Neutron 60966 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یک چیزی همیشه عجیب بوده. ما همه مادر داریم. اکثریت مردمان دنیا مادرشان را می شناسند و چیزی به اندازه همین تعداد به اندازه من و تو مادرشان را دوست دارند! اکثریت آن ها هم همین احساس قدسیت من و تو را نسبت به مادرشان دارند! این عجیب است. یعنی این همه دنیا زن دارد و این همه مادر وجود دارد پس یعنی به همین تعداد قدیس در دنیا هست؟! عجب بهشتی بوده زمین و ما نمی دانستیم! از خانومای انجمن یه سوال دارم: چقدر دوست دارید مادر بشید یا اصلا دوست دارید مادر بشید؟ 63 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ مادر بودن سعادت بزرگی است ، که هر کسی لیاقت مادر واقعی بودن را ندارد. Speaker های خود را روشن کنید و لحظه ای تامل کنین تا این فایل فلش باز شود..... [FLASH=width=600 heigh=800] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 30 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ به هیچ عنوان دوست ندارم مادر بشم و البته فکر نمی کنم ظرفیتش و صفات یه مادر خوب رو داشته باشم کسی که مادر می شه : باید بتونه با وجود نحیفش یه تکیه گاه باشه که مسئولیت سنگین بچه هاش رو به دوش بکشه باید یه عاشق کور و بی عار باشه که بی وفایی و بی محبتی بچه هاش رو تحمل کنه با این وجود باز هم بهشون عشق و محبت بده باید صبری بیش از صبر ایوب داشته باشه باید بتونه از خودش بگذره و همیشه بچه اش در اولویت باشه باید .... از نظر من مادر بودن یه امر ذاتیه در حالی که پدر بودن یه امر اکتسابیه 15 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ دوست دارم بشم خیلییییییییییییییی ولی عقل دارم نمیشم :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 14 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ من دوست دارم مادر بشم خیلی زیاد 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ دوست دارم بشم خیلیییییییییییییییییییییولی عقل دارم نمیشم :ghelyon::ghelyon::ghelyon: مادری که قلیون بکشه،بچه اش تریاکی میشه!!!!! همون بهتر که مادر نشی...... 22 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ کار سختیه . مادر بودن فداکاری میخاد و حالا حالاها این فداکاری رو در خودم نمیبینم . من بچه ها رو دوست دارم فقط لطفا شبا برن خونه خودشون 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ مادری که قلیون بکشه،بچه اش تریاکی میشه!!!!! همون بهتر که مادر نشی...... قلیون چیه اون مثلا ژست دیپلماتیکیم بوداا:w00: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ مادری که قلیون بکشه،بچه اش تریاکی میشه!!!!! همون بهتر که مادر نشی...... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ دوست دارم بشم خیلیییییییییییییییییییییولی عقل دارم نمیشم آیا میدانستید زنها هنگام زایمان دردی برابر خرد شدن تمامی استخوان های بدن را تحما میکنند؟ آیا میدانستید رنها بعد از هر زایمان از هوششان کاسته می شود؟ ... ولی اینا دلیل نمیشه مامان نشی... لذت مادر شدن یه چیز دیگه اس... نه؟ 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ کار سختیه . مادر بودن فداکاری میخاد و حالا حالاها این فداکاری رو در خودم نمیبینم . من بچه ها رو دوست دارم فقط لطفا شبا برن خونه خودشون شاید بعد از تولد بچه ات به دست بیاری... خیلی ها از اول این حس رو نداشتن... 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من دوس ندارم مادر شم، چون میدونم ظرفیتشو ندارم 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ شاید بعد از تولد بچه ات به دست بیاری... خیلی ها از اول این حس رو نداشتن... من ترجیح میدم بیشتر از اینکه از روی غریضه احساس مادریم پیداش بشه ، از روی انتخاب خودم، حس کنم اماده این فداکاری هستم. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من دوس ندارم مادر شم، چون میدونم ظرفیتشو ندارم اگه ده سال دیگه من نیومدم نواندیشان ببینم اسمت شده ترشی بارون،نگاه کن حالا..... 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من دوس ندارم مادر شم، چون میدونم ظرفیتشو ندارم چرا هیش کی دوس نداره مادر بشه!؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ برید صفحه اول همین تاپیک،فایل فلش گذاشتم گوش بدین......... 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من خیلی دوست دارم مامان بشم اما فکر نکنم مثله مامانه خودم باشم انقدر مهربون دوست دارم مثله مامانم واسه بچم مادری کنم 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من خیلی دوست دارم مامان بشماما فکر نکنم مثله مامانه خودم باشم انقدر مهربون دوست دارم مثله مامانم واسه بچم مادری کنم اوخی چه مهربون! ..::عشق یه دروغه بزرگه، انقدر بزرگ که همه باورش میکنن::..(نظر منه عوضش نمیکنم) مواضعت به هم نمیخوره! 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اوخی چه مهربون! مواضعت به هم نمیخوره! این دو مقوله با هم میفرقن عشقه مادری رو نمیگم 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آیا میدانستید زنها هنگام زایمان دردی برابر خرد شدن تمامی استخوان های بدن را تحما میکنند؟آیا میدانستید رنها بعد از هر زایمان از هوششان کاسته می شود؟ ... ولی اینا دلیل نمیشه مامان نشی... لذت مادر شدن یه چیز دیگه اس... نه؟ :w58: شما چند بار تجربه کردین که این قدر اطلاعات عمومیتون بالاست و مصرین و توصیه هم می کنین ؟! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده