mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ محرم که فرا میرسه بازار نذری دادن ها هم خیلی گرم میشه . مگه حکمت غذای نذری رو نمیدونیم که حتی آدمهای سیر هم سرش "دعوا" می کنن نمیگم غذا نذر امام حسین کردن ایرادی داره . اتفاقا باید همه ی زندگیمون را نذر امام حسین علیه السلام و فرزندانش بکنیم . و نمیگم که غذای نذری ائمه اطهار خدائی نکرده بی ارزش! نه. اما چرا وقت توزیع نذری اینقدر مردم سر غذا دعوا میکنند، بعضی وقتها کار بجای باریک هم میکشه، مگه ما به خاطر نام ا مام حسین(علیه السلام) نسیت که غذای تبرکی رو میگیریم پس چرا غذای امام حسین یا امام رضا از خود ایشان برایمان ارزش و قدر بیشتری دارد که باعث میشه عملی رو مرتکب بشیم خلاف خواسته امام و مثل قحطی زده ها به سر هم می ریزیم بعضی وقتا بعد از مراسم عزاداری وقتی می بینم خانم های عزاداری که تا چند دقیقه پیش داشتد برای امام حسین علیه السلام می زدند توی سر و سینه شون و ضجّه می زدند ، چطور برای یک غذای اضافی به جون هم می افتند و فحش و ناسزاهایی بار همدیگه می کنند که ... لا إلا إلّا الله ... راستش اون لحظه پیش خودم تصوّر می کنم وقتی به مجلس ختم عزیزی بریم به هر چیزی می تونیم فکر کنیم إلّا غذا. اصلا کی روش میشه جلوی صاحب عزا که دم در ایستاده عزاداران را بدرقه میکنه سر یه قاشق غذا دعوا کنه ! پس چرا خیلی ها اینطور حرمت مجلس عزا را می شکنند ؟! من میگویم ارزش خود امام بیشتر است یا غذائی که نذر امام شده؟ مگر توصیه خود ائمه نیست که به مستحق کمک کنیم، اسراف نکینم، شرافت خود را حفظ کنیم !. آیا نمیشود این غذا در جای بهتری توزیع شود یا به شکل محترمانه تری؟ آیا در بعضی از مجالس امام حسین اسراف نیمشود ؟ آیا در بعضی اماکن حیثیت و شرف انسان و مسلمان زیر سوال نمیرود؟ کاش این غذاهای نذری را ببرند مناطق فقیر نشین شهر بین خانواده های فقیری که محتاج یک لقمه نون شب هستند پخش کنند . وقتی یک بچه ی گرسنه که چند وقته رنگ غذای خوب را ندیده ببینه از طرف امام حسین علیه السلام براش چه غذای لذیذی آوردند چقدر خوشحال میشه ! به نظرتون اون بچه دیگه یادش میره چه کسی اون لطف بزرگ را در حقّش کرده ؟ مجالسی رفتم که به جز خرما و چای پذیرایی دیگه ای نداشته ولی اونقدر صفا توش بوده که آدم هیچ وقت اون حس و حال معنوی را جای دیگه درک نکرده . چه اشکالی داره پذیرایی عزاداری هامون خرما باشه و غذایی که نذر کردیم را ببریم به کسانی بدیم که خدا هم به شاد کردن اونها راضیه ؟ چه بشری هستیم ما ؟! خودمون سیر هستیم و از شکم گرسنه ها هیچ خبر نداریم ! خدا یااااااااا خودت به ما رحم کن... ديشب خانومم يه پلاستيك برنج بهم داد و گفت نذري ديروز خالته.نتونستم ردش كنم.گفت كه بزارم دم در.......... به همون خدايي خدا شرمم گرفت.ته دلم لرزيد.خدايا ما رو ببخش..... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ممنون....مطلب خیلی بجا و جالبی بود....:ws44: توی عاشورا تاسوعا از بس غذای نذری میارن که همش میمونه....هنوزم این غذاها به اونا که بهش نیازی ندارن میرسه تا اونایی که واقعا بهش نیاز دارن...چون هرکسی فقط برا فامیل خودش میبره... کاش اینایی که فکر میکنن فقط تو این روزا این کارا ثواب داره میدونستن که روزای دیگه ای هم هست... من که با این نذری دادن به این صورت خیلی مخالفم...دوست هم ندارم از این کارا بکنم..آدم میتونه پولشو یه جور دیگه کمک کنه...اینجوری که همش اسرافه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده