rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ برا من ارور نت فریم ورک داد... همین الان رو لپتاپ بدون نت فریم ورک اجرا کردم مشکلی نداشت فول ورژن هم هست 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه ولی یکی نگفت با چه سیستم عامل موبایلی کار میکنه جون فری پست اول رو خوندی ؟ گفته با موبایل عکس بگیر و عکسا رو بده برنامه واست درست کنه یعنی زاویه و کجی و . . .رو درست میکنه برا من ارور نت فریم ورک داد... نت فریم ورک نصب کن خوب همین الان رو لپتاپ بدون نت فریم ورک اجرا کردم مشکلی نداشتفول ورژن هم هست رو ویندوزت دیفالت نصب بوده 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ بابا میدونم نت فریم ورک چیه... چند ورژنشم نصب دارم... ولی این میگه نمیتونم ورژن ران تایم رو پیدا کنم... مثل اینکه باید برم تو کار همون نصبیه 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ بابا میدونم نت فریم ورک چیه... چند ورژنشم نصب دارم...ولی این میگه نمیتونم ورژن ران تایم رو پیدا کنم... مثل اینکه باید برم تو کار همون نصبیه مگه من گفتم نمیدونی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده