pari daryayi 22938 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. کسی جوابی دارد؟ بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت. پس هنگام گول زدن در بهشت چه غلطی میکرده؟ 16
pianist 31129 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 مثلا با پیامک جنبش سبز؟! همون که پیانیست گفتبا remote control:w58: اونموقع که انقدر امکانات نبود :w00: با کفتر پیغام میبردن 5
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 اونموقع که انقدر امکانات نبود :w00: با کفتر پیغام میبردن نوشتن امکانات نیست اصلا!! هیپنوتیزم چه طوره؟ 2
pianist 31129 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 نوشتن امکانات نیست اصلا!! هیپنوتیزم چه طوره؟ ولی جدی لازم شد در موردش تحقیق کنم راستی 16 آذر هم گذشته!! 1
Arpak 8511 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 شیطان به خدا گفت که من که این همه به تو سجده کردم به من یه قدرتی بده تا بتونم آدما رو گول بزنم شیطان که جسمش اونجا نبود که اومد تو دل حوا اونو گول زد دیگه شیطان هنو قدرتشو داره که هر جا که می خواد بره آیا اینطور نیست!!؟؟ 3
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 صب کن الان مغز متفکران عالم اسلام برات توضیح میدن نه بابا سرگرم عاشورا هستن انشاءالله اسی رو کم داریم الان!! ولی جدی لازم شد در موردش تحقیق کنم راستی 16 آذر هم گذشته!! بسپرش به همونا که سارا می گه! درضمن دانشجو هر روزش 16 آذره!:w00: 1
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 خوب الان وقتی شیطان میخواد ما رو گول بزنه جلومون که ظاهر نمیشه فقط ما رو وسوسه میکنه شاید اون موقع هم همین طور بود :girl_in_dreams:
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 صب کن الان مغز متفکران عالم اسلام برات توضیح میدن شیطان به خدا گفت که من که این همه به تو سجده کردم به من یه قدرتی بده تا بتونم آدما رو گول بزنمشیطان که جسمش اونجا نبود که اومد تو دل حوا اونو گول زد دیگه شیطان هنو قدرتشو داره که هر جا که می خواد بره آیا اینطور نیست!!؟؟ چرا از بهشت رانده می شده اما قدرت ورود به هر جایی رو داره؟(به گفته شما) آیا این یه تناقض نیست؟ 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. کسی جوابی دارد؟بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت. پس هنگام گول زدن در بهشت چه غلطی میکرده؟ خانه از پایبست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است 3
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 خانه از پایبست ویران استخواجه در فکر نقش ایوان است با لحن قهوه تلخ بخون کیـــــــــــــــــــه؟! کـــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟؟ 2
Arpak 8511 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 چرا از بهشت رانده می شده اما قدرت ورود به هر جایی رو داره؟(به گفته شما)آیا این یه تناقض نیست؟ خوب بخاطره 70 هزار سال عبادتش به خدا گفت این همه عبادت من چی میشه!!؟؟ خدا هم بهش گفت از من چی می خوای!!!؟؟ شیطان هم گفت قدرتی می خوام تا بتونم آدما رو گول بزنم به نظر من که تناقض نیست 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 با لحن قهوه تلخ بخون کیـــــــــــــــــــه؟! کـــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟؟ چه ربطی داش؟
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 خوب بخاطره 70 هزار سال عبادتش به خدا گفت این همه عبادت من چی میشه!!؟؟خدا هم بهش گفت از من چی می خوای!!!؟؟ شیطان هم گفت قدرتی می خوام تا بتونم آدما رو گول بزنم به نظر من که تناقض نیست ینی واقعا اعتقاد داری به این چیزا؟ 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 خوب بخاطره 70 هزار سال عبادتش به خدا گفت این همه عبادت من چی میشه!!؟؟خدا هم بهش گفت از من چی می خوای!!!؟؟ شیطان هم گفت قدرتی می خوام تا بتونم آدما رو گول بزنم به نظر من که تناقض نیست ولی من هرچی فکر می کنم که یه کسی به خاطر مجازات سجده نکردنش از بهشت رونده بشه اما بعد بتونه وارد اونجا بشه(به گفته شما)این برام تناقض ایجاد می کنه که پس دیگه رونده شدنش چی بود؟! مگه یه راه دیگه ای باشه که ما دنبال اونیم!! 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 چه ربطی داش؟ تو بهشت یکی گولشون زده نفهمیدن کی بوده!! یعنی توضیح دادن داشت؟ 1
ارسال های توصیه شده