O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزيز سلاااااااااام با تشكر از كسايي كه عكسا رو داده بودن اميدوارم به هدفمون كه اين بود كه صرفا يه مسابقه ي عكس عادي نداشته باشيم و بتونيم در كنارشم يه چيزي ياد بگيريم، نزديك شده باشيم بازم ميگم كه همتون بهترين هاييد من ميگم كه هر كدوم از عكسا رو كدوم دوستمون داده بود تا ازشون حسابي تشكر كنيم و برنده هم كه مشخصههههههههه تصور اول میلاد تصوير دوم Fenjoon تصوير سوم delnavaz تصوير چهارم spow تصوير پنجم پرتو تصوير ششم vahid321[/url] تصوير هفتم bme.masood تصوير هشتم st.saba تصوير نهم سمندون تصوير دهم Fenjoon بازم ممنون به خاطر تصاوير خيلي زيبايي كه فرستادين به طور كاملا اتفاقي:167: هر دو عكسي كه بيشترين راي ها رو داشتن رو دوست خوبمون Fenjoon عزيز فرستاده بود كه با راي هاي شما عزيزان برنده شد. حالا به افتخار همه ي شركت كننده ها و خودتون 10 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ مرسی فنجون ... بابا چه سلیقه ای داری ... یکیشو بده به من ... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:فنجونه دیگههههههههههه دوست سمندوننننننننن 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:فنجونه دیگههههههههههه دوست سمندوننننننننن بلههههههههههه ...منظور که نداشتی؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
Fenjoon 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ اره ه ه ه ؟؟ ای بابا خجالت زده کردین منو که ... حالا من چطوری این عرق شرمو پاک کنم ؟؟ من فکر نمیکردم عکس دومم برا من باشه ... یعنی فکر نمیکردم دو تا عکسمو بزاری ... مرسی از همه کسایی که به من رای دادن ... دیگه نمیدونم چی بگم خلاصه خیلی ممنون دیگه ... اقا یه جمله تبلیغاتی بگم ؟؟ دوستان بدونید همیشه فنجون با شماست ...... 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ اره ه ه ه ؟؟ ای بابا خجالت زده کردین منو که ... حالا من چطوری این عرق شرمو پاک کنم ؟؟ من فکر نمیکردم عکس دومم برا من باشه ... یعنی فکر نمیکردم دو تا عکسمو بزاری ... مرسی از همه کسایی که به من رای دادن ... دیگه نمیدونم چی بگم خلاصه خیلی ممنون دیگه ... اقا یه جمله تبلیغاتی بگم ؟؟ دوستان بدونید همیشه فنجون با شماست ...... این حرفا واسه ما نون و آب نمیشه ... :w00: من امتیاز می خوام ... شوخی می کنما ... :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Fenjoon 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ اوریون جونم مرسی که زحمت کشیدی این مسابقرو راه انداختی 2 لینک به دیدگاه
Fenjoon 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ مرسی فنجون ... بابا چه سلیقه ای داری ... یکیشو بده به من ... پرتو جونم تو خودت که اخر سلیقه ای که ... تازه سمنو هم بهم کمک کرد 3 لینک به دیدگاه
Fenjoon 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:فنجونه دیگههههههههههه دوست سمندوننننننننن سمنو جونم مرسی ی ی ... هیچ وقت یادم نمیره زحمات بی دریغ تو رو ... اگه تو نبودی من هیچ وقت به اینجا نمیرسیدم ... :ws44: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ پرتو جونم تو خودت که اخر سلیقه ای که ... تازه سمنو هم بهم کمک کرد بسیار عالی ... پس این امتیازات هم نتایج کار گروهیه ... 2 لینک به دیدگاه
Fenjoon 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ این حرفا واسه ما نون و آب نمیشه ... :w00: من امتیاز می خوام ... شوخی می کنما ... :icon_pf (44): پرتوووو اتفاقا من از عکس تو خیلی خوشم اومد 3 لینک به دیدگاه
Fenjoon 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ بسیار عالی ... پس این امتیازات هم نتایج کار گروهیه ... بابا چرا بهتون میزنی خب ؟؟ دارم شوخی میکنم با سمنو ... عجبااااا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ بابا چرا بهتون میزنی خب ؟؟ دارم شوخی میکنم با سمنو ... عجبااااا خب مگه کار گروهی بده؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ پرتوووو اتفاقا من از عکس تو خیلی خوشم اومد 1 لینک به دیدگاه
Fenjoon 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ خب مگه کار گروهی بده؟ :w00: اگه تورو راضی میکنه خب باشه کار گروهی بوده ! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده