MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ あ : a い : i う : u え : e お : o か : ka き : ki く : ku け : ke こ : ko が : ga ぎ : gi ぐ : gu げ : ge ご : go さ : sa し : shi す : su せ : se そ : so ざ : za じ : ji ず : zu ぜ : ze ぞ : zo た : ta ち : chi つ : tsu て : te と : to だ : da ぢ : ji づ : zu で : de ど : do な : na に : ni ぬ : nu ね : ne の : no は : ha ひ : hi ふ : fu へ : he ほ : ho ば : ba び : bi ぶ : bu べ : be ぼ : bo ぱ : pa ぴ : pi ぷ : pu ぺ : pe ぽ : po ま : ma み : mi む : mu め : me も : mo や : ya ゆ : yu よ : yo ら : ra り : ri る : ru れ : re ろ : ro わ : wa を : wo ん : n/m 15 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ چقدر زیاده ... من شمردم ... شد 71 ... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ هر جوری تلاش کردم با این الفبا،نام اسی را به ژاپنی بنویسم نشد !!! 4 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر حروفش زياده ...بي خودي نيست كه همشون عقل كلنولي خداييش نوشتن حروف سخته خيلي خيلي سخت 1 لینک به دیدگاه
parsa_fc98 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ هر جوری تلاش کردم با این الفبا،نام اسی را به ژاپنی بنویسم نشد !!! えしー تو ژاپنی سی نداریم میشه عشییی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده