رفتن به مطلب

فرصتی برای جبران !؟!

spow

ارسال های توصیه شده

سلام

ما چقدر تو برداشتهامون میتونیم اشتباه کنیم؟

همه تصمیم گیری های ما یا براساس برداشتهای شهودی یا ذهنیتهای قبلی(چه اکتسابی وچه دیکته شده)هستش

بازخورد اشتباه ما درتصمیم گیری هامون ونتیجش برروی زندگیمون چی میتونه باشه؟

ایا همیشه فرصتی برای جبران هست؟

چقدر دربرابر اعمال ورفتارمون مسئولیت پذیر هستیم؟

همه اشتباهات ایا قابلیت جبران دارند؟

این بحث رو با خوندن این حکایت ادامه بدیم!

سرباز از برج دیده بانی نگاه می کرد و عکاس را می دید که بی خیال پیش می آمد.

سه پایه اش را به دوش می کشید.

هیچ توجهی به تابلوی«منطقه نظامی/ عکاسی ممنوع» نکرد.

هوا سرد بود و حوصله نداشت از دکل پایین بیاید.

مگسک را تنظیم کرد و لحظه نفس در سینه اش حبس شد.

تلفن که زنگ زد، تیرش خطا رفت.

ـ جک خواهرت از مینه سوتا آمده بود تو را ببیند.

همان که می گفتی عکاس روزنامه است.

فرستادمش سر پستت تا غافلگیر شوی ...

• Like 13
لینک به دیدگاه

کسی که اهل شعور و درک است، پیوسته خلاق است. نه این که سعی کند خلاق باشد ـ بلکه طرز نشستن انسان هم عملی مبتکرانه است. نشستن آدمهای مخلص را تماشا کن؛ در حرکات او کیفیتی خاص از رقص ـ متانتی خاص ـ را پیدا می‎‎کنی. همین چند شب پیش داستان استاد ذنی را خواندم که در قبر با متانتی بی‎‎نظیر ایستاده بود ـ او مرده بود. حتی مرگش عملی خلاقانه بود. واقعاً شیرین کاشته بود. از آن بهتر نمی‎‎شد ایستاد ـ حتی در حالت بی‎‎جان با جلال و متانت خاصی ایستاده بود.

وقتی نکته را دریافتی، هر کاری ـ چه آشپزی، چه نظافت و … ـ خلاقانه است. زندگی از چیزهای کوچک و پیش پا افتاده تشکیل شده است. فقط نفس ما مدام نق می‎‎زند که این‎‎ها چیزهای پیش پا افتاده‎‎ای است و می‎‎خواهد کار عالی و بزرگی انجام دهیم. ـ یک شعر عالی. تو دلت می‎‎خواهد شکسپیر، کالیداس یا میلتون شوی. این نفس توست که این دردسر را برایت درست می‎‎کند. نفس را رها کن و آن وقت همه چیز خلاقانه است و اشتباهاتمون هم کم کم به صفر میرسند. هر چند بقول میشل استروگف اگر انسان اشتباهاتش را هم با اخلاص مرتکب شود , خائن نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

کسی که اهل شعور و درک است، پیوسته خلاق است. نه این که سعی کند خلاق باشد ـ بلکه طرز نشستن انسان هم عملی مبتکرانه است. نشستن آدمهای مخلص را تماشا کن؛ در حرکات او کیفیتی خاص از رقص ـ متانتی خاص ـ را پیدا می‎‎کنی. همین چند شب پیش داستان استاد ذنی را خواندم که در قبر با متانتی بی‎‎نظیر ایستاده بود ـ او مرده بود. حتی مرگش عملی خلاقانه بود. واقعاً شیرین کاشته بود. از آن بهتر نمی‎‎شد ایستاد ـ حتی در حالت بی‎‎جان با جلال و متانت خاصی ایستاده بود.

وقتی نکته را دریافتی، هر کاری ـ چه آشپزی، چه نظافت و … ـ خلاقانه است. زندگی از چیزهای کوچک و پیش پا افتاده تشکیل شده است. فقط نفس ما مدام نق می‎‎زند که این‎‎ها چیزهای پیش پا افتاده‎‎ای است و می‎‎خواهد کار عالی و بزرگی انجام دهیم. ـ یک شعر عالی. تو دلت می‎‎خواهد شکسپیر، کالیداس یا میلتون شوی. این نفس توست که این دردسر را برایت درست می‎‎کند. نفس را رها کن و آن وقت همه چیز خلاقانه است و اشتباهاتمون هم کم کم به صفر میرسند. هر چند بقول میشل استروگف اگر انسان اشتباهاتش را هم با اخلاص مرتکب شود , خائن نیست.

ایا این مسئله کمی دوراز ذهن نیست؟اینکه همگان را ملتزم به دوری از منفعت طلبی به عنوان یکی از شاخصترین نمودهای انسانی نماییم

واینکه ایا این خلاقانه بودن خود نیز میتواند موجب فرصت سوزی شود یا فرصت های نابرابری ایجاد کند که صدالبته نشانگر تفاوت درمیزان خلاقیت ادمهای مختلف است؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

همه ما باید طوری رفتار کنیم که انگار هیچ فرصتی برای جبران نیست:ws37:

با این تفکر هیچ وقت دل کسی رو نمیشکنیم و کسی از دستمون ناراحت نمیشه:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
همه ما باید طوری رفتار کنیم که انگار هیچ فرصتی برای جبران نیست:ws37:

با این تفکر هیچ وقت دل کسی رو نمیشکنیم و کسی از دستمون ناراحت نمیشه:a030:

ممنون

واقعا خودتون به این مسئله ماسوای زیبایی شعاریش اعتقاد دارین وعمل میکنین؟

واگه صادقانه جوابتون اره هست چطوری؟

چه مشکلاتی تا حالا با این مسئله داشتین؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون

واقعا خودتون به این مسئله ماسوای زیبایی شعاریش اعتقاد دارین وعمل میکنین؟

واگه صادقانه جوابتون اره هست چطوری؟

چه مشکلاتی تا حالا با این مسئله داشتین؟

بله بهش اعتقاد دارم و همه تلاشم اینه که بهش عمل کنم

تو خیلی از شرایط که دوستانم سعی میکنن باهام با لحن تندی حرف بزنن و از نظر خودشون تحقیرم کنن با اینکه میتونم خیلی راحت جوابشونو بدم چون شدیدا حاضر جوابم کوتاه میامو ازش میگذرم

میبینم ارزششو نداره .

بزرگترین مشکل اینه که افرادی که باهاشون اینجوری رفتار میکنی و دلشونو نمیشکنی فکر میکنن تو ساده ای و میخوان ازت سوءاستفاده کنن

ولی گاهی از بعضی حرفا واقعا دلم میشکنه و بغض میکنم و پیش خودم میگم چرا من مثل بقیه نباشم؟!! ولی بعدش زود پشیمون میشم از حرفم.....:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...