pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. کسی جوابی دارد؟ بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت. پس هنگام گول زدن در بهشت چه غلطی میکرده؟ 16 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ از راه دور گولشون زده مثلا با پیامک جنبش سبز؟! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ همون که پیانیست گفت با remote control:w58: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ مثلا با پیامک جنبش سبز؟! همون که پیانیست گفتبا remote control:w58: اونموقع که انقدر امکانات نبود :w00: با کفتر پیغام میبردن 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اونموقع که انقدر امکانات نبود :w00: با کفتر پیغام میبردن نوشتن امکانات نیست اصلا!! هیپنوتیزم چه طوره؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ صب کن الان مغز متفکران عالم اسلام برات توضیح میدن 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ نوشتن امکانات نیست اصلا!! هیپنوتیزم چه طوره؟ ولی جدی لازم شد در موردش تحقیق کنم راستی 16 آذر هم گذشته!! 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ شیطان به خدا گفت که من که این همه به تو سجده کردم به من یه قدرتی بده تا بتونم آدما رو گول بزنم شیطان که جسمش اونجا نبود که اومد تو دل حوا اونو گول زد دیگه شیطان هنو قدرتشو داره که هر جا که می خواد بره آیا اینطور نیست!!؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ صب کن الان مغز متفکران عالم اسلام برات توضیح میدن نه بابا سرگرم عاشورا هستن انشاءالله اسی رو کم داریم الان!! ولی جدی لازم شد در موردش تحقیق کنم راستی 16 آذر هم گذشته!! بسپرش به همونا که سارا می گه! درضمن دانشجو هر روزش 16 آذره!:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خوب الان وقتی شیطان میخواد ما رو گول بزنه جلومون که ظاهر نمیشه فقط ما رو وسوسه میکنه شاید اون موقع هم همین طور بود :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ صب کن الان مغز متفکران عالم اسلام برات توضیح میدن شیطان به خدا گفت که من که این همه به تو سجده کردم به من یه قدرتی بده تا بتونم آدما رو گول بزنمشیطان که جسمش اونجا نبود که اومد تو دل حوا اونو گول زد دیگه شیطان هنو قدرتشو داره که هر جا که می خواد بره آیا اینطور نیست!!؟؟ چرا از بهشت رانده می شده اما قدرت ورود به هر جایی رو داره؟(به گفته شما) آیا این یه تناقض نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. کسی جوابی دارد؟بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت. پس هنگام گول زدن در بهشت چه غلطی میکرده؟ خانه از پایبست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خانه از پایبست ویران استخواجه در فکر نقش ایوان است با لحن قهوه تلخ بخون کیـــــــــــــــــــه؟! کـــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ چرا از بهشت رانده می شده اما قدرت ورود به هر جایی رو داره؟(به گفته شما)آیا این یه تناقض نیست؟ خوب بخاطره 70 هزار سال عبادتش به خدا گفت این همه عبادت من چی میشه!!؟؟ خدا هم بهش گفت از من چی می خوای!!!؟؟ شیطان هم گفت قدرتی می خوام تا بتونم آدما رو گول بزنم به نظر من که تناقض نیست 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ با لحن قهوه تلخ بخون کیـــــــــــــــــــه؟! کـــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟؟ چه ربطی داش؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خوب بخاطره 70 هزار سال عبادتش به خدا گفت این همه عبادت من چی میشه!!؟؟خدا هم بهش گفت از من چی می خوای!!!؟؟ شیطان هم گفت قدرتی می خوام تا بتونم آدما رو گول بزنم به نظر من که تناقض نیست ینی واقعا اعتقاد داری به این چیزا؟ 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خوب بخاطره 70 هزار سال عبادتش به خدا گفت این همه عبادت من چی میشه!!؟؟خدا هم بهش گفت از من چی می خوای!!!؟؟ شیطان هم گفت قدرتی می خوام تا بتونم آدما رو گول بزنم به نظر من که تناقض نیست ولی من هرچی فکر می کنم که یه کسی به خاطر مجازات سجده نکردنش از بهشت رونده بشه اما بعد بتونه وارد اونجا بشه(به گفته شما)این برام تناقض ایجاد می کنه که پس دیگه رونده شدنش چی بود؟! مگه یه راه دیگه ای باشه که ما دنبال اونیم!! 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ چه ربطی داش؟ تو بهشت یکی گولشون زده نفهمیدن کی بوده!! یعنی توضیح دادن داشت؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده