برا سال 2011 دانلود شد جدا؟...هر دانشگاهی این امکانات رو واسه دانشجویانش میذاره؟...یا فقط دانشگاه های معتبر ایران این امکانات رو دارن؟.. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ میشه این مقاله رو واسه من بزارید تو عمرم این همه از ملت تقاضا نکرده بودم که الان دارم برا مقاله دان کردن می کنم عجب گرفتاری شدیم ما جاسبی بر .........................لعنت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ))%26searchField%3DSearch+All 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ جدا؟...هر دانشگاهی این امکانات رو واسه دانشجویانش میذاره؟...یا فقط دانشگاه های معتبر ایران این امکانات رو دارن؟.. میشه این مقاله رو واسه من بزارید تو عمرم این همه از ملت تقاضا نکرده بودم که الان دارم برا مقاله دان کردن می کنم عجب گرفتاری شدیم ما جاسبی بر .........................لعنت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سارا خانم خیلی دوس داشتم کمکتون کنم منتها برای من که مقدور نیست اون لحظه تماس گرفتم برای یکی از دوستان که امیرکبیر می خونه گفتش همین الان یکی دانلود کردم... ایشالا دوستان دیگه بیان کمکتون کنن... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ بفرما ساراجان ای بر شرافت بعضیا ... اون همه پول میگیرن هرروز خدا هم یا دسترسی قطعه یا دیتابیس ها حذف میشن [h=1]Robust encodings in genetic algorithms: a survey of encoding issues[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
amir.shadmanpoor23@y 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز.آقا من به شدت به مقاله های زیر نیاز مبرم دارم.اگه میشه عنایت کنید و این مقاله هارو برام بفرستید...ازتون ممنون میشم name : wireless interconnection and the potential for carbon nanotubes by : alireza nojeh,andre ivanov link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام name : Performance Comparision of Mixed CNT Bundle in Global VLSI interconnection by : Nisarg D. Pandya, Manoj Kumar link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام name : Computational nanotechnology with carbon nanotubes and fullerenes by : deepak srivastava,madhu menon link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام name : On the Delay Analysis of Defective CNTFETs with Undeposited CNTs by : geunho cho , fabrizio lombardi link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام name : Regular fabric design with ambipolar CNTFETs for FPGA and structured ASIC applications by : Michele demarche,m.hhaykel ben jamaa link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام name : low power sram cell design for finfet and cntfet technologies by : jose g.delgado , zhe zhang link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام name : construction of logic gate based on multi-channel carbon nanotube field-effect transistor by : xuncai zhang,dongjun luo … link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام name : a power transmission line fault distance estimation vlsi chip:design and defect tolerance by : e.maclean,v.k.jain link : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
reza166 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ قابل توجه دانشجويان ارشد و كسايي كه نميتونن مقالات sience direct , IEEE, .. را دانلود كننودوستان اگه لينكه مقاله رويا يا اسم نويسنده يا عنوان مقاله كه در سايت هست برام ميل كنن واسشون دانلود ميكنم.تا كمكي بشه به دوستاني كه دسترسي ندارن....اينم اميلم هست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده